עבור לתוכן

עזרה: חיבור נתב עם ההוטבוקס

Featured Replies

פורסם

שלום, אז ככה: יש לנו בית עם שתי קומות, בקומה התחתונה יש מחשב נייח שמחובר להוטבוקס,

בקומה העליונה יש לי מקבוק פרו שהקליטה כמובן לא מגיעה.

יש לי שני נתבים ישנים בבית שהם לא בשימוש: TP LINK TLWR340G ו LINKSYS BEFW11S4.

השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה, התחלתי לנבור באינטרנט וקראתי על wds שההוטבוקס הוא לא ואי אפשר וכל זה... אני לא מתמצא בהגדרות של נתבים לכן בבקשה אם כן יש אפשרות של חיבור, אז אשמח למדריך צעד צעד ( למשל עם המדריך של נטצ'יפ הסתבכתי).

מודה לכם על העזרה. :cheesy:

נערך על-ידי swetsaar

פורסם

נתחיל מהשאלות הבסיסיות ביחס למיקום העתידי של נקודת הגישה.

1. איזה טווח מדובר והאם יש קירות/רצפות בטון בדרך.

2. האם ניתן להעביר כבל רשת מהנתב הקיים למיקום הזה.

פורסם
  • מחבר

טווח לערך של 10- 15 מטר, המודם הקיים נמצא בחדר עם קירות בטון אבל הדלת תמיד פתוחה.

יש בקומה העליונה (בחדר שאין קליטה) הכנה להעביר כבל אבל אני לא מוצא את היציאה אז זה לא ממש עוזר...

פורסם
שלום, אז ככה: יש לנו בית עם שתי קומות, בקומה התחתונה יש מחשב נייח שמחובר להוטבוקס,

בקומה העליונה יש לי מקבוק פרו שהקליטה כמובן לא מגיעה.

יש לי שני נתבים ישנים בבית שהם לא בשימוש: TP LINK TLWR340G ו LINKSYS BEFW11S4.

השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה, התחלתי לנבור באינטרנט וקראתי על wds שההוטבוקס הוא לא ואי אפשר וכל זה... אני לא מתמצא בהגדרות של נתבים לכן בבקשה אם כן יש אפשרות של חיבור, אז אשמח למדריך צעד צעד ( למשל עם המדריך של נטצ'יפ הסתבכתי).

מודה לכם על העזרה. :cheesy:

שתי נקודות הגישה האלה הן בתקן G, כך השיישום שלהם לא יתן לך כמעט כלום - חוץ אולי מכאב ראש. הפתרון הראשון שאתה צריך לנקוט - להפוך את ה-HOTBOX למודם (דרך הוט) ולרכוש נתב עצמאי.

פורסם
  • מחבר
שתי נקודות הגישה האלה הן בתקן G, כך השיישום שלהם לא יתן לך כמעט כלום - חוץ אולי מכאב ראש. הפתרון הראשון שאתה צריך לנקוט - להפוך את ה-HOTBOX למודם (דרך הוט) ולרכוש נתב עצמאי.

זהו שבידיוק מזה אני מנסה להימנע - מלהוציא כסף.

אז מכיוון שהנתבים בתקן g אין אפשרות לעשות איתם כלום במצב הנוכחי?

במידה ואי אפשר מה עדיף לעשות: לרכוש נקודת גישה או להפוך את ההוטבוקס למודם ולרכוש נתב?

פורסם

עם הקושחות המקוריות אני לא חושב שאפשרי לעשות את זה.

אבל על הWR340GD ניתן להתקין OPENWRT ואם אני לא טועה ניתן באמצעותו להשתמש בנתב כמשחזר (REPITER)

כמובן שמכיוון שמדובר על תקן G המהירות תהיה בהתאם, באיזור ה10Mbps (אם הקליטה תהיה טובה).

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את הנתב edimax br-6228nS

מה עכשיו אני עושה מתקשר להוט מגדיר את ההוטבוקס למודם? איך אני מגדיר את הנתב החדש?

נערך על-ידי swetsaar

פורסם

זה מאוד פשוט - אתה מבקש מהוט להפוך את ה-HOTBOX למודם ומגדיר חייגן בנתב מסוג DYNAMIC IP.

פורסם
  • מחבר

טוב אז עשיתי את את זה, אבל הבעיה נשארה אותה הבעיה עדיין אין קליטה...

מה לעשות לקנות עוד נתב ולחבר אותו כאקסס פוינט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים