עבור לתוכן

חרם על הסרט החדש 'מלחמת העולם זי'

Featured Replies

פורסם

צבא שמחפש לעצור משתמטים באמצע הלילה אפילו הם בגיל 40 וכבר עם משפחה ולילדים, אין לי אמפתיה כלפיו, ורק מפתח אצלי אנטי אליו, וכלפי כל המנגנון הדבילי הזה.

אין בחוק הזה שום פרופורציות או מידתיות, וכבר נמאס מהם ומההסתה הזולה שהם מפמפמים באוזני הציבור, שפתוח הטראד הוא חלק מתוצאותיה.

שימו זין על הצבא והחברה, ומכל מי שמנסה להכתיב לכם איך עליכם לחיות את חייכם.

מי שרוצה להתגייס - שיתגייס, מי שלא - שים פס, שב קצת בכלא, ותמשיך בחייך. לא קרה כלום.

מדיניות עיוורת ומכלילה, שמנסה ליצוק את כולם לאותה תבנית בורקס, ביד ברזל, ויהי מה.

הלכת... התגייסת... יפה. זאת בחירתך.

עכשיו תפסיק להתבכיין ולהסתכל בעין מלוכסנת על כל מי שלא ישר קו עם אותה קונפורמה כמוך, למשך שארית חייך.

פתיחת טראד על דבר כזה, זה תת-רמה ודוחה.

אז אתה יודע לאיפה אתה יכול לדחוף את "החרם" שלך.

נערך על-ידי nat64x

• תגובות 139
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יודע מה - אני אתך. לא רוצה להתגייס? אל תתגייס.

אלא מה, גם אל תחיה במדינה שתלויה בגיוס חובה להגנתה. אם אין לך בעיה לא להתגייס ובו זמנית לחיות במדינה שבה אתה יכול לחיות רק כי אחרים כן מתגייסים, אתה פשוט חלאה.

פורסם

אלא מה, גם אל תחיה במדינה שתלויה בגיוס חובה להגנתה. אם אין לך בעיה לא להתגייס ובו זמנית לחיות במדינה שבה אתה יכול לחיות רק כי אחרים כן מתגייסים, אתה פשוט חלאה.

אז זהו שלא. יכול להיות פה צבא מקצועי כמו בכל מדינה מתוקנת עם שכר נורמלי ובלי מש"קי ממטרות למניהם

מילא היה חוק אחיד לכולם אבל גם זה אין...

פורסם

אתה סתם תקוע בדוקטרינה מחשבתית מקובעת, שקשה לך להשתחרר ממנה.

הטיעון עצמו הוא פופוליסטי, ובלי הרבה תוכן לגופו.

הנקודה היא שאילוץ אנשים לעשות משהו שהם לא באמת מעוניינים לעשות, וניכורם מהחברה כחלק ממגמה מכוונת מלמעלה, רק מחליש את החברה בכללותה, וגם כך השירות שלהם לא יהיה בו תועלת רבה. זאת ראייה פרקטית.

מה השכן ממול עשה/עושה, זה לא ממש רלוונטי בשבילך. ההחלטה צריכה להיות שלך, ולא מוטה משיקולים "חיצוניים".

אם הוא "חלאה" או לא, זה כבר עניינו שלו ושל רשויות החוק, אז צא לו מהתחתונים. הוא לא חייב לך צידוק ולא ביקש ממך דבר.

לנטור לו טינה כי עכשיו אתה מרגיש "פראייר", שלא עשית זאת בעצמך, זה פתטי.

במצבי חירום, אז מילא, אפשר להחריף לאמצעים נוקשים יותר כשיש סכנה ברורה ומידית מרחפת, ואין באמת ברירה אחרת.

אבל המצב כיום לא דורש זאת כבר זמן רב, ואת התמריץ צריך לתת לאנשים שבאמת מחפשים להיות שם, ולא סתם לסאב את המערכת, בחסות ססמאות ריקות של "שוויון בנטל", שרק תורמות ליצירת פילוג, מירמור רב, והחלשת החברה מבפנים.

לא חסרים מורעלים ומחפשי ריגושים למיניהם, שמחפשים קצת "אקשן" מחייהם האפרוריים, אז תפאדל.

להשליך בצורה עיוורת חברה שלמה כמקשה אחת, לגוף הזה שנקרא צבא, זה פשוט אידיוטי ואוברקייל.

מבחינתי, כמה שיהיו פחות פנאטים עם נשק בידיים, בשני הצדדים, ומנגד יותר אנשים עם חשיבה עצמאית ומתריסה, כן ייטב לכולם.

אני רואה בכל משתמט נוסף כמגמה מבורכת. הם רק מהווים קטליזטור נוסף לרפורמה נדרשת זה מכבר.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

ויק, אתה חי בשנת 1953 או 2013? מדינת ישראל לא נמצאת בסכנה קיומית כבר עשרות שנים. אין איומים על המדינה. לממשלה יש אינטרס להפחיד את הציבור עם בעיות ביטחוניות כדי להסית את צומת הלב מהבעיות האמיתיות במדינה כמו דיור יקר להחריד, תחבורה ציבורית לא מתפקדת, אלימות, בתי חולים עמוסים, מערכת חינוך בינונית ועוד.

כל צעיר שמגייסים למערכת הצבאית זה צעיר שלא עובד, לא משלם מיסים, לא חוסך, לא צורך שירותים ומוצרים. במקום להפוך את הצעירים ליצרנים כבר בגיל 18 מורחים את חוסר התפקוד של הדור הצעיר עד גיל 21 במקרה הטוב. עכשיו רוצים לגייס את החרדים למערכת המסואבת הזאת. בשביל מה? מי צריך אותם בכלל?

מדינת ישראל לא השלימה עם גרעין איראני וסיכוי טוב שישראל תתקוף את איראן בחודשים הקרובים (אני אישית מכיר "קצת" מה קורה בחיל האוויר כולל בתע"ש , ואני יכול להגיד לך שיש בזמן האחרון הרבה יותר פעילות , הרבה יותר אימונים , והרבה יותר עבודה , כנראה בגלל הכנה לתקיפה באיראן).

כן, כן, כן. אני שומע על התקיפה באיראן כבר שש שנים לפחות. אם היו רוצים לתקוף היו תוקפים מזמן. למה הם מחכים? כל יום שעובר בונים עוד אתר, מעבירים עוד חלק מהתוכנית הגרעינית לבונקר תת קרקעי, מציבים עוד מערכת נ"מ מתקדמת. מצטער לאכזב אותך, אבל הפעילות רוב הסיכויים קשורה למתרחש בסוריה. מדינת ישראל השלימה עם הגרעין האיראני לפני הרבה מאוד שנים. פשוט רוצים להצדיק רכישה של מטוסי F-35 בעלות 2.75 מיליארד דולר שיעלו אבק בבסיסי חיל האוויר במקום להביא לכאן סינים שיבנו רכבת נורמלית.

נערך על-ידי lev-27

פורסם

אין איומים על המדינה ? אתה חי בלהלהלנד.

כנראה שאין לך שמץ של מושג מה הולך במדינה שלך,אז נכון שאנחנו לא מאוימים כמו פעם אבל תמיד מחפשים לפגוע בנו,אין לך מושג כמה פעמים ביום מסכלים פיגועים.

אני כבר לא חייל מזמן אך עובד בתחום האבטחה ואני חיי את זה ביום יום,אתם שאננים וחושבים שהכול טוב וכל זה בזכות הצבא ושאר אנשי ביטחון,לא מפרסמים בתקשורת שכל יום יש סיכול של הברחות אמל"ח,שבסופו של דבר יופעל כלפי אזרחי מדינת ישראל שהם אתה והמשפחה שלך.

אתם מסתכלים על האיום מסביבינו ושוכחים שיש איום בתוכינו.

נערך על-ידי Psychedelic

פורסם

מי שחי בלהלהלנד ואין לו שמץ של מושג זה אתה. אין צורך להחזיק אלפי טנקים, נגמשים ומאות אלפי חיילים בסדיר + מאות אלפי חיילים במילואים כדי להתמודד עם המציאות הביטחונית מצד חמאס וחיזבאללה. צה"ל מתכונן למלחמה קונביציונאלית צבא סדיר VS צבאות סדירים שלא תתרחש כי אין יותר איום מצד מדינות ערב.

פורסם

חשבת לרגע למה אין איום ממדינות ערב?

פורסם

בוודאי שהוא לא חשב על זה. השיקולים הללו נמצאים הרבה מעבר למה שהוא מסוגל לעכל. הוא נולד (או עלה) למדינת ישראל שאחרי המלחמה ה"גדולה" האחרונה. כשהיתה המלחמה ה"קטנה" האחרונה (אני מדבר על לבנון 2, לא עופרת יצוקה), הוא לא הבין למה היא נגמרה ללא התערבות פעילה של שאר שכנינו.

אם היית צריך הסבר נוסף לדעתי הקיצונית כל כך בנוגע לתקשורת הישראלית בדיון ההוא שפתחתי, התקשורת שעושה את כל אשר בכוחה על מנת לעודד שאננות זו, הרי שקיבלת אותו בדבריו של נאט לעיל, ובמידה פחותה גם בדבריו של לב.

ורק מילה קטנה למר נאט:

"מבחינתי, כמה שיהיו פחות פנאטים עם נשק בידיים, בשני הצדדים, ומנגד יותר אנשים עם חשיבה עצמאית ומתריסה, כן ייטב לכולם", אמרת. האם במקרה אתה רואה את "המגמה המבורכת" הזו מתרחשת גם בצד השני? האם אתה חושב שקיומה או אי-קיומה של מגמה זו בצד השני תלוי איכשהו בקיום המגמה הזו בצד שלנו?

נערך על-ידי vic07

פורסם
בוודאי שהוא לא חשב על זה. השיקולים הללו נמצאים הרבה מעבר למה שהוא מסוגל לעכל. הוא נולד (או עלה) למדינת ישראל שאחרי המלחמה ה"גדולה" האחרונה. כשהיתה המלחמה ה"קטנה" האחרונה (אני מדבר על לבנון 2, לא עופרת יצוקה), הוא לא הבין למה היא נגמרה ללא התערבות פעילה של שאר שכנינו.

אם היית צריך הסבר נוסף לדעתי הקיצונית כל כך בנוגע לתקשורת הישראלית בדיון ההוא שפתחתי, התקשורת שעושה את כל אשר בכוחה על מנת לעודד שאננות זו, הרי שקיבלת אותו בדבריו של נאט לעיל, ובמידה פחותה גם בדבריו של לב.

ורק מילה קטנה למר נאט:

"מבחינתי, כמה שיהיו פחות פנאטים עם נשק בידיים, בשני הצדדים, ומנגד יותר אנשים עם חשיבה עצמאית ומתריסה, כן ייטב לכולם", אמרת. האם במקרה אתה רואה את "המגמה המבורכת" הזו מתרחשת גם בצד השני? האם אתה חושב שקיומה או אי-קיומה של מגמה זו בצד השני תלוי איכשהו בקיום המגמה הזו בצד שלנו?

חד משמעית- כן

פורסם

אם כן, חד משמעית אתה סתום. "סתום" לא במובן של יכולת שכלית, אלא במובן המילולי של חסר יכולת (או רצון) לקבל קלט מהסביבה.

פורסם

התגובה ההולמת היחידה שמצאתי לתראד הזה היא: "מהההההההה אז מההההההההההההה למי אכפת בכללללללללללללללל?!<?!?!?!?!!?".

זהו.

פורסם
אתה סתם תקוע בדוקטרינה מחשבתית מקובעת, שקשה לך להשתחרר ממנה.

הטיעון עצמו הוא פופוליסטי, ובלי הרבה תוכן לגופו.

הנקודה היא שאילוץ אנשים לעשות משהו שהם לא באמת מעוניינים לעשות, וניכורם מהחברה כחלק ממגמה מכוונת מלמעלה, רק מחליש את החברה בכללותה, וגם כך השירות שלהם לא יהיה בו תועלת רבה. זאת ראייה פרקטית.

מה השכן ממול עשה/עושה, זה לא ממש רלוונטי בשבילך. ההחלטה צריכה להיות שלך, ולא מוטה משיקולים "חיצוניים".

אם הוא "חלאה" או לא, זה כבר עניינו שלו ושל רשויות החוק, אז צא לו מהתחתונים. הוא לא חייב לך צידוק ולא ביקש ממך דבר.

לנטור לו טינה כי עכשיו אתה מרגיש "פראייר", שלא עשית זאת בעצמך, זה פתטי.

במצבי חירום, אז מילא, אפשר להחריף לאמצעים נוקשים יותר כשיש סכנה ברורה ומידית מרחפת, ואין באמת ברירה אחרת.

אבל המצב כיום לא דורש זאת כבר זמן רב, ואת התמריץ צריך לתת לאנשים שבאמת מחפשים להיות שם, ולא סתם לסאב את המערכת, בחסות ססמאות ריקות של "שוויון בנטל", שרק תורמות ליצירת פילוג, מירמור רב, והחלשת החברה מבפנים.

לא חסרים מורעלים ומחפשי ריגושים למיניהם, שמחפשים קצת "אקשן" מחייהם האפרוריים, אז תפאדל.

להשליך בצורה עיוורת חברה שלמה כמקשה אחת, לגוף הזה שנקרא צבא, זה פשוט אידיוטי ואוברקייל.

מבחינתי, כמה שיהיו פחות פנאטים עם נשק בידיים, בשני הצדדים, ומנגד יותר אנשים עם חשיבה עצמאית ומתריסה, כן ייטב לכולם.

אני רואה בכל משתמט נוסף כמגמה מבורכת. הם רק מהווים קטליזטור נוסף לרפורמה נדרשת זה מכבר.

איך בדיוק תגייס מילואימניקים למצב חירום שהם לא שירתו סדיר ולא יודעים להחזיק נשק ביד?

פורסם
אם כן, חד משמעית אתה סתום. "סתום" לא במובן של יכולת שכלית, אלא במובן המילולי של חסר יכולת (או רצון) לקבל קלט

מהסביבה.

ואתה ממש פתוח לקבל דעות שונות משלך.. האיש עם הסמל של כ"ך.. אירוני משהו

אני אפילו לא ינסה לשכנע אותך כי אתה עיוור. "עיוור" לא במובן שאתה לא רואה אלא במובן המילולי של חוסר יכולת (או רצון) לראות מה קורה סביבך

הפוסל במומו פוסל :s0403:

פורסם

לא הבנת שכמו פרס כנראה גם הוא מאמין במזרח תיכון חדש ובערבים עם יונה ממולאה ב(עלה של) זית.

במציאות כזו כולם אוהבים את כולם, אין מלחמות והערבים אוהבים אותנו חיים ובמדינה משלנו ולא עולים מהתנורים באושוויץ.

אגב, במציאות האמיתית, כשהם אומרים 'חזרו למקום ממנו באתם' לשם בעצם הם מתכוונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים