עבור לתוכן

האם באמת יהיה שינוי call of duty Ghosts

Featured Replies

פורסם

כמו שניתן לראות, לאחר שנים של הבטחות סוף סוף הוכנסו שיפורים רציניים, מנוע חדש (תלוי למי אתם מאמינים) אבל לאחר שפורסמו דרישות המערכת, צפה בי תחושת נוסטלגיה מתקופת טרום BO2 שבהם גם שמענו על "שיפורים רציניים" במנוע האם באמת ישנו שינוי או עוד פעם ספין שיווקי, אין שינוי. עוד פעם..... לא הספיקו רק הדרישות גם אחרי סרטוני GAMEPLAY זה נראה כמעט אותו דבר בטוח לא כמו המתחרים. כולם מרגישים שאבד משהו מאז MW2 הכול נראה אותו דבר עוד לא נדבר על המשחקיות, אבל כל שנה שמענו שיש שיפורים, משהו קרה למשחק, נהיינו כמו הזומבים של אפל מקבלים כל זבל שמביאים לנו. לצערי אם ימשיך כך בעוד זמן קצר COD לא יהיה יותר משמעותי בקרב האנשים מטטריס. עולם המשחקים מתקדם אבל CALL OF DUTY נשאר מאחור

מה דעתכם?

פורסם

חברים אני לא יודע . אולי יהיה שינוי ואולי לא

בקיצור ממטוזה ADV

פורסם

אתה לא מבין בשיט אם אתה רוצה הסבר לשיפורים בghosts דבר איתי

פורסם
  • מחבר

אני מבין מאוד טוב פשוט לא רציתי לפרט על זה ולהשאיר דיון פתוח השיפורים הרציניים מתבטאים בסביבה דינמית, ותזוזה של כל מני אלמנטים במשחק מה שהייה כבר בבטאלפילד 3, וושיפור ברמת הגרפיקה אל תבלבל לי תמוח תגיב מפורט ואל תריב תזכור זה דיון אולי אני טועה אולי אתה טועה!!!

פורסם

למי אכפת מהאיכות העיקר שהיה תחרותיל מה COD4 באיכות טובה?

פורסם

real nick plz? מה אין שינויים כאילו שמישהו שם פה זין על הגרפיקה והמנוע ממש CS משחק איזה גרפיקה אני עוד שנייה גומר.. אכפת לנו מהתחרותיות אנחנו רוצים שרתים שזה הכי חשוב ונשקים כמו AK74U ו AK47 או UMP ו ACR ושיהיה סאונד נורמלי FOV, MAXFPS ו switchim והגרפיקה באמת שזה הדבר האחרון שמעניין אותי שדרך אגב דווקא אותה הפעם באמת שינו הפעם מה אתה ישר מסיק מסקנות לפני שראית משהו שיצא המשחק דבר איתי

פורסם
  • מחבר

מי רוצה גרפיקה?? כולם ... ואני מסיק מסקנות לפי הגיימפלי שמה ראו שהגרפיקה נראית אותו דבר זה מספיק יותר מזה לא צריך

פורסם

לבאטלפילד 3 יש אחלה גראפיקה ואני בכלל לא אוהב את המשחק כי המשחקיות חרא אין אקשן בגלל שכל הזמן יש אקשן אז זה כבר לא מיוחד כל שנייה שלוש פיצוצים המפה גדולה מידי ופשוט לא כיף.

אני לא מחפש גראפיקה כל עוד זה סביר ואתה כנראה לא מבין נתן אם אתה אומר שאין שינוי ומשהו אחד נוסף לא החליפו מנוע

פורסם

לשחקנים תחרותיים אמיתיים הרבה פחות אכפת מהגרפיקה אם אתה לא יודע... אנחנו רוצים משחק תחרותי נקודה.

פורסם
  • מחבר

XTRACT אני לא חושב שבטאלפילד 3 או 4 הוא משחק טוב אני רק אומר שהגרפיקה שמה זה דוגמה ובמיוחד הדינמיות שאפשר לשבור קירות וכו' וסידי יכול להיות שמבחינת שחקנים תחרותיים זה לא משנה אבל לא כולם משחקים תחרותי ובוא נגיד ככה שכול עוד אתה לא מתפרנס מזה אתה לא ממש שחקן תחרותי

פורסם

סידי לשלטוו

פורסם

גם ככה הרוב מורידים את הגרפיקה לנמוך ויהיה מגוון אופציות טובות בשביל לבנות "קונפיג" אז בכלל מורידים גם הנעליים של השחקן :o

פורסם

לפי דעתי אני מעדיף שהמשחק יהיה עם טיפת שיפור גרפי לא משהו רציני מכיוון שרוב הישראלים לא יכולים לרכוש לעצמם מחשב שמסוגל לעמוד בתנאים האלה ולכן מספר השחקנים יורד ... אני אישית מעדיף תחרותיות עם גרפיקה סבירה מאשר רק גרפיקה עם מעט תחרותיות , אני פשוט מקווה מאוד שהקהילה תגדל ותגדל כמו בתקופת קוד 4 / קוד 6

פורסם
  • מחבר

בעזרת השם

פורסם

מה שבטוח אתם יכולים לשכוח מSTRAFE לפי מה שראו בגיימפליי שהשחקן נופל הוא מתכופף קצת ואז חוזר ורק אז הוא מוציא את הנשק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים