עבור לתוכן

תוסף לChrome - שדה חיפוש כמו בFirefox ? מישהו מכיר ?

Featured Replies

פורסם

אהלן, לאחרונה עברתי לChrome ומאוד התרגלתי לשדה חיפוש בFirefox, שאפשר להגדיר לו כמה מנועי חיפוש ולבחור באיזה מנוע לבצע את החיפוש לפני ביצוע החיפוש.

מצאתי פיצ'ר דומה בChrome אבל הוא דורש לכתוב Keyword לפני שאני מחפש בשורת הכתובת, עם הזיכרון הגרוע שלי אני לא אזכור את כל הKeywords ואיזה מנועי חיפוש בכלל יש לי שם.

מישהו מכיר תוסף או דרך להוסיף שדה חיפוש עם תפריט Dropdown שמאפשר לבחור מנועי חיפוש כמו שיש בFirefox ?

פורסם

אתה לא חייב לזכור keywords בשביל לחפש בכרום. פשוט תתחיל לכתוב את הכתובת של האתר שבו אתה רוצה לחפש ואז תלחץ TAB. הוא ישלים אוטומטית את הכתובת ויכניס אותך למצב חיפוש - תרשום מה שאתה רוצה לחפש ותלחץ enter.

כל אתר שאתה גולש אליו יתווסף אוטומטית ל"רשימה" של מנועי החיפוש אם כרום יזהה בו שדה חיפוש (לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל זה עובד :))

אבל אם אתה מתעקש...

לא יצא לי לראות אף תוסף שמוסיף שורת חיפוש (או בכלל משהו מעבר לכפתור) ליד שדה בכתובת,

תנסה את זה, אולי יתאים לך: https://chrome.google.com/webstore/detail/search-center/ndfplmdnbnefomnjiknbpejdceedhdmf

פורסם

מה העביר אותך מFF לChrome, מתוך סקרנות?

פורסם

אומר לך מה העביר אותי מפיירפוקס לכרום..

לפיירפוקס אין פלאש מובנה בדפדפן, בעבר הייתה לי בעיה כאשר הייתי מפעיל סרטון ביוטיוב או משנה איכות סרטון, המסך היה קופץ לשניה במין גל מעצבן..פתחתי על זה שרשור פה בעבר:

http://hwzone.co.il/community/threads/520589-בעיה-שהתגלתה-בכרטיס-MSI-7970-lightning-אני-והמזל-שלי-(עוד-בעיות)

חוץ מזה שכרום יותר מהיר בטיפה לדעתי.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

תודה, נראה שהתוסף עושה את העבודה.

עברתי לChrome עכשיו כי אני מרגיש שהFirefox נהיה כבד, במיוחד כשמדובר בהפעלת סירטונים ביוטיוב. גם נראה שיש לFF זליגת זכרון אחרי שצופים בהרבה סרטונים.

פורסם

ואתה מרגיש שהChrome יותר קל? בכל מקרה עם כמות הזיכרון שהוא זולל קשה להתחרות. :)

פורסם

לא ידעתי שיש תחרות בהרמת דפדפנים...

הכרום מרגיש יותר מהיר, לא יותר קל.

פורסם

הגלישה באתר עם Firefox בהרבה יותר חלקה שמתי לב.

מה שמעצבן בChrome לעומת Firefox, לדוגמא אם אני שמעתי את השיר Mockingbird של Eminem בFirefox, אם אני לרוב נכנס לקישור ביוטיוב אז פשוט שאני רושם Mocking זה כבר מראה לי את הקישור לסרטון, לעומת זאת בChrome זה בכלל לא ככה.

פורסם

^צודק עכשיו שמתי לב לזה..

אצלי עם פיירפוקס לפעמים באתר כשיש פרסומות ואני גולל מטה הוא, הפרסומת זזה במין גלים כאלו, מישהו פתח על זה דיון פה בעבר.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

אני 24/7 עם AdBlock, אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה.

פורסם

לא לכולם זה קורה..רק לבודדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים