עבור לתוכן

שרשור נוסטלגיה לותיקי הפורום..מחשבים only

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצאתי אותו :yelclap::yelclap:

קבלו את המשחק שהיה אחד החזקים, שיחקתי אותו במחשב של דוד שלי עוד לפני שהיה לי מחשב:

• תגובות 374
  • צפיות 47.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים יקרים!

עם כל הכבוד לנוסטלגיה.

יש גם מי ששמר על מה שהיה לו לפני יותר מ-30 שנה!

אני גאה לבשר לכם שבנותי הקטנות 5 ו-8 משחקות באטרי2600 ובקומודור64.

גויסטיקים משחקים אריזות מקוריות...הכל!

אז תנו כבוד!!!

תמונות שצולמו ברגע זה לכבוד המאורע:

פורסם
מצאתי אותו :yelclap::yelclap:

קבלו את המשחק שהיה אחד החזקים, שיחקתי אותו במחשב של דוד שלי עוד לפני שהיה לי מחשב:

חיפשתי אותו , את הגרסה שהייתה לי לא מצאתי - Space Invaders

פורסם
  • מחבר

SE7EN כל הכבוד.. את האטרי אני זוכר מהשכן שלי שהיה יותר גדול ממני, אישית אף פעם לא אהבתי קונסולות, תמיד נמשכתי לבעיות שבמחשבים.

פורסם

אני איתך עידן.

בסופו של דבר הכיף זה המחשב, לא ה"לשחק במחשב" :lol:

פורסם
SE7EN כל הכבוד.. את האטרי אני זוכר מהשכן שלי שהיה יותר גדול ממני, אישית אף פעם לא אהבתי קונסולות, תמיד נמשכתי לבעיות שבמחשבים.

אתה מאמין לי שזו הקונסולה הראשונה והאחרונה שלי?

גם אני מעדיף מחשבים עוד שהיו רק משחקי אסקי על מסך ירוק.

אבל אני נותן כבוד לפורצת הדרך!

פורסם

space commanders - בתור ילד שכהגעתי לשורה של המעויינים הם הפחידו אותי

Thexder - צמרמורת, איזה משחק וסאונדטראק

גם "אינתיפאדה" היה פורץ דרך בדרכו שלו, זוכר שהיה אסור לשחק בו, סוג של לא חוקי כזה.

גם היו וירוסים שצריך לנתק את המחשב מהחשמל בתאריכים מסויימים

פורסם
  • מחבר

זה יחסית חדש באיזור שנת 2003 היה איזה וירוס בשם בלאסטר, המנייאק הזה גרם לי פעם להתקין 6 פעמים מערכת הפעלה באותו יום:smiley-computer012:

מילפורד הזכיר פה את גולדן אקס, אני לא אשכח שאבא שלי היה לוקח אותי איתו לבאולינג בצומת קרית אתא(היה שחקן בנבחרת ישראל),ישר הייתי הולך

לשחק במכונות את גולדן אקס, האמת היה יותר כייף מאשר במחשב ..אהבתי את הדרקונים שהיינו עולים עליהם באיזור הנשר כשהיינו עוברים לצב..

פורסם
זה יחסית חדש באיזור שנת 2003 היה איזה וירוס בשם בלאסטר, המנייאק הזה גרם לי פעם להתקין 6 פעמים מערכת הפעלה באותו יום:smiley-computer012:

מילפורד הזכיר פה את גולדן אקס, אני לא אשכח שאבא שלי היה לוקח אותי איתו לבאולינג בצומת קרית אתא(היה שחקן בנבחרת ישראל),ישר הייתי הולך

לשחק במכונות את גולדן אקס, האמת היה יותר כייף מאשר במחשב ..אהבתי את הדרקונים שהיינו עולים עליהם באיזור הנשר כשהיינו עוברים לצב..

גולדן אקס משחק לפרצוף!

ולדעתי עם המוזיקה הכי טובה ששמעתי במשחק עד היום!

פורסם

סחטיין על האטארי והקומודור, se7en! לא חסכת ואפילו האת טלוויזיה נוסטלגית :P

האמת שאני חייב לשים את ידי על איזה מחשב CP/M, ולו בכדי להתנסות בחווית המחשב האישי של הימים ההם... מי שלא מכיר את העבר יתקשה להבין את ההווה.

פורסם

אם כבר נוסטלגיה וותיקי הפורום.

למי זה מזכיר משהו?

פורסם

אלוהים אדירים כל המקלטים בארץ נראים אותו הדבר?!

אגב, ממתי התמונות? אני רואה שם win98? CRT? Unreal? ומה היה בקרטון שכתוב עליו anand-tech?

פורסם
אלוהים אדירים כל המקלטים בארץ נראים אותו הדבר?!

אגב, ממתי התמונות? אני רואה שם win98? CRT? Unreal? ומה היה בקרטון שכתוב עליו anand-tech?

מסיבת רשת של צוות HWZONE 2002!!!

במקלט של עמרי בראש העין.

פורסם

מילא לכולם היו אז CRT, אבל ווינדוס 98? קצת נקרופילי להשתמש בזה כש-XP העליונה כבר מזמן שם, לא? בדיעבד אני רואה לפחות מחשב 1 עם XP עליו, ועדיין אני תמה.

ומה עם שאר השאלות שלי? :P

פורסם
מילא לכולם היו אז CRT, אבל ווינדוס 98? קצת נקרופילי להשתמש בזה כש-XP העליונה כבר מזמן שם, לא? בדיעבד אני רואה לפחות מחשב 1 עם XP עליו, ועדיין אני תמה. ומה עם שאר השאלות שלי? :P

המשחק הוא quake 3 arena האגדי!

לגבי מערכות ההפעלה...לא זוכר מה היה...בטח כמו היום...לא משדרגים מייד.

איפה אתה רואה קרטון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים