עבור לתוכן

Gigabyte radeon hd 7970 - נעול מתחים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא נראלי אני אמכור (כרגע). שאלה אחרונה (אם יש לכם תשובה עליה) האם נראה לכם ש-directx 11.2 שיצא בווינדוס 8.1 יתמוך בכרטיס מסך הזה? (או שזה לא קשרו לכרטיס מסך) תודה לכם על העזרה!!

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שכרגע לא יודעים במדויק.

אני לא רוצה לקנות כרגע,אך אם זה יעלה לך על הפרק ..אני כאן בנתיים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה: האם לדעתכם יהיה כדאי עוד כמה שנים (שנתיים שלוש) לקנות עוד כרטיס כזה למערך (crossfireX) או שעדיך יהיה לקנות כרטיס חדש? (או אולי אין תשובה כי אי אפשר לדעת מה יהיו החידושים הבאים ומה תהיה עוצמתם של הכרטיסים בעתיד הקרוב)

פורסם

עוד שלוש שנים כרטיס High End כמו זה יהיה לפחות פי שניים חזק יותר .. אז סביר להניח שיהיה עדיף לקנות חדש במקום להתעסק עם כרטיסים בני שלוש שנים שכנראה לא יקבלו דרייברים חדשים באותה תדירות .

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

פורסם

כרטיס שני לקרוספייר קונים עד שנה בערך מרגע קניית הראשון..

פורסם
  • מחבר

אז אתה ממליץ שאני אקנה בעוד כמה חודשים? (קניתי את המחשב עם הכרטיס לפני חודשיים שלוש אולי פחות) ובמיוחד לאור החדשות המעודדות ש-amd תוציא דרייבר שיתקן את רוב הבעיות שהיו עם ה-crossfireX.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד שאלה: ראיתי בכל מיני פורומים (באנגלית) שאנשים צרבו ביוס של gigabyte radeon hd 7970 Ghz edition וככה בעצם התדר ליבה וזיכרון עלה וגם המתח עלה במעט. לדעתכם זה משהו שכדאי לנסות או לא? (אני לא אעשה שום דבר שעלול לפגוע בכרטיס או במחשב)

פורסם

אל תנסה לצרוב..אחרת תתקע עם שני ביוסים אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

טוב. תודה רבה על העזרה שלכם :)

פורסם
  • מחבר

בנוסף ראיתי באתר של gigabyte שיצא ביוס חדש (F3) לכרטיס המסך שלי (בדיוק לאותו דגם) והביוס שלי הוא ישן יותר (הוא אחד לפני הביוס החדש והביוס הזה הוא F72). האם כדאי לעדכן או כמו שכתוב באתר של gigabye שאם הכל עובד כמו שצריך אז עדיף לא לעדכן את הביוס (הם כותבים שזה מסוכן).

פורסם

if it ain't broken don't try fixing it

פורסם
  • מחבר

לפני ששאלתי את השאלה בפורום שאלתי ישירות את gigabyte. הנה מה שהם ענו לי (הם ענו היום): Dear Gal,

Thank you for your kindly mail and inquiry. Due to chipset and hardware design, GV-R797OC-3GD is unable to manually set GPU Voltage with OC Guru II and Easy Boost. Sorry for any inconvenience. Furthermore, please also kindly understand that we had overclocked the GPU to improve overclocking capability by 10% to 30% before releasing to market. למה הם התכוונו במשפט האחרון? (מתחיל ב-furthermore).

פורסם

תבין בחביבות שהמהרנו את הכרטיס כדי לשפר את יכולות ה-OC בין 10%-30% לפני שאנחנו משחררים אותו לשוק..

פורסם
  • מחבר

מה זה עוזר לי אם המתחים נעולים?? זה משנה משהו או כלום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים