פורסם 2013 ביוני 2512 שנים http://www.youtube.com/results?search_query=neverwet עכשיו בהום דיפו בארה"ב, 20$ לפחית ספריי. יש גם באייביי למי שרוצה להזמין לארץ - אם מישהו מזמין ומשתמש - שתפו את התוצאות והחוויה שלכם מהמוצר. זה טוב להרבה דברים אני מניח אבל לא הייתי משתמש בזה על ביגוד כפפות או אפילו נעליים...(תגובות) למה לא? הסבר כאן נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי Kidney_stonE
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר מטריה, ככה לא תצטרך לייבש את המטריה שלך (אפשר להכנס איתה ישר לאוטו מהגשם בלי לדאוג שהיא תרטיב את הריפוד באוטו) מגפי או נעלי עבודה בחלק התחתון לפחות טלפון \ טאבלט כהגננה ממים. ספר לקריאה באמבטיה את הבחוץ של התריסים\חלונות שלא יתמלאו בג'יפה כל גשם \ חלונות ראווה מבחוץ לבעלי עסק. שמשות וחלונות באוטו אוטו תזרקו עוד הצעות נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי Kidney_stonE
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מטריה, ככה לא תצטרך לייבש את המטריה שלך (אפשר להכנס איתה ישר לאוטו מהגשם בלי לדאוג שהיא תרטיב את הריפוד באוטו)תזרקו עוד הצעות אפשר לרסס את הבגדים + כובע ואז המטריה מיותרת
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר אבל כבר אמרנו שזה לא מומלץ לבגדים בתיאוריה (יש לינק למעלה עם הסבר למה)ריפודים של כסאות\ספות שלא יתלכלכו בטעות מגבת של מישהו בשביל לשגע אותוכמו שהציעו ברדיט אפשר לרסס הודעה מ"אלוהים" על המדרכה, שיראו רק כשיורד גשם ורק הריסוס לא נרטב.את הארנק וכל השיט שיש לכם בתוכו, למקרה הקלוש שהוא ייפול למים.את כל הכיור כדי שיהיה ממש קל לנקות אותו... ואם כבר אז צלחות וכוסות שכלום לא יידבק אליהם ובשטיפה של שניה הכלים נקיים.מקלחון \ אבמטיהכל דבר שרוצים להגן עליו מחלודהרהיטי עץ שרגישים ללחות\רטיבותרהיטי גינה \ מרפסת נערך 2013 ביוני 2512 שנים על-ידי Kidney_stonE
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים מחבר סדינים ומיטות של ילדים קטנים בבוקר הפיפי על הרצפה והילד יבש. את כל המחשב מבפנים, ואז אפשר להטביע אותו באקווריום מים לקירור אפקטיבי ושקט
פורסם 2013 ביוני 2512 שנים יאו מגניב אני מסתכל כמה סרטונים ביוטיוב על זה ממש מדהים איך הוא טובל מנקה של שרותים בתוך מים וזה יוצא מטפטף והוא טובל אותו מנקה שרותים עם החומר וברגע שהוא יוצא מהנוזל הוא יוצא יבש בלי טיפה מרשים לאללה זה מרגיש לי משהו עתידני שהיה אפשר לדמיין איך דברים יראו ב 2030 אנשים הולכים ברחוב בגשם ונשארים יבשים מה קורה אם משפריצים את זה על מים חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.