פורסם 2013 ביוני 2712 שנים מה הציפיות שלכם מהמשחק הבא בסדרה שיוצא בנובמבר בקרוב ומה אתם מקווים שיהיה בואני רוצה את הנשקים : ak74u , ak-47 , ump-45, ACRשיהיה Servers ו consoleשיהיה Fov = field of viewשיהיה maxfpsוכמובן הכי חשוב במיוחד לתחרותי שיהיה mod tools
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים קודם כל כבר הכריזו שאין MOD TOOLSאני רוצה שיהיו שרתים :} כל השאר לא אכפת לי כי המשחק כבר מת לפני שהוא יצא בגלל המוד טולס
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים למה נראה לך שיעשו את כל זה?יהיה מזל אם יהיה נשקים מאוזנים ואולי FOVואמרו כבר שאין MTOOLS
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים הייתה כתבה כבר שהם אמרו שלא יהיה MOD TOOLS למרות שאף אחד לא באמת ציפה לזה...המשחק יהיה יותר גרוע לפי דעתי מבלאק אופס מבחינת האפשרויות שיש לך לעשות בהגדרות במשחק או בהוסט אבל הגיימפלי יהיה יותר טוב נראה לי.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים בתכלס, נקווה לשרתים, אבל בסופו של דבר מה שהופך משחק ל"מהנה", זו הקהילה, קהילה גדולה בהחלט הופכת את המשחק למהנה יותר, כרגע המשחק BO2 לא הכי טוב, אך הקהילה שלנו היא שמחזיקה את המשחק, והופכת אותו למהנה יותר.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים אני מקווה בעיקרון לשרתים , שיחזירו את ה- FOV & FT הישנים והטובים ... הנשקים UMP ACR ...ובעיקרון קהילה גדולה וטובה .
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים אני מצפה שיהיה אפשרויות customize לשחקן ונשקים יותר יעילים מהנשקים שהיו ב-BO2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.