עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לעשות את המחשב הכי מהר שאפשר

Featured Replies

פורסם

זה לא מתאים לכולם.....

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה החלון דפדפן המכוער הזה???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לינוקס האלה עדיין תקועים בשנת 1995, לא יאומן.

נראה כמו Netscape Navigator 2.0

• תגובות 45
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה גם לא שיפור מורגש של ממש..

פורסם

זה יכול לתת שיפור מורגש אם מערכת ההפעלה לא מנצלת את הכרטיס מסך (כפי שקורה בויסטה ומעלה אם כרטיסי i915 של אינטל) ולכן העבודה נופלת על המעבד, או אם יתר המחשב מספיק מהיר כך שעכשו זה ההבדל העיקרי....

פורסם

לא טוב ? זה מה יש.

פורסם

Ssd?

פורסם

אני אשמח לשמוע איזה בעיה יכולה להיות, לפני שעשיתי את האוברקלוק בדקתי כל אחד מסטיקים ואת הארדיסק לשגיאות ואף חלק לא היה חם...

עשיתי מחקר לפני יותר מ3 שנים והיה דאמפ רציני בגלל חוסר איזון של זמני ריצה וזה יצר צוואר בקבוק, המסכים הכחולים קרו ב2 משחקים ספציפים שהיה הרבה בלאגן על המסך המשחק היה רץ חלק עד לנקודה שהיה נתקע וקורס.

בנוסף זמני טעינה התקצרו בכמעט 50 אחוז...

ולפי מה שאתם אומרים באוברקלוק זה היה צריך לקרוס יותר ביחוד שזה הדבר היחיד שעשיתי...

בכל מקרה היום אני משחק סקיירים על HIGH במפרט הקיים והוא זז חלק :) (הורדתי טיפה ANTI ALIASING מהגדרות של HIGH וזהו)ץ

פורסם

Wtf "איזון זמני ריצה"???

פורסם

פותח הדיון, לא כתבת איזה כרטיס גראפי יש לך.

פורסם
תריץ בדיקה של hdtune. תעלה את התוצאה.
פורסם
  • מחבר

gforce 8400 gs

חשוב לי לציין שאני לא משחק משחקים בכלל, השימוש הרציני היחידי במחשב זה בקיובייס (תוכנה לכתיבת מוזיקה ועריכת סאונד) .. אני עדין עם ה ac97 הזה, בלי כרטיס קול נורמלי עדין..

*עברתי לווינדוס 8 פרו, זריז יותר..

הנה - C: - 250 לא הבנתי מה ההארדסיק קשור? זה לא מעבד זיכרון נטו? ..

image.png

image.png

נערך על-ידי hardgore1

פורסם

התקנת דרייברים מאתר היצרן של לוח האם שלך?

פורסם
  • מחבר

היה לי פעם לוח של אינטל שנשרף, אני מניח שכשהתקינו את הלוח הזה שמו גם את הדרייברים, אבל אנסה בכל זאת שוב..

בכל המקרה המחשב סבבה כרגע, זריז יותר עם הווידוס 8, חשבתי לנסות בכל זאת את האובר קלוק..

נערך על-ידי hardgore1

פורסם

כמה דברים לגבי ביצועים.

קודם כל מאוד חשוב להתקין דריוורים של היצרן, ולא להסתמך על אלו שמיקרוסופט מספקים בוינדוס.

גם לציוד ישן, אם יש לך דריוורים שמתאימים לוינדוס 7, הייתי משתמש בהם.

כולל כרטיס גראפי, כרטיס קול, צ'יפסט הלוח, כרטיס רשת.

אצלי למשל עד שאני לא מתקין את כל הדריוורים של היצרנים, וכל העדכונים של הוינדוס , משהו לא לגמרי בסדר עם הביצועים בוינדוס.

אותו סיפור היה לי גם עם ה7 וגם עם ה8.

כנראה שמשהו בחומרה שלי לא אוהב את הדריוורים של מיקרוסופט(שלכאורה מזהים ועובדים "תקין").

דבר נוסף לגבי ההרדיסק.

הרדיסק הוא החוליה החלשה בביצועי הוינדוס כמעט תמיד.

לכן כל דבר שמשפיע ישירות/בעקיפין על פעילות הרדיסק מוסיף לאיטיות הכללית בפעולת/תגובתיות המערכת.

עם הזמן כל מערכת הפעלה תתחיל לצבור איטיות בגלל צמיחה במורכבות מערכת ההפעלה ומערכת הקבצים.

מינימליזם בהתקנות תוכנה, כיבוי שירותים מיותרים, ודיפרג על בסיס קבוע, יעזרו לצמצם את גורמי ההשפעה על ביצועי ההרדיסק וכתוצאה מזה תגובתיות מערכת ההפעלה וCUBASE.

כונן C שלך שעליו אני מעריך נמצאת מערכת ההפעלה, הוא איטי משמעותית מההרדיסק החדש שלך.

אם אתה רוצה שיפור בביצועים, כמעט תמיד עדיף להתקין את הוידנוס על ההרדיסק המהיר יותר.

OC הוא בהחלט אופציה במקרה שלך.

אבל זה כבר נושא לדיון משלו.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
היה לי פעם לוח של אינטל שנשרף, אני מניח שכשהתקינו את הלוח הזה שמו גם את הדרייברים, אבל אנסה בכל זאת שוב..

דרייבר זאת תוכנה, ברגע שפרמטת היא נמחקה, לכן אין כל קשר.

פורסם

איזון זמני ריצה זה שהראם והמעבד יעבדו באותו תדר בסיס ובזאת הם יעבדו בצורה חלקה ביותר.

לדוגמא אצלי העלתי את המעבד ככה שהמכפלת בסיס שלו תיהיה 400MHZ כמו הראם שלי, אפשר לראות את זה בתוכנות של בקרה כמו CPUZ

http://imgur.com/1FtvAHx

קראתי על זה בזמנו וגם למדתי על זה קצת שממולץ שזמני הריצה שלהם יהיה זזה לעברת נתונים חלקה בלי צורך שהמעבד יצטרך לעשות DUMP לנתונים בגלל זמני ריצה לא מתאימים.

אם יהיה לי כוח לעשות 3DMARK עם המחשב בלי ועם האוברקלוק ואז אני אראה את הפרש הגדול...

- - - תגובה אוחדה: - - -

דוגמא שקצת מדברת על זה בחלק 3:

http://www.ocfreaks.com/ram-overclocking-guide-tutorial/

בזמן המעבד של E8400 או מהמשפחה שלו הייתה בעיה קלה לעבוד בצורה אסינכרונית וכנראה בגלל זה היה לי בעיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.