פורסם 2013 ביולי 812 שנים היי לכם , יש לי מחשב שאיתו אני משחק ויש לי עוד מחשב. אז ככה : המחשב הזה הוא לא משהו - מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce 9500 GT Operating System : windows 7 ultimate 64-bit ובמחשב השני יש לי : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 640 Operating System : windows 7 ultimate 64-bit במחשב הראשון בבלאק אופס יש לי 90FPS ובמחשב השני יש לי 30FPS שזה לא הגיוני לפי דעתי כי יש לי את אותו המעבד וכרטיס מסך יותר טוב... אם משהו יודע מה הבעיה ו/או איך לסדר את זה תרשמו פה בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2013 ביולי 812 שנים יש לזה כמה סיבות שנראה לי שהן הגיוניות:בדקת כי הדרייברים מעודכנים לגרסה הכי חדשה(של הכרטיס מסך)?בדוק במקרה ואתה מריץ תוכנה כבדה בעת ההרצאה של המשחק.בדוק במקרה ויש לך רוגלה או וירוס במחשב שעלול לפגום בביצועים.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים הגדרות המשחק בשני המחשבים זהות?לי יש מחשב שעובר בקצת את דרישות המינימום של המשחק, אז אני משתמש בהגדרות הכי נמוכות, כמה שיותר low ו off באפשרויות כך למחשב שלך יהיה יותר קל להריץ את המשחק ברמת fps גבוהה יותר.בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.