עבור לתוכן

AMD FX 8350 vs intel i7-920

Featured Replies

פורסם

נכון, אבל פותח הדיון לא משחק ומשחקים בעיקר מה שהוציא את השם הרע לסדרת FX, "מעבד לא טוב למשחקים [ביחס למתחרה]? הוא בטוח גם לא טוב לשום דבר אחר".

ושוב, כשמכניסים את פונקציית המחיר פנימה, זה לגיטימי לחלוטין.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

אני מציין את דעתי שמבוססת על מספר ביקורות שקראתי.

אני לא טוען שהמעבד אינו טוב או נחות מאיזו שהי בחינה לאומת מעבדים אחרים, אני כן טוען שיש טובים מימנו ואני אישית לא מעריץ גדול של AMD מאז שהם התחילו עם הטכנולוגיה הזאת (פיצול כל ליבה לשנים).

פורסם

עבור עומסים מקביליים מובהקים, בעיקר עבור פעולות במספרים שלמים ה-FX-8350 לא נופל מ i7 מרובע (שניהם מתומני נימים) האסוול או אייבי...

עיבוד תמונה הוא בדיוק עומס כזה.

לעניין המשחקים - יש מי שיחלוק... אני כבר הבאתי כאן הדגמות וסירטונים שיראו שה-FX הוא מעבד מעולה למשחקים (אם אני בסתר מחליף לך את המעבד, אתה לא תרגיש שום הבדל). בעומסי משחק מסויימים הוא עדיף על מעבדי אינטל מומלצים... זה תלוי במשחק ובכרטיס הגרפי.

בכל מקרה, במחיר שהFX נמכר בארה"ב (170 דולר) הוא נותן ערך גבוה מאד בטח יותר מ4770 ו-3770

פורסם

רק חשוב לזכור שהוא מתחמם יותר והוא אוהב הרבה חשמל, יותר מהאינטל. ואין גרפיקה מובנית למי שזה קריטי לו. אבל עם הכסף שאתה חוסך ביחס לרכישת i7, אני מניח שאתה יכול להרשות זאת לעצמך.

פורסם

הוא אולי צורך יותר חשמל

אבל מתחמם ?!!?

פורסם

האין צריכת חשמל ו-TDP שלובים זה בזה, יחד עם טמפרטורות?

נערך על-ידי הדוד משה

פורסם

צריכת חשמל במעבדים המוצעים היום, איננה שיקול כשמדובר במערכות ביתיות / דסקטופ. הבדלי העלות בחשבון החשמל הם נמוכים ואם ניקח בחשבון שרוב הזמן המעבד ב-IDLE אז ההבדלים אפסיים.

כבר ראיתי כאן אנשים כאן שסיפרו על מערכי SLI או קרוספייר שיש להם, אוברקלוק קיצוני למעבד, קירורי מים וכו' ובאותה נשימה ציינו את הבדלי הצריכה של מעבד שולחני...

עבור שרתים, ניידים, מערכות מרובי מעבדים, HPC וכו' זה כן שיקול. לא עבור מחשב שולחני.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האין צריכת חשמל ו-TDP שלובים זה בזה, יחד עם טמפרטורות?

בוא נעזוב לרגע את הTDP כי המספר שאינטל וAMD מספקות לא מתייחס לאותו נתון.

נמדוד צריכת חשמל מהקיר - לאינטל יש יתרון ועבור מעבדים שולחניים הם בהחלט יעילים יותר (מבחינת ביצועים להספק). העניין הוא שההבדלים האלה זניחים / אפסיים בשיקלול חשבון חשמל חודשי.

הטמפרטורה תלויה הן בצריכת הספק והן ביכולת לסלק את החום - הולכה בתוך המעבד והן ע"י גוף הקירור החיצוני

פורסם

טוב, אני עייף ואומר דברים, אל תתרגשו יותר מדי. קנה את ה-fx. לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים