פורסם 2013 ביולי 312 שנים שלום למקצוענים...אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה...כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ.היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד.העניין היותר מרכזי הוא המסך.המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך...תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר.לגבי גודל מסך,זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל.לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל....ממש תודה רבה על העזרה..
פורסם 2013 ביולי 312 שנים מחבר אם טאבלט אז חייב חלונות עליו וכניסות USB...וגם השאלה אם גודל המסך יהיה רלוונטי...יש לך רעיונות ?
פורסם 2013 ביולי 312 שנים אפשר לשם מגן מסך מט, אולי זה עוזר.השאלה היא מה אתה צריך מהמערכת הפעלה כיוון שחלונות על טאבלטים זה RT,ואי אפשר להתקין תוכנות EXE וכו'.הייתי בטוח שהתקציב הוא 2-2.5K, התבלבלתי עם ת'רד אחר,אולי כן כדאי לך מחשב נייד.
פורסם 2013 ביולי 312 שנים מחבר כן - זה סדר גודל התקציב +-אם זה RT אז זה לא שייך...אין מחשב נייד עם מסך בהיר, שידוע שהוא טוב בOUTDOOR ?
פורסם 2013 ביולי 312 שנים במחירים כאלה אין משהו מיוחד, יש מחשבים עם מסכי מט, אבל כולם פשוטים מאד, זויות צפייה מאד מוגבלות והבהירות שלהם סבירה סה"כ.צריך לבדוק מחשבים כאלה בתנאי שטח.
פורסם 2013 ביולי 312 שנים מחבר תודה.אני מחפש, אם אני אמצא משהו מענין אני אתיעץבנתיים המליצו לי על הdell vostro 3460 שיש לו מסך anti glareאני לא בטוח שזה מספיק טוב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.