עבור לתוכן

דיסק קשיח חיצוני USB 2/3

Featured Replies

פורסם

ככה זה USB3

פורסם

עדיף היה לשאול לפני ולא אחרי :)

הבחירה בUSB3 אכן נכונה והכבל סטנדרטי.לגבי הדגם קח בחשבון שהוא מכיל הצפנה חומרתית ותוכנתית

ולכן כמעט בלתי אפשרי לשחזור עצמי בעת תקלה.לכן בשום אופן אל תשמור עליו מידע חשוב ללא גיבוי.

אם כי זה נכון באופן עקרוני לכל דיסק קשיח.

תתחדש ותהנה מהדיסק.מדובר בדיסק איכותי.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך על תזמון השאלה ;)

דרך אגב ציינת את נושא אבטחת המידע, האם ניתן להגן על הכונן ע"י הכנסת קוד? זאת אומרת בעת כניסה לכונן הוא ידרוש מימך סיסמא?

ועוד משהו...מיגון פיזי לכונן? האם יש אופציה לקייס כמו בפלאפונים להגנה מחבטות / נפילות?

פורסם

כמה מהירות אתה מקבל בהעברה של קובץ גדול בודד???

לשם השוואה הוספתי תמונה של המהירות שאני מקבל - בפנים יש דיסק קשיח 2.5 של 250gb , במהירות של 5400rp, בחיבור sata 2 , והמארז הוא מארז פשוט בחיבור של usb 3 שנקנה מebay.

פורסם

זו מהירות של sata 2

אצלי עם dok sata 3 מקבל כ 140

פורסם

זה גם דיסק איטי באופן כללי... אבל סתם קניתי לו מארז בחיבור usb 3 , כי הוא סתם ישב לי בצד ולא היה לי משהו יותר מועיל לעשות איתו.

פורסם
זו מהירות של sata 2

אצלי עם dok sata 3 מקבל כ 140

אתה מתכוון ל USB 2 ?כי /Esata\Sata מספק מהירות גבוהה הרבה יותר.

HENRY אתה חיברת לחיבור USB 3 בלוח אם? כי המהירות נמוכה מדיי לדיסק איטי ואופיינית לחיבור USB 2.

פורסם
  • מחבר

האם משהוא יכול לתת לי תשובה לשאלתי?

פורסם

לגבי סיסמא אני הייתי מתקין תוכנה יעודית.לגביי נרתיק בוודאי שיש.

פורסם
  • מחבר

תוכנה יעודית? יש המלצות?

נרתיק- יש המלצות? דיל אקסטרים וכדומה?

פורסם

הוא קנה כונן של 3.5 , אז הנרתיקים האלה וגם כמעט כל נרתיק אחר לא יתאימו לו.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי זה 2.5

פורסם

HENRY אתה חיברת לחיבור USB 3 בלוח אם? כי המהירות נמוכה מדיי לדיסק איטי ואופיינית לחיבור USB 2.

אחרי שהסטת את תשומת לבי לבעיה שכנראה קיימת בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3.

במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header.

פתחתי דיון על זה עם השוואות בין המהירויות(אני לא רוצה סתם להשתלט על הדיון הזה) , ועשיתי גם השוואה נוספת של כרטיס זיכרון flash , תסתכל.

http://hwzone.co.il/community/threads/528236-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-usb2-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-usb3?p=4742606#post4742606

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים