פורסם 2013 ביולי 812 שנים היי, חרשתי את האינטרנט ולא ממש מצאתי,אני צריך ליצור action שדומה ל:add_action(draft_to_publish) על מנת שאני אוכל לשלוח מייל אישור על פירסום הפוסט,הבעיה שלי שהפוסט הוא post type' ולפי הבנתי הaction הזה מאזין רק לפוסטים רגילים...עזרה מישהו?זה קוד שניסיתי- עם POST PUBLISH - ללא הועיל:function authorNotification($post_id) { $userMail=get_post_meta($post->ID,'wpcf-parent_email',true); $userName=get_post_meta($post->ID,'wpcf-user_parent',true); $message = " שלום ".$userName.", התמונה, ".$post->post_title." פורסמה לפי שיקולי המערכת ".get_permalink( $post_id ).". בהצלחה! "; if($userMail) { wp_mail($userMail, "התמונה שלך פורסמה !!!", $message); }}[LEFT]add_action('publish_post', 'function_to_perform');[/LEFT] נערך 2013 ביולי 812 שנים על-ידי puvsc
פורסם 2013 ביולי 812 שנים תבדוק את העמוד הבא:http://wordpress.stackexchange.com/questions/5688/custom-post-type-edit-publish-hookעל פי זה, או שתגדיר את ה action כ- publish_custom_post_type (כמובן שזה יהיה הסוג פוסט שלך, לדוגמה add_action('publish_episode-gallery', 'update_custom_ngg_table'); )או שתגדיר אותו כ- save_post
פורסם 2013 ביולי 812 שנים מחבר זה עובד לי ככה:add_action('publish_user-gallery', 'authorNotification');
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.