עבור לתוכן

התלבטות בקניית מחשב נייד דחוף

Featured Replies

פורסם

היי לכולם אני חדשה כאן ומאוד זקוקה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא יודעת איזה מחשב מתאים לי

תקציב:2500-2900 כמה שפחות עדיף

**** מטרות המחשב:סרטים hd,משחקי פייסבוק,עבודה גרפית בסיסית,גלישה באינטרנט

גודל המסך: 14-15.6 מבריק או מאט הכי חשוב שיהיה מסך איכותי עם פיקסלים צפופים וצבעים חיים.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת מלאה

*משקל רצןי: עד 3 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)*לפחות 3 שעות ללא טעינה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi יואסב מרובים עדיף עד 3 כניסות וביניהם יואסבי 3

גודל מינימלי* וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה עד 750

*כונן אופטי:רצוי-לא חובה

.* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?*לא*

האם נדרשת אחריות בינלאומית ?*רצוי עם 3 שנות אחראיות ומעלה

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?*כן ווינדוז 8

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?*כן,דל,אייסר,hp

חנות מועדפת:אייבורי או קייאספי או רשתות מוכרות אחרות.

מצאתי שני דגמים של hp אם תוכלו לתת לי חוות דעת עליהם אני אשמח hp pavilion 2340sj - hp sleekbook 15-b150ej

אני לא סגורה על הדגמים הללו פשוט נורא אהבתי את העיצוב החיצוני שלהם,אשמח לשמוע על עוד דגמים מכם ותודה על העזרה! (זקוקה בדחיפות למחשב...)

מצטערת על העריכה הגרועה בגוף ההודעה אני מהטאבלט וקצת לא נוח כאן.

פורסם

אם אפשר לחכות מעט עם הקנייה, מחשבים עם הדור החדש של מעבדי אינטל כבר מתחילים לצוץ.

המחשבים האלה כנראה יהיו טובים בהרבה מבחינת זמן סוללה וכנראה שיותר מהם יגיעו עם סטנדרט של מסך מגע.

מה התקציב אגב? (תוסיפי לכותרת)

פורסם

ללא צורב:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=Samsung+NP370R5E&orderby=price

תבחרי צבע מ-4 המחשבים העליונים (כחול/אדום/לבן/כסוף)

מסך גדול, משקל נמוך (2 ק"ג), המסך מט מונע השתקפויות אז הצבעים יהיו מעט פחות "חיים" אבל לפחות תוכלי לעבוד על מסך ולראות אותו מאשר שהוא יהיה כמו מראה ענקית משתקפת (כך תוכלי לעבוד עם המחשב בחוץ, בית קפה, מרפסת...)

אם בכל זאת תצטרכי צורב, ניתן לקנות צורב חיצוני שמתחבר ב-USB, זה עולה 150 ש"ח

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי נסיון עם מחשבי סמסונג ואני קצת פחות בעד מסכי מאט... חשוב לי צבעים שיראו מאוד "חיים". אני מתכננת לרכוש מחשב מחנות ksp באילת לכן אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מהאתר שלהם במחירי אילת אני מאוד אשמח כי יש להם מגוון ולא קל לבחור בכלל.

עריכה: ישבתי כמה שעות והשוויתי כמה מחשבים ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם,לשניהם יש יתרונות משלהם,הלאסוס ויוו בוק יש מסך מגע ולאייץ, פי יש כרטיס מסך טוב. הנה הדגמים:

asus vivobook s500ca cj007h

hp sleekbook 15 b00ej

במחירי אילת ksp אשמח לביקורת עליהם או כל מחשב אחר שתרצו להמליץ במקום אלו שציינתי. תודה!

פורסם

באמת? זה הדגמים?

תסמכי שאני ואחרים לא נמליץ סתם על דגמים.

ה-ASUS לא ממש משתלם, בא עם מעבד חסכוני, משקל גבוה של 2.6 ק"ג שזה סטנדרטי ולא ממש קל .

ה-HP בעל איכות לא טובה, כל המחשב בעל משטחי פלסטיק המשמשים מגנט לטביעות אצבעות וליכלוכים יראו עליו בקלות רבה.

אם אין לך ניסיון עם חברה מסויימת זה לא אומר שמוצר הוא לא טוב.

ואם לא ראית מסך מט, כדאי לראות לפני שאת חורצת את גורלך ולוקחת מסך מבריק שזו טעות בעיניי.

אם הקניה היא באילת, הייתי לוקח ב-2900 את המחשב הבא:

http://ksp.co.il/?uin=19339

מחשב מאד חזק לשימושים שלך ועדיין קל יחסית

אפשר גם את זה ב-2600 והוא גם מעל ומעבר לשימושים שלך http://ksp.co.il/?txt_search=NP450R5E&x=12&y=21&select=

מחשבים טובים וגם מעוצבים יפה במגוון צבעים

פורסם
  • מחבר

היי chevy,כמובן שאני לא שוללת את הסמסונג אבל פחות התחברתי לחברה... חשוב לי השם גם ללא ספק,לכן אשמח לקבל עוד מלצות על ניידים,ושוב מציינת שהרכישה היא באילת. תודה מראש.

פורסם

לסמסונג אין שם?

הם מייצרים הכל משבבי זיכרון קטנים דרך סמארטפונים ועד מכונות כביסה ומקררים.

אני לא אתפלא אם עוד מעט גם תהיה מכונית סמסונג :D

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הטענה שלי... סמסונג עושים כל כך הרבה מוצרים שייתכן ולא מתרכזים רק במחשבים ניידים,לעומת זאת קיבלתי המון המלצות על מחשבי סמסונג וגם להפך אמרו לי שהם מתחממים מהר ומתקלקלים מהר ככה שאני בלי נסיון איתם לחלוטין בתחום הניידים שלהם לכן לא יכולה להעיד אבל הייתי יותר שקטה אם הייתי קונה מחשב מחברה שמתמתחה ומייצרת בעיקר מחשבים ניידים. בטוח יש מחשב נייד מעולה בטווח המחירים שציינתי גם מחברה אחרת,לא ככה? אני רוצה לקבל המלצות על דגמים מגוונים לפני שאני סופית נוסעת לקנות. תודה :)

עוד דבר שחשוב לי שהנייד שאקנה יהיה עם שירות לקוחות טוב עם איסוף והחזרה,זה לא פחות חשוב מקניית מחשב טוב.

פורסם

דווקא החברה שמתמקדת בעיקר בניידים לא הכי נחשבת.

בכל מקרה אין חברה מועדפת. לכל יצרנית יש סדרות שונות ובכל סדרה דגמים שונים. יש לבחון כל דגם מול דגם ולהתעלם מהיצרנית (אלא אם כן יש שיקולים מיוחדים של אחריות ושירות)

פורסם
  • מחבר
דווקא החברה שמתמקדת בעיקר בניידים לא הכי נחשבת.

בכל מקרה אין חברה מועדפת. לכל יצרנית יש סדרות שונות ובכל סדרה דגמים שונים. יש לבחון כל דגם מול דגם ולהתעלם מהיצרנית (אלא אם כן יש שיקולים מיוחדים של אחריות ושירות)

כמובן שיש שיקולים של אחראיות ושירות...כבר נתקלתי בעבר בשירות מאוד גרוע של מחשבים ניידים לכן חשוב לי השם.

ובעקרון עברתי על כל קייאספי אבל לכל מחשב יש את היתרון והחסרון שלו וממש אין לי מושג מה לבחור...גיל, מה היית ממליץ לי מלבד הסמסונג באתר שלהם?

פורסם

הרי נרשמת כדי להתייעץ מאנשים שמבינים, נכון? אז למה לערער את הבחירה? תסמכי עלינו שאנחנו נמצא לך את המחשב המתאים ביותר.

אחרת, יכולת ללכת לכל חנות מחשבים או אופיס דיפו / באג ולקבל מהמוכרים המלצה שרירותית.

כפי שנאמר, לסמסונג כמו לאחרות יש הרבה דגמי מחשבים כך שצריך לבחון כל מקרה לעצמו.

האחריות היא של IBM, איסוף והחזרה מהבית ל-3 שנים.

האחריות של היבואן היא לא רק בשביל דגמי סמסונג, אלה גם למותגים אחרים. כך שבעצם יכולת תיאורטית לקנות מותג אחר ועדיין לקבל את אותה אחריות אצל באותו מקום.

כך שהטענות שלך שגויות.

כמו כן, זה שחברה לא משקיעה/מבזבזת כסף על פירסום בטלויזיה או משהו אחר לא אומר שהמוצר לא טוב.

פורסם

כאשר מצעים מחשבים של סמסונג זה חברה לא נחשבת אבל שקונים מכשיר נייד של אפל יקר מאוד כמו 4 ו4S לא בטוח בקשר ל5

שבפנים הכול סמסונג ועוד משבחים את המוצר מבחינת חומרה שהיא אכותת כי חושבים שזה אפל ולא יודעים שזה סמסונג

אפל לא מיצירת חומרה זה בסדר את זה אני לא מבין

פורסם
  • מחבר

אוקיי טוב שאמרת ibm כי איתם אני לא מתכוונת להתעסק שוב...ונפטרתי מהמחשב שהיה לי רק כדי לעבור לשירות לקוחות אחר. הייתי צריכה לציין זאת בהתחלה כנראה,אז מה נשאר לי? אשמח לקבל דגם טוב של מחשב שהאחראיות שלו לא באייביאם. ולפי מה ששמעתי שירות הלקוחות של hp הוא יעיל. אולי תמליצו לי על מחשבים שלהם? או אחרים עם שירות לקוחות מעולה?

פורסם

אולי לא אומרים את זה מספיק, אבל אחריות זה גם עניין של הרבה מזל.

בכל חברה יכולים להיות מקרים של שירות טוב ושירות לא טוב.

ל-HP היה לאורך תקופה ארוכה שם של חברה לא טובה בשירות בארץ (בעיקר בשוק הביתי) ואולי היום דברים השתנו.

בהשוואה אליהם, ל-IBM היה שם טוב ולרוב שומעים עליהם חוויות שירות טובות (וכך גם על דל)

אני חושב שאם את מחפשת מחשב רק לפי שירות לקוחות לא נוכל להמליץ באופן עקיב על מוצר אחד בולט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים