פורסם 2013 ביולי 112 שנים שלום אנשים...יש לי שאלה קטנה המופנת אל המומחים שבינכם.ברשותי כונן אחד של WD מהסדרה הירוקה בנפח 1TB וכונן SSD בנוסף (למרות שנראה לי לא רלוונטי לציין בגלל צריכת חשמל נמוכה, אבל בכל זאת)ברצוני להוסיף עוד 2 כוננים מאותו סוג (WD סדרה ירוקה) בנפחים של 3TB.השאלה שלי היא, אם חיבור של 3 כוננים, לא יכביד על ספק הכח בצורה כלשהי?, ברור לי שצריכת החשמל תעלה, אבל ההתלבטות פה, היא האם הספק יצליח "לסחוב" כמו שצריך בלי לקרטע?בשביל לסדר קצת את הראש זה הרכב הכונניםSSD::Crucial 128G SSD Marvell M4HD1:WD 1TB Caviar GreenHD2:WD 3TB Caviar GreenHD3:WD 3TB Caviar Green זה מפרט המחשב:CPU:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 3.3GhzCooler:ZALMAN CNPS5X SI EDITIONMotherboard:Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3Memory:Crucial 2X4GB DDR3 -1333GPU:Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version RetailSSD:Crucial 128G SSD Marvell M4HD:WD 1TB Caviar GreenCase:SilverStone Precision Black X2 120MM V2PSU:Silverstone Strider 500W
פורסם 2013 ביולי 112 שנים קשיחים צורכים כ-10W. אתה יכול בשקט לחבר עשרה כאלה ולא להגיע לצריכה של כרטיס מסך טיפוסי.אתה יכול בשקט "לתפור" את כל חריצי ה-SATA שלך בכוננים.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים מחבר קשיחים צורכים כ-10W. אתה יכול בשקט לחבר עשרה כאלה ולא להגיע לצריכה של כרטיס מסך טיפוסי.אתה יכול בשקט "לתפור" את כל חריצי ה-SATA שלך בכוננים.אוקיי, הרגעת אותי כרגע.ותודה על העזרה גיל, אתה יכול לנעול.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים אין צורך לנעול דיונים סתם. תמיד יכול להיות שמישהו יוכל לנצל דיון כזה או אחר, גם אם אבד בתהום הנשייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.