פורסם 2013 ביולי 112 שנים לא קיימים מעבדי 8 ליבות למעבדי השוק הביתי של אינטל.אלא אם כן יש לך Xeon, זה לא 8 ליבות.עריכה: אני מסיק שמדובר באינטל בגלל כל הדיבורים כאן על HT. נערך 2013 ביולי 112 שנים על-ידי EthanDW
פורסם 2013 ביולי 112 שנים "ביחד עם הטכנאי ספרנו 8 ליבות בתוך המחשב"יש לי תחושה שמדובר בספירת ריבועים בTask manager.יכול להיות שאני טועה.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים אני לא מבין ?? יש לו 8 מעבדים שארוזים פיזית ב 4 ציפים במארז אחד.זה עובד בדיוק כמו 8 מעבדים נפרדים וצורת האריזה/בניה הפיזית ממש לא משנה לפונקציונליות.ולשואל: אין לך שום אפשרות ממש לפקח על זה. אתה יכול להגביל כמה מעבדים יעבדו על תהליך ולא יותר מזה.הכל תלוי בתוכנה ובחלונות. חלונות 7 מנצלת את זה הרבה יותר טוב מה XP .( בחלונות 8 עוד לא בדקתי )על פניו חלונות 8 עובד הרבה יותר טוב עם רבוי מעבדים. נערך 2013 ביולי 112 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר זה המפרט שלי :מחשב 8 ליבתי (i7)וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי- - - תגובה אוחדה: - - -ואני עובד עם cyberlink
פורסם 2013 ביולי 412 שנים אם זה I7 (ולא נתת דגם אז אני משער) אז יש לך 4 ליבות * HT שזה 8, אבל תכלס זה 4.וכמו שנאמר בכל הדיון, אתה לא מנהל כלום, התוכנה איתה אתה משתמש היא זו שדורשת ליבות, אם היא יודעת לעבוד עם ריבוי ליבות אז היא תדע לנצל את הכל.אתה כמשתמש תוכל מאקסימום לתת לה עדיפות.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים חומרה מפלצתית בלי תוכנה שיודעת לנצל אותה לא תתן לך תוצאות מקוות.אתה לא יכול "להלחים" שתי ליבות שיתנו ביצועים כפולים בתוכנה שעובדת רק על ליבה אחת. אם התוכנה שאתה עובד איתה לא יודעת לנצל את כל הליבות אז שום תרגיל / טריק ממה שהומלץ לך לא ישפיע באופן ממשי על ביצועיה..מה שאתה כן יכול לעשות הוא לחפש אלטרנטיבה שכן יודעת לנצל את כל הליבות.מערכת ההפעלה עצמה מנצלת את הליבות היטב.. כלומר אם תעמיס עליה עם כמה תוכנות שרצות בו זמנית, תראה שבאמת כל הליבות עובדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.