עבור לתוכן

דרך טובה לניקוי אבק מהמחשב.

Featured Replies

פורסם

האם שימוש בצינור לחץ אוויר עם אקדח שיש במפעלים יהיה בסדר ולא מזיק? לי באופן אישי יש את זה במפעל וזה די חזק ומעיף את כל האבק שיש במחשב. זה לא מזיק לרכיבי החומרה וגורם להם לשבוק חיים באופן מהיר יותר? זה לא פוגע במאווררים והאם מותר לעשות את זה בתוך ספק הכוח?

ובמידה וארצה לקנות אחד לעצמי, מה כדאי לקנות? פחית/מפוח או קומפרסור?

תודה.

פורסם

קומפרסור/מפוח אויר לא מזיקים, רק תנתק הכל מהמחשב (שגם המאוררים לא יהיו מחוברים)

פחיות לחץ אויר שוות לת@ת.

ממליץ לקנות מפוח רגלי- כזה שמשתמשים בו לניפוח מזרונים, גם זול (60 ש"ח) וגם עושה את העבודה מצויין

פורסם

פחית זה יקר ולא ממש יעיל לטווח הארוך, קומפרסור או מפוח יהיו עדיפים, אני אישית משתמש בקומפרסור שנמצא במחסן בבית.

פורסם

קומפרסור יהיה הכי טוב אבל אתה רוצה לקנות אחד רק בשביל לנקות את המחשב?

פורסם

בבקשה תנעלו את הדיון הזה, הוא מספים כאן יותר מידי!

פורסם

על מי אתה מדבר?

אסור להגיב פה? שאלתי אותו שאלה כדי לעזור לו

אין סיבה לקנות קומפרסור רק בשביל המטרה הזאת לא חסר מקומות כמו חנויות מחשבים מוסכים מפעלים שיתנו לך להשתמש

פורסם

דיברתי על פותח הדיון, הוא כבר פתח דיון על ניקוי המחשב, קיבל 10 תשובות לכל שאלה, שאל את אותם השאלות עוד פעם וקיבל עוד פעם תשובות.

הוא פותח דיונים בלי סיבה ומבזבז את זמנם של משתמשי הפורום, כך היה עם הספק וכך כנראה יהיה עם ניקויי המחשב.

פורסם
:x
פורסם

מה סער עד עכשיו לא ניקית את המחשב? מה הבעיה? תכניס אותו לאמבטיה ותקרצף עם סקוצ', אם אתה מסתבך פשוט תחבר אותו לחשמל והאש תשרוף את כל האבק :mad0233:

פורסם
:spam:
פורסם
  • מחבר

קומפרסור לא מזיק אבל? אתם בטוחים?

ויש לי מחשב נייד, עם שואב אבק לא יצא אבק מפתחי האוורור שלו והוא נורא חם, הקומפרסור יצליח להוציא משהו לדעתכם?

פורסם

יוציא הכל!!

פורסם
  • מחבר

שמעתי שפתחי האוורור שבצד ימין די צרים ולכן צריך לפרק את כל המחשב. זה אפשרי עם קומפרסור מהפתח הימני? ולמה שואב לא הצליח להוציא כלום?

פורסם

אוי התמימות התמימות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים