עבור לתוכן

שלום,אני חדש פה וצריך קצת עזרה בקניית מחשב.

Featured Replies

פורסם

תקשיבו, 85 אחוז מהאנשים בארץ לא יודע מה זה Gainward powerpack Ti200, קשה להבין, מה זה? ג'יפורס? איזה?(לי לא איכפת, אני הים קניתי GF4 TI4400 של ויז'ן טק מארה"ב...) ??? תכתבו דף של שורה וחצי שזהו כרטיס GeForce 3 Ti200, של החברה הכי טובה, וזהו....

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תקשיבו, 85 אחוז מהאנשים בארץ לא יודע מה זה Gainward powerpack Ti200, קשה להבין, מה זה? ג'יפורס? איזה?(לי לא איכפת, אני הים קניתי GF4 TI4400 של ויז'ן טק מארה"ב...) ??? תכתבו דף של שורה וחצי שזהו כרטיס GeForce 3 Ti200, של החברה הכי טובה, וזהו....

רגע,אז זה בעצם ג'יפורס 3?! :-* :-* :o :o :o :o :smoke: :smoke: :hi::jump: :saint:

פורסם

כן זה GEFORCE 3

וכרטיס לא רע בכלל (אפילו טוב מאוד)

במחיר דיי טוב ובכלל למה אתה מקשיב לאנשים [glow=red, 2, 300]בארץ[/glow]?

Gainward powerpack Ti200

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד,אני לא כ"כ בטוח שאני הולך לקנות מחשב ב"חנות"של שלושה אנשים...

אבל למרות זאת,האם תוכלו לתת לי את אתרי האינטרנט של אייספקטרום(או איך שרושמים זאת)ופלונטר?

ומהי הרשת הגדולה ביותר ש"מתמחה"במחשבים,כמו שאתם ממליצים על זיגזג,שעדיף לקנות אצלה?

והכרטיס הזה שרשמתי במפרט,הוא עדיף על הריאדרון?

ושאלה אחרונה:הוא נמצא בארץ?

בתודה שוב.

פורסם

אין דבר כזה רשת גדולה שמתמחה במחשבים.

חנויות כמו עתיד ובאג, כמו שכבר ציינתי קודם, מעוניינות דבר ראשון לעבוד על הלקוח ולהרוויח עליו הרבה כסף.

כמו כן, ב90% מהמקרים הם מוכרים מפרטים מוכנים מראש ולא גמישים כיוון שזה לא משתלם להם להביא חלקים טובים ויקרים יותר, כי אז הרווח שלהם יהיה קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

אז כולם אומרים שכדאי לקנות בזיגזג?

???

פורסם
  • מחבר

האם תוכלו לתת לי את האתרים של אייספקטרום,למיר,פלונטר ופנדה?

בתודה.

פורסם

<צונזר, פירסומת חינם ע"י איש קמצן.>

פורסם

יש לו איציק?

אני רוצה להחליף איתו כמה מילים...

פורסם
  • מחבר

תגידו,הריאדרון 8500 יספק אותי לשנה-שנתיים בשביל גרפיקה טובה(להפעיל את מדל אוף הונור עם כל האופציות:)?

פורסם

ברור... אתה יכול לקנות את ה-Radeon 8500LE של Hercules ולעשות לו המהרה ותגיע לביצועים של ה-Radeon8500 בחצי מחיר....

פורסם

ברור... אתה יכול לקנות את ה-Radeon 8500LE של Hercules ולעשות לו המהרה ותגיע לביצועים של ה-Radeon8500 בחצי מחיר....

לפי הביקורות הוא לא כלכך מגיע לביצועים של הATI Radeon8500 המקורי..

אגב, מישהו כבר קנה את הRadeon8500LE של הרקולס?

פורסם

הזיכרון עושה קצת בעיות בהמהרה...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לעשות אוברקלוקינג..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים