עבור לתוכן

מחשב מלוכלך.

Featured Replies

פורסם

קניתי את המחשב שלי מלפני שנה וחצי בערך ומאז לא ניקיתי אותו כלל..

יצא לי לפתוח אותו היום ולראות שיש די הרבה אבק בגוף הקירור של המעבד, ורציתי לנקות שם. הטמפ' ב-HWMONITOR טובות למרות זאת והמחשב לא חם, האם כדאי בכל זאת? ובמידה ואני אסיר את הקירור אצטרך למרוח שוב משחה.. האם באמת כדאי להחליף אותה? המעבד ב-40 מעלות.

• תגובות 140
  • צפיות 38.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאני עושה זה כול כמה חודשים פותח את המחשב ומנקה אותו מאבק עם שואב אבק ומברשת בלי לפרק יותר מידי(רק כרטיסים מהלוח אם ואת המאוורר מהמעבד) ואני לא שם שום משחה מחדש וכבר יש לי את אותו מעבד על אותו לוח אם כבר 3 שנים כמעט

פורסם
  • מחבר

אבל כשמוציאים את קירור המעבד, המשחה נהרסת וצריך למרוח חדשה.

פורסם

ו... ?

פורסם
  • מחבר

אל תגיב כאן, בבקשה ממך.

פורסם

הפעם אני בגישה לעזור (כל עוד אתה לא תלך ראש בקיר).

ניסיתי לומר, מה זה משנה אם צריך לפרק אותו?

נראה לי שהוא התכוון רק להוריד את המאוורר (כל עוד גוף הקירור שלך מאפשר זאת).

פורסם
  • מחבר

אז תכתוב את זה בצורה אחרת ומשכנעת יותר.

אני מתכוון לפרק את הקירור כי גוף הקירור מלא באבק למרות שהטמפ' טובות יחסית, זה די הפריע לי.

יש לי קירור סטוק רגיל של 1155.

פורסם

כמו שאמרו, אם אתה לא רוצה לפרק אפשר עם מברשת ולחץ אוויר בעדינות להוציא את האבק, אני מעדיף לפרק הכל ולנקות ב-100%.

לניקוי רציני יותר אני משתמש באלכוהול 99% על גוף הקירור, אבל לא עשיתי את זה כבר חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

אבל אצטרך למרוח משחה בשנית במידה ואוציא את הקירור? אני מעדיף להימנע מלמרוח שוב.

מברשת? המברשת לא תהרוס את המאוורר?

פורסם

לא המברשת לא תהרוס את המאוורר, תשתמש במכחול עבה, אם אתה מסיר את קירור המעבד, עדיף להחליף משחה כיוון שחלק מהמשחה מתייבש ונדבק לאחד הצדדים או המעבד או גוף הקירור ולהחזיר אותו כדי שיגע בכמה שיותר שטח מהמעבד לא ניתן, אלא אם המשחה עדיין רכה ולא עבר יותר מדי זמן.

פורסם

אם יש לך מברשת ומקור לחץ אוויר טוב (מוסך, מפעל וכו) זה מספיק כדיי לנקות שם טוב ובלי שתצתרך לפרק את הצלע קירור מהלוח

1 תזיז את האבק אם המברשת שיהיה מפורר ולא צמוד לצלעות (בזהירות כדיי לא לשבור כנפיים של המאוורר אם המברשת)

2 תחזיק את המאוורר שלא יסתובב (כי אם הוא יסתובב וייגע במשהוא הוא יישבר) ותעיף את הכול אם לחץ אוויר גבוה

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש לי ספריי לחץ אוויר.

פורסם

אם יש לך בבית פן לשיער זה גם אפשרי, אבל תהייה זהיר מאוד, אל תקרב אותו יותר מידי לחומרה וגם על תשים אותו על חום.

בגלל החשמל הסטטי שנוצר בגלל המנוע החשמלי יכול חהגרם נזק בלתי הפיך.

פורסם

פן לא קרוב להיות מספיק חזק

ו - "חשמל סטאטי בגלל המנוע החשמלי " :nixweiss::huh:

פורסם

ידוע שרכיבים אלקטרוניים כמו מעבד או כרטיס מסך רגישים מאוד לחשמל סטטי, לא סתם מוכרים רכיבים אלקטרוניים בשקיות אנטי סטטיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים