עבור לתוכן

שדרוג כ. מסך למע' 720BE @ 3.5 GHz.

Featured Replies

פורסם

אהלן!

יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10.

ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל.

תודה חברים.

*** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

פורסם

פייר? שימוש במערכת גיימינג יחסית מתקדמת עם ספק כח כזה? פחד אלוהים. אני חושב שזה הדבר הראשון שכדאי להחליף, וכמה שיותר בהקדם.

פורסם
  • מחבר

למה? 550W זה חלש מדי? HYPER זו חברה רצינית, זה לא ספק פח.

תיקון, השם שלהם זה HIPER, והספק הוא 625W.

פורסם

625W זה מה שכתוב על המדבקה, כל קשר של זה ליכולת מקרי בהחלט.

HIPER היא חברה רצינית? עם רצינות לא הולכים למכולת. ספקי הכח שלהם נחותים משמעותית באיכותם מספקי כח רציניים באמת מבית FSP\ANTEC\SEASONIC\ENERMAX

לא הייתי משדרג דבר לפני שהייתי מחליף לספק כח איכותי ואמין יותר. 2 הסנט שלי

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק את ההספק שלו? אולי לחפש ביקורות באינטרנט? כי לא נראה לי שיש לי את המיכשור... פשוט אני מאוד לא רוצה להחליף חלק נוסף..

פורסם

בכל מקרה, לא מומלץ ה GTX285.

תחפש איזה 6850 או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אז ה- 6850 הוא האופציה הטובה ביותר בשבילי? נראה לי מעט אוברקיל. אני חשבתי שה 5850 הוא הגג שלי. טעיתי?

פורסם

הם די שווי ביצועים בכל מקרה...פשוט ב - 285 ישן יותר וצורך הרבה יותר חשמל.

הייתי לוקח איזה GTX 560 TI, ראיתי אחד כזה ב - 450 ש"ח בלוח יד שניה (אם עדיין לא קנו אותו כי המודעה ישנה ויכול להיות שלא עודכנה)

וה - HD5850 מעט חזק יותר מה - HD6850 (הוא בערך באמצע בין ה - 6850 ל - 6870 במחינת ביצועים) ומקביל ל - GTX 650 TI או HD7790.

וליאור, להייפר דווקא יש דגמים טובים יחסית (במיוחד ה - Type M) כמו זה שקישרת אליו אז לא הייתי יורד עליהם כל כך (כאילו של - FSP אין דגמים פחות טובים).

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page683.htm

פורסם

ה GTX285 איננו רלוונטי כי הוא מיושן ולא תומך ב DX11, לא בגלל raw power.

אם קונים כרטיס, גם אם כזה משומש, כדאי שיתמוך בטכ' חדשות. לא? לכרטיסים ישנים כ"כ יש ביצועים נחותים מאשר כרטיסים מקבילים אליהם - גם אם "הכוח" שלהם זהה. יש לי חבר שיש לו GTX295 (שזה בעצם שני GTX285, למיטב זכרוני), שעד היום הוא כרטיס מטורף - אבל כל הזמן מתלונן על זה שדברים ממש לא עובדים טוב. (זה גם קשור ל SLI, אבל עדיין)

פורסם

ראיתי שמישהו מוכר HD7850 2GB ב - 500 ש"ח, זאת אופציה טובה מאד.

פורסם
  • מחבר

בפורום? אני לא רואה במדור היד השניה מודעה כזו.

חשבתי ללכת על ה- 560Ti, שנראה כאופציה הטובה ביותר. יש לי גם אופציה ל- 5850 או ל- 6850, תקנו אותי אם אני טועה, ה- 560Ti נראה הכי מתאים.

פורסם

גם כן בלוח יד 2.

ה - 560TI עדיף משמעותית על ה - 6850 וכמעט שקול ל - 6950.

שווה להוסיף 50 ש"ח ל - 7850 לדעתי, גם טיפה חזק יותר וגם חדש יותר ולכן כנראה היה פחות בשימוש.

פורסם
ראיתי שמישהו מוכר HD7850 2GB ב - 500 ש"ח, זאת אופציה טובה מאד.

זה מפורסם בלוח יד 2, בחור בשם אלי מטירת הכרמל, מוכר הרבה מאד כרטיסים משומשים,

הכל אצלו כמעט חדש עם אריזות ולשם שינוי הוא מתמחר ציוד יד שניה במחירים ראליים לחלוטין,

כאלו שחופפים למדי את המחירון שלנו בפורום. הוא לא בה לעשות קופה אלא למחזר את ההשקעה שלו במינימום זמן והתעסקות.

אני ממליץ לרכוש ממנו, יש לו כרגע גם 7850 ב- 500 שקל, וגם 7870 ב- 600 שקל.

*אני רכשתי ממנו לפני חודש את ה 7950 vapor x שלי ונהנה מכל רגע.

מישה = mishx רכש ממנו שני כרטיסים גם כן.

המוכר אמין מוכר ומוכח.

פורסם
  • מחבר

כנראה שכבר קנו אותו, כי המודעה לא קיימת. חיפשתי שלוש פעמים :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים