עבור לתוכן

מה עדיף, 2 U2412M, או U2713HM או 2 U2312HM?

Featured Replies

פורסם

לא הייתי הולך על המסך השני הוא 1920x1080..

• תגובות 45
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי הולך על 3 של 23, ככה אפשר לשחק והמחיר דומה ל2 של 24

לי יש 2 של 24 ועוד 1 של 19, מתישהו אני אחליף אותו בעוד 24

פורסם
  • מחבר

סוף סוף מישהו עם SETUP כזה ממליץ, אשמח לשמוע עוד המצלות של מי שהתנסה בזה. לא נראה לי שיש מקום פה לכלכך הרבה מסכים :) אבל זה מעניין !! למשחקים ברור לי שאני אשתמש רק במסך אחד לכן אני מתלבט על 2 של 24 במקום.

פורסם

סטאפ כזה מתאים לך?

[ATTACH]3257[/ATTACH]

[ATTACH]3258[/ATTACH]

ממליץ בחום..

פורסם

את האמת גם אני עומד לפני שדרוג מסך.

אצלי האופציות הן ה-U2713HM, המסך הסופר רחב U2913WM, או באותו טווח מחירים שלושה מסכי 23EA63V-P של LG.

ה-LG הינם מסכים עם פנל IPS ודפנות בצדדים מאוד אבל מאוד דקות <- שקר של LG ! ! !

עריכה:

היום נתקלתי במסך הזה ומאוד התרשמתי ממנו ואף שקלתי אותו!

אבל אחרי נבירה יותר עמוקה גיליתי שהדפנות של 1.2 מ"מ ש-LG מפרסמת זה הטעייה מלוכלכת ומגעילה!

הדפנות הדקות ש-LG מתפארת בהם אכן 1.2 מ"מ אבל התמונה לא נפרסת עד הדפנות!

נראה כי יש כ-11 מ"מ של דפנות במציאות שהמסך עובד, 1.2 מ"מ חיצוני והשאר מתחת לתצוגה.

מלוכלך... מאוד מלוכלך:puke:

פורסם

תכלס עידן לא עדיף לשחק רק במצב שהמסכים לאורך כמו שצירפת בתמונה?

פורסם

עידן, אהבתי את הsetup של 3 מסכים בPortrait.

ככה ממש יש לך מסך רחב ענק במקום שלושה שקשה להבחין במתרחש עם שלושתם בו זמנית.

פורסם

כאשר המסכים שוכבים אני מרגיש ממש בתוך המשחק עם כל הזווית הרחבה ומה שקורה בצדדים.

מה גם שנראה לי עדיף לא לשבת כזה קרוב כשהם ב-portrait, אולי אקנה שלט כמו של הXBOX.

גיל תזכיר לי מה הקטע של המסך השני?

אני זוכר שאז ביררתי ואפשר לעשות למסך אוברקלוק משהו..משהו שקשור להרצים?

פורסם

בסה"כ overclock לrefresh rate מעבר ל60hz.

הבנתי שבדרייברים של Nvidia ניתן לעשות זאת בקלות.

בקישור הבא:

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18511914

מפורטים הצעדים בשביל לעשות זאת.

נראה לא מסובך.. בסה"כ התקנת טלאי Pixel Clock Patcher והפעלת התוכנה Custom Resolution Utility - CRU.

פורסם

השאלה היא האם המסך באמת מוציא פריימים בקצב הגבוה או שהוא פשוט מקבל אותם בקצב הגבוה, אך עדיין מוציא בקצב הנמוך (מה שיגרום ליותר תועלת מנזק).

פורסם

לעיתים המפעל משחרר מסכים בתדר נמוך מהיכולת האמיתית.

קראתי אבל שיש מסכים שלא באמת פועלים בתדר גבוה יותר אלא מדלגים על פריימים..

פורסם

בכל הסיפור הזה עוד לא הצלחתי להבין חד-משמעית איך אפשר לדעת לגבי מסך ספציפי מה היכולות האמיתיות שלו ומה הוא באמת יעשה כשיעלו לו את קצב הרענון. :undecided:

פורסם

המסך שלי כל שינוי רזולוציה או קצב רענון מודיע על כמה הוא עובד, אכן ניתן לעשות OC למסך לפי מה שראיתי אצלי וזה תופס.

פורסם
בכל הסיפור הזה עוד לא הצלחתי להבין חד-משמעית איך אפשר לדעת לגבי מסך ספציפי מה היכולות האמיתיות שלו ומה הוא באמת יעשה כשיעלו לו את קצב הרענון. :undecided:

למשל אצלי E228WFP אפשר לראות במפרט של המסך 50-76 הרץ נראה לי , למרות שברוב המפרטים באתרי מכירות כמו AMAZON תראה רק את הרזולוציה האופטימלית עם 60 הרץ ...

אם לא הצלחת למצוא OPERATING REFRESH RATES (תחום כמו שהבאתי) אז נשאר רק לחפש בפורומים לאן אנשים הגיעו איתו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים