עבור לתוכן

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks

Featured Replies

פורסם

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks surface

http://www.guru3d.com/news_story/amd_fx_9590_benchmarks_surface.html

תמונות והשוואות ביצועים בקישור

לא הבנתי אם ניתן עוד לעשות OC ל- 5GH מעבד ?

לא הבנתי מה ההבדל בין 8350 שמגיע עם OC ל- 4850 GH לבין 9590 ?

נערך על-ידי חיקיים1

פורסם

אין כאן שום קסם. זה לקחת מעבד מאותה הארכיטקטורה ולהביא אותו ל-5GHZ במתח סופר-גבוה וכך גם צריכת החשמל שלו.

מה שמוכרים לך זה מעבד פיילדרייבר שיודע לעשות 5GHZ. האם ניתן להביא מעבר? תלוי מאוד ביכולת השבב. אבל כבר בשלב זה הוא נמצא בסוג של המהרה מאוד רצינית.

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל 4.85 GH לא מספיק לי , ואם הייתי רואה מבדק שמגיע ל-5.5 GH

יש טעם לקנות

פורסם

אם יש לך מתומן פיילדרייבר ב-4.85 גיגה-הרץ ואתה רוצה אחד שיעבוד קבוע ב-5500 תתחיל להתפלל. זה שהמעבד הללו מגיעים בתדר של 5 גיגה-הרץ לא אומר שיהיה קל להביא אותם ל-5.5. כמו שהם באים, הם כבר במתח של מעל ל-1.5 וולט. יתכן שאפילו הבאה לתדר של 5200 מגה-הרץ תחת קירור קונבנציונאלי תהיה משימה פשוט בלתי אפשרית ברוב המקרים המוחלט.

אם יש לך מתומן פיילדרייבר ב-4.85 גיגה-הרץ והוא לא מספיק לך, אולי כדאי לחפש פירות בשדות של אחרים.

פורסם

שלא נדבר על זה שרוב הלוחות כמו שרשום בסקירה לא יעמדו בכזה מתח.

פורסם
  • מחבר

לוחות גיגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4455#ov

עומד בקלות בכל הגברת מתח

חוץ מגשר צפוני ב-8350 שלא נותן יותר מ- 2600MHZ בתוכנה

1100T מגיע בכיף ל- 3000 MHZ

לצערי כל פעם שקניתי אינטל מכרתי אותו לאחר חודש

אני גם הפעם יבחן את 4930

נערך על-ידי חיקיים1

פורסם

למה מכרת כל מעבד אינטל אחרי חודש? נשרף? התפוצץ? קצת לא מובן לי... מעבד קונים אחרי סקר שוק ומחקר ביצועים לצורך התאמה לצרכים שלך...

פורסם
  • מחבר
למה מכרת כל מעבד אינטל אחרי חודש? נשרף? התפוצץ? קצת לא מובן לי... מעבד קונים אחרי סקר שוק ומחקר ביצועים לצורך התאמה לצרכים שלך...

לא התאים לעריכת וידאו בזמן אמת שעשיתי ,

לצערי AMD מביאה יותר שפות עיבוד למעבד וזה נראה טוב

200MHZ מול 100 משפיע על עיבוד בזמן אמת

לצערי אינטל טובים רק במבחני ביצועים באינטרנט ומעלה שאלות קשות .

עם כרטיסי מסך AMD , AMD משתפרים מאוד , בין מעבד לכרטיסי מסך , יש תאימות טובה יותר.

כל מי שקנה ממני מעבד , מנשק לי את הידיים עד היום

פורסם

לא יודע. כאחד שעורך מבחני ביצועים ומעלה אותם לאינטרנט בשביל אנשים לצפות, נראה לי קצת פרנואידי ואובר-חששני, עם כל הכבוד.

לגבי תאימות מעבדי AMD עם כרטיסי מסך מבית AMD - שטויות במיץ, תופעת פלצבו.

לגבי האם מעבדי AMD טובים? בהחלט, בדיוק כמו אינטל מבחינת אמינות, שום מילה רעה.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

השלם את המשפט:

"אם יש לך מתומן פיילדרייבר ב-4.85 גיגה-הרץ והוא לא מספיק לך אז _______"

השלמות אפשריות שלי:

- "אז אתה חשוד כטרול"

- "אז שום דבר אחר לא יספיק לך"

פורסם
  • מחבר
לא יודע. כאחד שעורך מבחני ביצועים ומעלה אותם לאינטרנט בשביל אנשים לצפות, נראה לי קצת פרנואידי ואובר-חששני, עם כל הכבוד.

לגבי תאימות מעבדי AMD עם כרטיסי מסך מבית AMD - שטויות במיץ, תופעת פלצבו.

לגבי האם מעבדי AMD טובים? בהחלט, בדיוק כמו אינטל מבחינת אמינות, שום מילה רעה.

חבל שכל אדם שלא קונה את החומרה שלך

הוא כותב שטויות ולא מבין ,

צר לי לא מתאים לצרכים שלי במבדקים שלך או כל אתר

כי פשוט לא בוחנים את הצרכים והתוכנות שלי .

מאוד פשוט , כל מה שאתה בוחן לא רלוונטי בכלום אלי !

שלא לדבר שמבדקים לכרטיסי מסך וחומרה רק מתגלים כל הזמן כבעייתיים , לא נכונים

ראה דוגמא קטנה כאן :

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat

אם אני הייתי בודק חומרה במבדקים לצרכנים ומתגלה שכל המלצותיי שגויות מהיסוד , הייתי מתפטר מבושה !

אבל אני שונה ,יש לי מצפון !!!

השלמות אפשריות שלי:

- "אז אתה חשוד כטרול"

- "אז שום דבר אחר לא יספיק לך"

השלמות אפשריות שלי:

או בור עם הספק טרול של אינטל

פורסם

מה הקשר בין תזמוני פריימים לבין תאימות בין מעבדי AMD לכרטיסי מסך AMD?

כמו שאמרתי, הטענה שיש תאימות יותר טובה בין השניים היא מגוחכת וההגיון האחד והיחיד שעומד מאחוריה זה אותו יצרן ליבות.

אם אתה אומר לאנשים שכרטיסי מסך RADEON יותר מתאימים למעבדי AMD, הכן את מכתב הפיטורין. כנגד טענות לא נכונות שנאמרות בנחרצות ובטחון אני גם עונה בנחרצות.

הנה פיסת טריוויה מעניינת אגב - AMD השיקה כרטיסי מסך הפועלים בתקן PCI-Express 3.0 שאותו היה ניתן למצוא בפלטפורמות אינטל בלבד ולא ב-AMD. השווצה בשימוש בתקן לא רק קידמה את מכירות Radeon אלא גם את לוחות Z68 של אינטל באותה תקופה.

מי שמשתמש אך ורק ב-AMD וצריך עוד כח שימתין בסבלנות כמו כולם (או כמוני לפחות) לסטימרולר, בתקווה שהביצועים שנוגעים לאופי השימוש יתאימו, כדי לעזוב את הספינה הכחולה ולהנות מפלטפורמה שכולה שאפתנית.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

זה שהכרטיס הגרפי של AMD זה לא אומר שמעבדי AMD יעבדו טוב יותר איתו.

כבר יצא לי לראות השוואות בין שני מעבדים, אחד אינטל והאחר AMD במשחק מסויים (למיטב זכרוני אלה היו i5-750 ופנום II 965)

- עם כרטיס של AMD לאינטל היו ביצועי משחק עדיפים

- עם כרטיס של NV ל AMD היו ביצועי משחק עדיפים.

כדי ליצור מצב של תיזמון ותאימות ועבודה משותפת של GPU+CPU הומצא ה-APU והטכנולוגיה די צעירה, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בין תזמוני פריימים לבין תאימות בין מעבדי AMD לכרטיסי מסך AMD?

שוב לא הבנת כלום

נתתי דוגמא של תזמוני פריימים כדי להראות איך אנשים שחושבים שהם מבינים בחומרה ונותנים ציונים לחומרה ( כמו שאתה הצהרת על עצמך ) לכן אני לא מתיחס לכל כותבי עיצות או כאלה שנותנים ציונים לחומרה כאן .

ובסוף מתברר שאין להם מושג , תזמוני פריימים דוגמא אחת מיני רבות איך חושבים שמבינים וממליצים לאנשים על חומרה שעובדת גרוע .

כמו שאמרתי, הטענה שיש תאימות יותר טובה בין השניים היא מגוחכת וההגיון האחד והיחיד שעומד מאחוריה זה אותו יצרן ליבות.

כמו שאני אמרתי אין לך מושג בתוכנות ובשימושים שלי ובתאימות ולכן כל מה שכתבת לא קשור אלי בכלל , לא רלוונטי אלי .!

אם אתה אומר לאנשים שכרטיסי מסך RADEON יותר מתאימים למעבדי AMD, הכן את מכתב הפיטורין.

אני לא אמרתי דבר כזה ,אתה ממציא דברים שגם בהזיות לא רואים .

שאר הדברים שכתבת לא רלוונטים אלי , לא קשורים אלי , לא התבקשת לחוות דיעה על כך

אין לי מושג על מה אתה כותב מה הקשר אלי בכלל ?

אתה כמו תוכי של אחרים ?

פורסם
לא התאים לעריכת וידאו בזמן אמת שעשיתי ,

עם כרטיסי מסך AMD , AMD משתפרים מאוד , בין מעבד לכרטיסי מסך , יש תאימות טובה יותר.

או שאתה לוקה ביכולת הבעה, או שאתה לוקה ביכולת הבנה. רשמת פה שיש תאימות טובה יותר, שחור על גבי לבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים