פורסם 2013 ביוני 2912 שנים שלום שחקני קהילת באטלפילד!אנו צוות מנהלי קהילת באטלפילד החלטנו לארגן משחק קהילתי.מטרת המשחק הוא לגבש את הקהילה ולנסות להפגיש בין שחקנים חדשים.המשחק ייערך בצורה הבאה:- המשחק ישוחק במפות של AIR MAPS במוד CONQUEST.- כל קבוצה תחולק ל2 סקוואדים.- כמות הכרטיסים למשחק תהיה 500.- אם לכל השחקנים יש פרימיום, ויש הסכמה על מפה, המשחק ישוחק במפה של פרימיום.המשחק ישוחק בשרת הקלאב שלנו16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון.לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים:• חל איסור מוחלט על קללות.• חל איסור מוחלט על גזענות.• יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים.• אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה.• אסור להתחזות לאדמין.• שימוש בצ'יטים או בתוכנת צד שלישי אסורה בהחלט.• אין לצאת מהמשחק לפני שמודיעים לאדמין.שחקן אשר יעבור על אחד מחוקים אלו, ייענש בחומרה!ההרשמה תיערך בצורה הבאה:שם:שם בTS:שם במשחק:המשחק ייערך ביום שני 1/7 בשעה 19:00!נא להגיע כרבע שעה לפני תחילת המשחק.שחקן אשר לא יגיע בזמן יוחלף!בקרוב מאוד תיפתח ההרשמה לטורניר הקיץ הראשון של הקהילה.Stay Tunedבהצלחה לכולם!
פורסם 2013 ביוני 2912 שנים מחבר נו באמת, לא יהיה לי זמן לזה...אני יכול להירשם, אבל בלי התחייבות להשתתף?תגיש טופס ואני אכניס אותך לרשימת המזמינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.