עבור לתוכן

משתמשים יקרים - הגיע הזמן להתחיל להשתמש ב-imgur

Featured Replies

פורסם

לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת:

http://hwzone.co.il/community/threads/527658

שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד.

כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי.

לא עוד

כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו!

qqYv00P.png

(יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur)

האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור.

בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצאים.

לאחר עריכה אפשר להשתמש אונליין בכלים כמו חיתוך ושינוי גודל

אז קדימה, זה הזמן לעזוב את הצמדות התמונות לפורום, את SIZ הנוראי ואת שאר אתרי העלאת התמונות האיטיים ומלאי הזבל ולעבור למשהו שנותן פתרון מיידי ומהיר לכל שיתוף תמונה שאתם צריכים.

פורסם

אני משתמש בPhotobucket (פשוט כי הוא הרבה הרבה יותר ותיק מהImgur).

מצחיק שפתחת את הדיון הזה בעקבות הודעה שהיא בבירור ספאם / פרסומת לאותו אתר נורא שהזכרת. :)

פורסם

ל imgur אתה קורא מהיר? אני זוכר שכל פעם שנכנסתי לאתר הזה לקח לי כמה ריפרשים וכמה דקות עד שהוא עלה... (למרות שכרגע אני רואה שהוא עובד מאוד מהר...)

אבל כשהוא מתחיל לעבוד, הוא עובד מעולה. העלאה ישירות מה clipboard נוחה במיוחד :)

עברתי אליו מ imageshack שזה כבר באמת זוועה, אתר איטי וכל כך לא נוח :cwm31:

פורסם
  • מחבר

imgur לאחרונה השתפרה משמעותית במהירות עקב גדילה בהיקף המשתמשים, מספיק בשבילי.

פורסם

משתמש בה כבר כמה חודשים, פשוט תענוג.

יש מצבים שאני מעלה תמונות דרך tapatalk.

פורסם

בונוס נוסף- לשם העלו את מבול התמונות האחרונות בפרשיית "החיילות המתפשטות" (מאז האלבום נמחק, אבל זריזים הורידו והפיצו במדיות אחרות)

פורסם
  • מחבר

כשהכל קורה ב-Reddit, הכל קורה גם ב-imgur, זה נכון

פורסם

עכשיו רק אם מישהו יוכל להמליץ לי על אפליקציה לאנדרואיד שאני יכול לעשות שיתוף תמונה ל imgur והוא ישר יעלה לי את התמונה לאלבום מוגדר מראש...

פורסם

רק עימגור!

פורסם

למה בדיוק אתה שולח אותנו לאתרים חיצוניים, כשיש את העלאת קבצים של הפורום (הוסף קבצים... בחלון שליחת הודעה) - שנכון שצריך לתקן אותה כי היא שבורה כרגע...

פורסם
  • מחבר

צירוף קבצים זה דבר אחד - הצגת תמונות בהודעות זה דבר אחר

פורסם

למה ?

אני מעלה לאתר , לוקח את הכתובת ומקשר ..

דוגמא : כאן

פורסם

לא עדיף להשתמש דווקא בשירות אחסון תמונות חיצוני ולא בזה של הפורום?

ככה מורידים עומס משרתי האתר.

גם הנפח המצטבר על מערך האחסון לאורך זמן לא הולך ברגל.

מה יקרה עוד שנה אם כל תמונה שתופיעה בדיונים תשב על שרתי הפורום?

בקלות יגיע לעשרות TB.

פורסם

עד כמה שידוע לי הפורום אמור למחוק אוטומטית תמונות אחריי תקופה מסויימת. בכל מקרה, אם יש העדפה שהתמונות יהיו משירות חיצוני רצוי להבהיר את זה לכל חברי הפורום, ובלי קשר מערכת העלאת הקבצים אמורה או להיות תקינה אולא להיות קיימת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים