פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מחבר מצאתי אותו :yelclap: קבלו את המשחק שהיה אחד החזקים, שיחקתי אותו במחשב של דוד שלי עוד לפני שהיה לי מחשב:
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים חברים יקרים!עם כל הכבוד לנוסטלגיה.יש גם מי ששמר על מה שהיה לו לפני יותר מ-30 שנה!אני גאה לבשר לכם שבנותי הקטנות 5 ו-8 משחקות באטרי2600 ובקומודור64.גויסטיקים משחקים אריזות מקוריות...הכל!אז תנו כבוד!!!תמונות שצולמו ברגע זה לכבוד המאורע:
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מצאתי אותו :yelclap: קבלו את המשחק שהיה אחד החזקים, שיחקתי אותו במחשב של דוד שלי עוד לפני שהיה לי מחשב: חיפשתי אותו , את הגרסה שהייתה לי לא מצאתי - Space Invaders
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מחבר SE7EN כל הכבוד.. את האטרי אני זוכר מהשכן שלי שהיה יותר גדול ממני, אישית אף פעם לא אהבתי קונסולות, תמיד נמשכתי לבעיות שבמחשבים.
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים SE7EN כל הכבוד.. את האטרי אני זוכר מהשכן שלי שהיה יותר גדול ממני, אישית אף פעם לא אהבתי קונסולות, תמיד נמשכתי לבעיות שבמחשבים.אתה מאמין לי שזו הקונסולה הראשונה והאחרונה שלי?גם אני מעדיף מחשבים עוד שהיו רק משחקי אסקי על מסך ירוק.אבל אני נותן כבוד לפורצת הדרך!
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים space commanders - בתור ילד שכהגעתי לשורה של המעויינים הם הפחידו אותיThexder - צמרמורת, איזה משחק וסאונדטראקגם "אינתיפאדה" היה פורץ דרך בדרכו שלו, זוכר שהיה אסור לשחק בו, סוג של לא חוקי כזה.גם היו וירוסים שצריך לנתק את המחשב מהחשמל בתאריכים מסויימים
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מחבר זה יחסית חדש באיזור שנת 2003 היה איזה וירוס בשם בלאסטר, המנייאק הזה גרם לי פעם להתקין 6 פעמים מערכת הפעלה באותו יום מילפורד הזכיר פה את גולדן אקס, אני לא אשכח שאבא שלי היה לוקח אותי איתו לבאולינג בצומת קרית אתא(היה שחקן בנבחרת ישראל),ישר הייתי הולך לשחק במכונות את גולדן אקס, האמת היה יותר כייף מאשר במחשב ..אהבתי את הדרקונים שהיינו עולים עליהם באיזור הנשר כשהיינו עוברים לצב..
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים זה יחסית חדש באיזור שנת 2003 היה איזה וירוס בשם בלאסטר, המנייאק הזה גרם לי פעם להתקין 6 פעמים מערכת הפעלה באותו יוםמילפורד הזכיר פה את גולדן אקס, אני לא אשכח שאבא שלי היה לוקח אותי איתו לבאולינג בצומת קרית אתא(היה שחקן בנבחרת ישראל),ישר הייתי הולך לשחק במכונות את גולדן אקס, האמת היה יותר כייף מאשר במחשב ..אהבתי את הדרקונים שהיינו עולים עליהם באיזור הנשר כשהיינו עוברים לצב.. גולדן אקס משחק לפרצוף! ולדעתי עם המוזיקה הכי טובה ששמעתי במשחק עד היום!
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים סחטיין על האטארי והקומודור, se7en! לא חסכת ואפילו האת טלוויזיה נוסטלגית האמת שאני חייב לשים את ידי על איזה מחשב CP/M, ולו בכדי להתנסות בחווית המחשב האישי של הימים ההם... מי שלא מכיר את העבר יתקשה להבין את ההווה.
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים אלוהים אדירים כל המקלטים בארץ נראים אותו הדבר?!אגב, ממתי התמונות? אני רואה שם win98? CRT? Unreal? ומה היה בקרטון שכתוב עליו anand-tech?
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים אלוהים אדירים כל המקלטים בארץ נראים אותו הדבר?!אגב, ממתי התמונות? אני רואה שם win98? CRT? Unreal? ומה היה בקרטון שכתוב עליו anand-tech?מסיבת רשת של צוות HWZONE 2002!!!במקלט של עמרי בראש העין.
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מילא לכולם היו אז CRT, אבל ווינדוס 98? קצת נקרופילי להשתמש בזה כש-XP העליונה כבר מזמן שם, לא? בדיעבד אני רואה לפחות מחשב 1 עם XP עליו, ועדיין אני תמה. ומה עם שאר השאלות שלי?
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מילא לכולם היו אז CRT, אבל ווינדוס 98? קצת נקרופילי להשתמש בזה כש-XP העליונה כבר מזמן שם, לא? בדיעבד אני רואה לפחות מחשב 1 עם XP עליו, ועדיין אני תמה. ומה עם שאר השאלות שלי? המשחק הוא quake 3 arena האגדי! לגבי מערכות ההפעלה...לא זוכר מה היה...בטח כמו היום...לא משדרגים מייד. איפה אתה רואה קרטון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.