פורסם 2013 ביוני 3012 שנים יש לי עדיין מפתח כזה של מחשב 286 היה לי גם כפתור טורבו שמאיץ מ-6MHZ ל-12MHZ. זה 100% OC
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים כפתור הTURBO לא היה כדי להאיץ את מהירות המחשב, עשו אותו כדי להאיט את מהירות המחשב.כי הרבה תוכנות נכתבו שעשו שימוש במהירות המחשב לתיזמון, וכשמהירות המחשב גדלה עם ה286, אותם תוכנות עבדו מהר מדי.יותר נכון היה לקרוא לו SLOWBO, או XT MODE.
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים אני גם זוכר מנעול שהיה במחשב ,לא זוכר למהמה זאת אומרת למה, כדי שלא יוכלו לפתוח את המארז ולגנוב חומרה... זה קיים במארזים מסויימים עד היום.
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים ב-486 שיש פה יש מין חור מפתח מוזר כזה, חור מעגלי עם שני שגמים שהוא כנראה איזה מתג והוא מתחבר ישר ללוח האם מאוד דומה לזה:
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים אני זוכר שפעם נכנסתי לחנות מחשבים והיו שם אבא ובן שקנו מחשבהמוכרים לא היו מומחים וחירטטו בנפלאות המחשבפתאום האבא שאל מה זה המנעול הזהכאן המוכרים כבר עמדו על קרקע מוצקה והסבירו לאבא באריכות מה עושה המנעול ולמה הוא טוב במחשב שמכרו לילד..
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים המנעול נוצר כדי לעודד דור חדש של פורצי מנעולים עוללים. אפילו ילד בן 3 יכול לפרוץ אותו. אם יש לך מפתח דומה אפילו לא צריך לפרוץ, הוא מתאים לכולם...
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים שם הקובץ של התמונה הזאת: Computer_Case_Lock.jpg אצלי המארז לא קשור לזה בכלל, אני פותח אותו בקלות... הוא מחובר בחוטי חשמל לשני פינים בלוח האם
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים סך הכל ג'אמפר או משהו שבלעדיו הלוח לא נדלק.סביר להניח שאפשר לנתק את הכפתור, ולחבר ג'אמפר במקומו.
פורסם 2013 ביוני 3012 שנים לא יודע אם מישהו זוכר אבל במחשב הראשון שלי היו מחוברים שני מסכיםמונוכרומטי לטקסט וצבעוני עם ארבע צבעים למשחקיםלזכותו של ה-PC יאמר שהוא ידע להעביר את התצוגה באופן אוטומטי בהתאם לתוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.