עבור לתוכן

סנטיקס ההתחלה

Featured Replies

פורסם

הייתה לי מוזה בעבודה אז קפץ לי רעיון משעשע או פייל, את זה נראה אחרי הפרק הראשון.

אני הולך לכתוב כל כמה ימים פרקים בסדרת "סנטיקס מתחיל"... סדרה שיש לי רעיונות כללים וכיוון כללי לסדרה אבל השתתפים[השמות] פתוחים בהתאם למי שמעוניין להשתתף רק צריך לקחת בחשבון שאני כנראה ישתמש בסטיגמה שהודבקה לו או בסיפור מצחיק עליו, יהיו דמויות דרמטיות ומאוד חשובות לעלילה שאת רובן כבר בחרתי לצערכם! אז יאללה :P

*אם לא נוח לקרוא בגלל שיש הרבה מלל צמוד פשוט תגדילו את הכתב עם CTRL+גלגלת, תהנו

* מצטער על שגיאות כתיב מראש (בכל זאת אני עולה חדש :D)

פרק א' - הבראשית

היו היה פעם ילד כמעט רגיל ושמו היה סנטיקס, שם רגיל לילד הנולד בשכונת העוני "סלאמס" הידועה לשמצה. כדי להבין מה עיצב את דמותו של סנטיקס בימים אנו, אנחנו נחזור אחורה לילדותו ולמקום הולדתו של סנטיקס. שכונת סלאמס הייתה שכונת פאר של כל הטחוני קול אוף דיוטי עד למלחמת ששת הpcw. לאחר המלחמה שכונות העיר נהרסו ואיתן גם סלאמס אך האנשים שגרו שם קודם לכן החלו לחזור על מנת לשקם את החיים במקום. כשהתושבים חזרו לשכונה לא נשאר זכר לשכונת פאר.. כל מה שהיה נראה זה וואן כחולה מפוצצת, בומב סייט מפוצץ...ובעיקר הרבה מאוד פליירים שרופים של וולקאנו בכל מקום.לאחר 15 שנה אנשים הצליחו לעשות שחזור חלקי לשכונה אך זו כבר לא הייתה שכונת פאר אלא למה שזה היום- שכונת עוני. למרות העוני שהיה רוב הילדים הילדים הקטנים ובניהם סנטיקס ניהלו חיי שגרה רגילים כמו לשחק בגאטר.. לקלל את דנמי, להביא קיק\באן\מיוט\בלוק לאולמייטי וכדומה. משחק הגאטר הוא משחק האמור להיות מבוסס על משהו תחרותי אבל זוהי גרסא ציבורית למשחק ולא דומה כלל למשחק התחרותי...בעיקר בגלל הבונדים של בלינגבלינג והמכות על הסקופ שתמיד נגמרות בבאן ופוק למפקח השכונה. בעיני סנטיקס השכונה גם זכורה כמקום לא נעים מלבד הבכי בגאטרים, היו אותם מפקחי השכונה שהיו משליטים סדר בשכונה, יום אחד סנטיקס וחברו ספייקו שיחקו נייפ4סייד בלונג A ואחד הנייפים פגע בזכוכית בחנות A. השניים נבהלו מהר מאוד וברחו לכיוון המוסך אבל אין מנוס ממפקחי השכונה שיש להם גישה לכל חדר...וסנטיקס וספייק קיבלו קיקים לצלעות ובאן בראש, מחזה לא נעים לעין. בערב שהשמש הייתה שוקעת סנטיקס היה חוזר הביתה... ואם אתם חושבים שהחיים בבית היו יותר קלים מהשכונה, אתם טועים! סנטיקס היה חוטף מכות מאבא וצעקות על supercrunch מאמא, מיותר להוסיף שלא היה מה לאכול.יום לא בהיר אחד סנטיקס הביט מחוץ לחומה ותהה מה יש שם? עוד בונדים? מכות על סקופ? בלינגבלינג?

והחליט שהוא עוזב את הבית, את הגאטרים, את החברים והאחרונים הלא חביבים ההורים! אותו לילה שסנטיקס החליט שהוא עוזב הוא אסף את כל הדברים שלו שם אותם במזוודת הבומב ולקראת הזריחה תיכנן לברוח מהשכונה! המשך יבוא!

אם אהבתם תנו בתגובה! אם יהיה מעל 15 תגובות נזרז את הכתיבה של הפרק השני :)

אם אתם רוצים להשתתף בפרקים הבאים תרשמו גם בתגובה וגם אם אתם לא מעוניינים כי יכול להיות שאני אבחר שמות רנדומליים כמו בפרק הזה.

פורסם

חחחחח איזה תותח

פורסם

אני סוגד לך .מחכה לפרק 2 !

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שקורה שמאבטחים אנשים חצי מתים ומלווים את הפצוע למעלית אנדריי..

רק כמה דברים קטנים :

הוואן הוא לבן

זה לא היה פלייארים של וולקאנו , זה הוא מחולק לחתיכות

ואני וספייק לא מפסידים למפקחי השכונה

אנא דייק בדבריך בחלק ב' , תודה.

פורסם

איזה כיף להיות הכי ותיק בפורום, צעירים.

פורסם
איזה כיף להיות הכי ותיק בפורום, צעירים.

ש"צ

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח אנדריי אוהב אותך ימלך שחכת לציין את Bulls ונבחרת ישראל וכמובן איך אפשר לשכוח את הניק הקודם של אסף pSyCho '-' :D

פורסם
חחחחחחחחחחחחחח אנדריי אוהב אותך ימלך שחכת לציין את Bulls ונבחרת ישראל וכמובן איך אפשר לשכוח את הניק הקודם של אסף pSyCho '-' :D

תלחץ תלחץ על הלוגו זה יבטל טולק פאוור

חחחח

פורסם
  • מחבר

כרגע לא יהיה המשך לסיפור בשל חוסר הצלחה ותגובות :{

פורסם

חחחחחח WTF אסף ככה גדלת אתה רוצה להגיד לי ?!!??@ אנדריי אחלה סיפור חח

פורסם

חחחחחחחחחחחח אנדריי אחלה סיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים