עבור לתוכן

ESL - קצת הסבר וטורנירים שאתם יכולים להשתתף

Featured Replies

פורסם

ESL - Electronic Sports League זה בעצם אתר למשחקי מחשב תחרותיים הכי גדול בעולם שכולל בתוכו המון לאדרים טורנירים קאפים וליגות. אני יהיה ספציפי וידבר על המשחק שאנחנו מתמקדים Call of Duty: Black Ops II.

טוב אז אני ישתף אותכם בטורנירים ב ESL שאתם יכולים להשתתף.

GO4BO2:

טורניר חמש על חמש שמתקיים כל יום ראשון בארבע בצהריים זה מתנהל כמו ODC כל המשחקים מתנהלים באותו יום, את המשחק על המקום השלישי ואת משחק הגמר הקבוצות יכולות לשנות את התאריך של המשחק ולשחק אותו ביום אחר בגלל שזה לא מעקב את הטורניר.

5on5 A-Series:

לאדר חמש על חמש שמחולק לשני לאדרים לאדר עליון ולאדר תחתון, הלאדר עובד בשיטת Matchmaking שבעצם אתם נרשמים לשעה מסוימת לשחק בה לפי השעות שיש לבחירה ואתה מקבלים קבוצה שנרשמה גם לאותו שעה, אם אתם רוצים לבטל את ההרשמה אתם יכולים עד כרבע שעה לפני השעה שבא המשחק קבוע, בכל שעה בכל יום יש מפות אחרות והן נקבעות לפי ה ESL.

חשוב לציין שהלאדר נפתח מחדש בעונת הקיץ שלו ואפשר לצבור כמות גדולה של נקודות ולעלות מהלאדר התחתון (Open) ללאדר העליון (Premier) בו כל שחקן בקבוצה צריך Premium ב ESL, ולקראת סוף העונה ה 12 הכי טובות בלאדר העליון יעלו לטורניר עם פרסים גדולים של 1500 יורו למקום הראשון שנקרא RaidCall EMS Summer ועוד 4 קבוצות מהעונה הקודמת של הEMS של עונת האביב שסיימו בארבע מקומות הראשונים יעלו בנוסף.

לטבלת הלאדר --> http://www.esl.eu/eu/codbo2/5on5/aseries

יש לנו שם ייצוג של קבוצות ישראלים כמו Reason-Gaming, myRevenge, fUze, Ha2LoT ואם עוד קבוצות יירשמו נוכל לייצג את ישראל בצורה רחבה יותר.

אני ממליץ מאוד להירשם לטורנירים של ה ESL, יש גם לאדרים 1on1 בשתי מודים: Deathmatch ו Search and Destroy, לאדר של 2on2 ולאדר של 3on3 על פי המוד Search and Destroy.

תוכלו לראות הכל בלינק הבא לESL BO2 EU - http://www.esl.eu/eu/codbo2

וישנם טורנירים נוספים שנפתחים לפי עונות כמו Spring League.

בהצלחה לכולם ותתחילו להירשם! :)

פורסם

תודה רבה טל יעזור להרבה אנשים שלא כל כך מבינים בעניין התחרותי של ESL

פורסם

ראיתי שיש עוד 2 קבוצות חדשות espire ו h2l משחקים ב ESL, יפה מאוד!

פורסם
  • מחבר

יאאלה להמשיך ככה שיהיה ייצוג גדול של קבוצות ישראליות

פורסם

ולא לשכוח את הקבוצה של אנדריי שבהחלט תעלה ותנצח משחקים רבים!

פורסם
:) גם הקבוצה שלנו רשומה@MASSIVE, תודה על פרסום הטורנירים יעזור להרבה אנשים שרוצים להכנס לESL, ומי שחדש לגמרי בתחרותי יכול תמיד לקרוא את המדריך שלי בנוגע לתחרותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים