פורסם 2013 ביוני 2912 שנים טוב הבעיה הכללית היא כזאת: כל כמה זמן(יכול להיות כל יום ויכול להיות פעם בחודש) המחשב פשוט קופא ורק ריסט עוזר(אחרי ריסט יש צפצופי ביוס בד"כ) הCMOS BEEP הוא קצר ובלופ, ניסיתי להוריד HIREN CD ולהריץ בדיקות וברוב הבדיקות הכל נראה תקין(לפעמים המחשב נתקע באמצע הבדיקה לפעמים לא) איך אני יכול לזהות את מקור הבעיה סופית? יש איזשהי תוכנה שעושה בדיקה כללית? במקום שאני אוריד תוכנה אחת לHDD אחת לCPU וכל ררכיב בנפרד.... המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 DDR2-SDRAM - G.Skill F2-8000CL5-2GBPI X2 SAMSUNG HD753LJ 750GB ATI/AMD Radeon HD 4850 pc power & cooling 400W (או 450W לא בטוח ) תודה מראש!
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר תתאר את כמות הצפצופים ואת האורך שלהם.קשה לתאר את הצפצופים יותר מ"צפצופים קצרים בלופ" אז חיכיתי שזה יקרה שוב והקלטתי:https://soundcloud.com/user809663159/cmos-beeps-1
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר מעבד חם מדי ?לא אין קשר לחום, הטמפ' תקינות..אגב שמתי לב גם שהמחשב נתקע לי לפעמים אם אני נותן למארז מכה קטנה, ואז אחרי הריסט הצפצופים מתרחשים(לא תמיד בסיטואציה הזאת אבל לפעמים)
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר זכרון ? תוציא אותם ותכניס כמה פעמים.נסה בכל פעם אם סטיק אחד.קראת את ההודעה הראשית שלי? הבעיה הזאת מתרחשת לעיתים רחוקות, זה לא משהו שקורה באופן קבוע ולכן חיפשתי איזשהי תוכנה שמאבחנת את כל הרכיבים במחשבמאחר שMEMTEST, GOLDMEM ובדיקות לHDD הרצתי כבר מhiren וכולם הראו שהכל תקין...
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים זה לא מפריע להושיב טוב את הזכרון ! ואת כל הפלאגים על לוח. ואת פלאג של מאורר של מעבד.וגם לעבוד עם סטיק 1 כמה ימים.ואיך אתה רוצה להריץ תוכנה שמחשב לא עולה לך ?התוכנה הכי טובה לבדוק מחשב זה חלונות.
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר זה לא מפריע להושיב טוב את הזכרון ! ואת כל הפלאגים על לוח. ואת פלאג של מאורר של מעבד.וגם לעבוד עם סטיק 1 כמה ימים.ואיך אתה רוצה להריץ תוכנה שמחשב לא עולה לך ?התוכנה הכי טובה לבדוק מחשב זה חלונות.את הסטיקים הוצאתי והחזרתי כבר 100 פעם החלפתי גם משחה טרמית למעבד עשיתי את כל הפעולות האלהוהמחשב כן עולה... פשוט כשהצפצופים האלה קורים אני מנתק אותו מהחשמל ובד"כ הוא חוזר לעבוד אחרי כמה זמן
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים איזה לוח אם יש לך?אפשר לדעת לפי גירסת הביוס מה אומר הצפצוף המהיר.בדר"כ ממה שאני עובד איתו (מרכיב אלקטרוניקה בעבודה) הבעיה יכולה לנבוע מחשמל סטטי שלא נפרק ומצטבר או כבל שלא יושב טובלפעמים זה ספק כוח בעייתי או קצר חבוי בלוח אם
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים מחבר מה שאתה רוצה.מה שטוב לך טוב גם לי.אני לא מבין למה התגובה העוקצנית, אני מסביר לך שניסיתי לעשות גם את מה שאמרת...איזה לוח אם יש לך?אפשר לדעת לפי גירסת הביוס מה אומר הצפצוף המהיר.בדר"כ ממה שאני עובד איתו (מרכיב אלקטרוניקה בעבודה) הבעיה יכולה לנבוע מחשמל סטטי שלא נפרק ומצטבר או כבל שלא יושב טובלפעמים זה ספק כוח בעייתי או קצר חבוי בלוח אםרשמתי בהודעה הראשית, לוח האם הוא GIGABYTE EP45-DS3, אבל לכמות צפצופים כזאת אין אינדקציה מדויקת ממה שראיתי(כ.מסך, זיכרון וכ'ו...)ספק כוח אני באמת אבדוק עכשיו(יש לי PSU TESTER כזה) נבדוק אם המתחים תקינים
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים חח לא שמתי לב לא יודע למה...רק מחזק מה שאמרתי בעיית חשמל.יצא לך פעם לגעת באחד החלקים של המחשב הפנימיים או משהו?יכול להיות שהיה קצר בלוח שאתה לא רואה, לא כל קצר אפשר לראות יש כאלה שיוצרים בעיה אבל המחשב רב הזמן יעבוד, כבר יצא לי לראות מקרים כאלההדרך היחידה בדר"כ לאבחן את התקלה בקלות זה לעשות ניסוי עם מחשב אחר ולבדוק חלק-חלק על המחשב השני (קודם ספק, אח"כ לוח אם..)
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים "אני לא מבין למה התגובה העוקצנית, אני מסביר לך שניסיתי לעשות גם את מה שאמרת..."למה עוקצנית ? אני הצעתי לך מספר פעולות אחרי שהשקעתי בשבילך זמן ומחשבה וחיפושים ברשתומה שהצעתי אלו פתרונות שעבדו לאחרים ולא ניחושים. קיבלת רשימה של פעולות ולא רק להושיב מחדש זכרונות.אתה מעדיף לא להעזר על ידי - וזה בסדר גמור מבחינתי.כל טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.