עבור לתוכן

זה סתם סוג של ספאם או דיון לא זורם, למה למה המחשב הזה לא יכול להיות 15.6?

Featured Replies

פורסם

http://www.engadget.com/2011/09/01/lenovo-announces-u300s-ultrabook-u300-and-u400-ideapads-we-go/

לראות ופשוט לבכות ! אני מאוהב קשות במחשב הזה ! אבל הוא מגיעה בגדלים כאלו מזעריים שלמה? למה לא לפנק גם את חובבי המסכים היותר גדולים?

מי שזוכר את הדיון שלי שאני אוהב את העיצוב של מקבוק פרו, אז המחשב הזה כבש אותי , אך המסך הכי גדול שלו זה 14:(

בכלל למה עושים מסכי 13 ו11? ראיתי מה זה 13 זה פיצקי !!! גם 15.6 לא גדול אבל זה הכי באמצע.

פורסם

מבחינתי כל מה שמעל 13 זה גדול מדי.

מחשבים בגודל 15 ומעלה כבר כבדים יותר ופחות ניידים.

תמיד אתה יכול לחבר אותו למסך חיצוני.

פורסם

13 זה ממש אופטימאלי בעיני, מעל זה כבר מרגיש מסורבל מדי... ומתחת ל-10 זה בלתי סביל בעליל בשביל נטבוק. לא מבין איך מישהו יכול להסתדר עם נטבוק בעל מסך 7 אינץ' למשהו שהוא יותר מהקלדה הרצאות.

פורסם
  • מחבר

אבל איך 13 נראה לך טוב? הוא ממש קטן (ראיתי כשהמסך כבוי) אני לא מחפש מחשב קטן קל משקל ,כי היינדות לא חשובה לי , אני לא צריך לרוץ משם לפה, הוא יהיה בבית בעיקר ורק מדי פעם הוא ייצא איתי .

באמת אני רואה את המסך 13 בתור ציפציף שאי אפשר לראות בו כלום! האם אני טועה ? מתרגלים לזה ?

אבל איך 13 נראה לך טוב? הוא ממש קטן (ראיתי כשהמסך כבוי) אני לא מחפש מחשב קטן קל משקל ,כי היינדות לא חשובה לי , אני לא צריך לרוץ משם לפה, הוא יהיה בבית בעיקר ורק מדי פעם הוא ייצא איתי .

באמת אני רואה את המסך 13 בתור ציפציף שאי אפשר לראות בו כלום! האם אני טועה ? מתרגלים לזה ?

אחרת יפתחו לי הזדמניות ,למשל כמו הדבר היפה הזה למעלה.

אחרת יפתחו לי הזדמניות ,למשל כמו הדבר היפה הזה למעלה.

13 זה ממש אופטימאלי בעיני, מעל זה כבר מרגיש מסורבל מדי... ומתחת ל-10 זה בלתי סביל בעליל בשביל נטבוק. לא מבין איך מישהו יכול להסתדר עם נטבוק בעל מסך 7 אינץ' למשהו שהוא יותר מהקלדה הרצאות.

מה אתה בדיוק מרגיש? ואת הניידות פשוט שים בצד סבבה , מה מסורבל לך ? נגיד ואתה משחק במשחק, איך אתה מסתדר עם 13?

פורסם

גם ככה בחלק לא קטן מהמחשבים היום המקלדות זהות בין ה-13.3 ל-15.6, ההבדל היחיד הוא ב-NUMPAD.

יש לחבר שלי את ה-U310 והוא הרבה יותר מזכיר בצורה MBP מאשר MBA.

פורסם

כשהמסך סגור, אין הרבה הבדל בין 15.6 ל-13 חוץ מגודל ומשקל :) כשהוא פתוח, הוא פשוט מרגיש מסורבל שכזה- המסך מרגיש לי גדול מדי, כמו איזו קרירטורה, זה לא ממש מסתדר לי עם הצורה של מחשב נייד ומרגיש הרבה פחות נייד בעיני- לא ממש יתחשק לי להזיז אותו מהפינה שלו בבית, ובמקרה כזה כבר עדיף נייח :)

אבל אולי אני סתם לא רגיל. וגם אתה לא :) אני לא חושב שיהיה לך קשה מדי להתרגל ל-13 אינץ'.

ולומר את האמת, אני מחכה לטאפבלטים של 13 אינץ', זה נראה לי להיט אמיתי לסרטים :jump:

פורסם
  • מחבר
גם ככה בחלק לא קטן מהמחשבים היום המקלדות זהות בין ה-13.3 ל-15.6, ההבדל היחיד הוא ב-NUMPAD.

יש לחבר שלי את ה-U310 והוא הרבה יותר מזכיר בצורה MBP מאשר MBA.

לא הבנתי מה זה מה שכתבתה.

כשהמסך סגור, אין הרבה הבדל בין 15.6 ל-13 חוץ מגודל ומשקל :) כשהוא פתוח, הוא פשוט מרגיש מסורבל שכזה- המסך מרגיש לי גדול מדי, כמו איזו קרירטורה, זה לא ממש מסתדר לי עם הצורה של מחשב נייד ומרגיש הרבה פחות נייד בעיני- לא ממש יתחשק לי להזיז אותו מהפינה שלו בבית, ובמקרה כזה כבר עדיף נייח :)

אבל אולי אני סתם לא רגיל. וגם אתה לא :) אני לא חושב שיהיה לך קשה מדי להתרגל ל-13 אינץ'.

ולומר את האמת, אני מחכה לטאפבלטים של 13 אינץ', זה נראה לי להיט אמיתי לסרטים :jump:

אוקיי זה מוזר ,

מצד אחד זה משמח אותי , אולי תיהיה לי אפשרות לקנות את היפיוף למעלה (פריעה בנתיים הגדול)

אבל מצד שני מסך 13 אינץ זה נורא פיצקי ! גלשתי במחשב של חבר שיש לו 10 אינץ, אבל זה רק כשהתמקדתי בו ,זה היה טיפה נוח ! אבל זה לא להיט לא לסרטים לא למשחקים ..

וסתם ככה ראיתי השבעה של איור של מסכים בין 14 -15.6 זה הבדל עצום ! ..

אני חושב כיאלו שכמה שהמסך גדול יותר אני יהנה יותר ! לו היתה לי את האפשרות למק 17 אינץ חדש , הייתי הולך עליו חח

פורסם

1.

המקלדות של מחשבי 13.3 הן הרבה פעמים המקלדות של 15.6 רק בלי החלק של ה-NUMPAD (מקשי המספרים בצד הימני של המקלדת).

2. יש לחבר שלי את ה-U310 והוא הרבה יותר מזכיר בצורה MBP מאשר MBA.

המחשב דומה יותר למקבוק פרו מאשר למקבוק אייר.

פורסם
  • מחבר
1.

המקלדות של מחשבי 13.3 הן הרבה פעמים המקלדות של 15.6 רק בלי החלק של ה-NUMPAD (מקשי המספרים בצד הימני של המקלדת).

2. יש לחבר שלי את ה-U310 והוא הרבה יותר מזכיר בצורה MBP מאשר MBA.

המחשב דומה יותר למקבוק פרו מאשר למקבוק אייר.

תודה רבה על ההסבר,

1. אני הבנתי את עניין המקלדת , מה שלא הבנתי קודם ועדיין את המילים באנלגית/קיצורי מילים

2.U310 לא אמור להיות דומה לאייר אלא לפרו ! לאומת הU300S שהוא עם מסגרת מסך כסופה כמו של הU300-400 אז 300S הוא יותר דק מהU הרגיל וככה שהוא שילוב של עובי כמו של אייר ומבנה כמו של פרו --- בקיצור =חלום

פורסם

הקטע של הניידות הוא לא מדויק , 15.6 מודרני לא ממש מוסיף הרבה משקל באופן משמעותי על 13 אינץ , אבל מוסיף לא מעט דברים מעבר לגודל מסך כמו יותר חיבורים , מקלדת מלאה בהרבה מקרים ,יותר אפשרויות שדרוג ועוד.

זה נייד בגלל שזה יחסית קל משקל ובגלל שזה all in one.

אין שום בעיה לסחוב מחשב נייד עם מסך 15.6 לכל מקום , זה ממש לא נחשב גדול בסטנדרטים של היום.

פורסם
  • מחבר
הקטע של הניידות הוא לא מדויק , 15.6 מודרני לא ממש מוסיף הרבה משקל באופן משמעותי על 13 אינץ , אבל מוסיף לא מעט דברים מעבר לגודל מסך כמו יותר חיבורים , מקלדת מלאה בהרבה מקרים ,יותר אפשרויות שדרוג ועוד.

זה נייד בגלל שזה יחסית קל משקל ובגלל שזה all in one.

אין שום בעיה לסחוב מחשב נייד עם מסך 15.6 לכל מקום , זה ממש לא נחשב גדול בסטנדרטים של היום.

זהו שלפי מה שאני רואה הסטנדרתים של היום זה 13 ומטה , המחשבים המדליקים יוצאים בגדלים האלו ..

וראיתה מה הבחור דוד משה אמר, שהבעיה שלו עם זה ,זה גודל המסך שזה מסורבל לו נראה לא טוב או משהו כזה..

אין צורך לפתוח עוד דיון, תוכל להגיד לי למה מקדת גדולה יורת טובה יותר?

ואם תוכל להגיד למה הניידים הנחשקים הם בגדלים של 13?

פורסם

זה עניין של הרגל. אני חושב שתתרגל מהר לגודל הזה, אולי אפילו תעדיף אותו באיזה שלב על פני מסך גדול יותר לנייד :)

פורסם

אני קניתי לעצמי U310 לפני כ4 חודשים, באמת מחשב מוצלח, עם תיק צד קטנטן שבדיוק תואם למידות.

לא הייתי מתנגד לאיזה MBA 13" חדש, אבל כשהU310 עולה חצי, הוא ממש לא שווה את זה.

אגב, אני ממש לא רואה את עצמי מסתובב עם 15" סתם משקל מיותר על הגב, בטח כשאין באמת הבדל בשימוש הרי הרזלוצייה של רוב מחשבי ה13 ו15 אינטש זהה.

פורסם
  • מחבר

נראה נחמד,איזו חברה זאת ? (ציניות)

אני חושב לעצמי כבר שאני מגזים על איך שהמחשב יראה ! זה התחיל בכלל רק בשביל לדמות מקבוק פרו! (ירד לי מימנו שחבל על הזמן)

אבל באמת המחשב ששבנושא האשכול , הוא המחשב שממש יפה לדעתי.

אני קניתי לעצמי U310 לפני כ4 חודשים, באמת מחשב מוצלח, עם תיק צד קטנטן שבדיוק תואם למידות.

לא הייתי מתנגד לאיזה MBA 13" חדש, אבל כשהU310 עולה חצי, הוא ממש לא שווה את זה.

אגב, אני ממש לא רואה את עצמי מסתובב עם 15" סתם משקל מיותר על הגב, בטח כשאין באמת הבדל בשימוש הרי הרזלוצייה של רוב מחשבי ה13 ו15 אינטש זהה.

שלום ,

יש לי שאלה המסגרת השחורה של הU310 שלך , היא נראת פלסטיק זול ? מימה עשוי המחשב בחלק האחורי של המסך? פעם הוא נראה לי פלסטיק פעם אלומניום.

זה עניין של הרגל. אני חושב שתתרגל מהר לגודל הזה, אולי אפילו תעדיף אותו באיזה שלב על פני מסך גדול יותר לנייד :)

תודה ,אני חושב על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים