עבור לתוכן

דילמה בין הגרסא הרגילה של HD 7870 לבין XT

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הקודם שלי היה עם קירור סטוק והגיע ל-92 מעלות, הוא לא הראה ירידות FPS, אבל כן נפח את נשמתו בסופו של דבר...

פורסם

מאיזו סדרה הוא היה כי שמתי לב שהכרטיסים מסדרת 7xxx לא מתים על חום..

פורסם

HD4850, כרטיס ה-AMD האחרון שמת לי (והראשון).

בנוסף היה לי GTX570 של NVIDIA (קירור סטוק) שהגיע לאזור 86-91 מעלות במשחק, גם הוא כבר איננו והוחלף בנוכחי שלי שכולל את הקירור של Gigabyte.

פורסם
בעלי כרטיסי AMD טוענים שהחיישנים "מתעצלים" בזיהוי שינויים מהירים בטמפרטורה, ולכן עדיף פרופיל ידני. התווכח איתם על זה.

ואינני מסכים עימך כלל ועיקר, רוי. בשלב מסויים האחריות נגמרת, אתה יודע. תשאר עם כרטיס קלוקל אם לא תפקח על הכרטיס, ואני לא בטוח שאתה משתוקק להחיות כרטיסי מסך בתנור.

3 שנות אחריות לכרטיס מסך זה די והותר בשביל הגיימר הממוצע, ובכלל הסבירות שהכרטיס ירוויח אורך חיים גדול משמעותית

ששווה התיחסות בגלל הגדרת פרופיל שתאפשר לו עבודה בטמפרטורה של כמה מעלות פחות שכיחה בדיוק כמו הבלאי הגבוה יותר

של המאווררים שמחוברים אליו. שלא נדבר על תוספת הרעש שיכולה להיות מיותרת לעיתים במיוחד אצל אנשים פרנואידים.

עידן, אני יכול להעיד רק מניסיון שלי בתור אחד שלא עובד ולא אוהב לעבוד עם תוכנות להגדרות פרופילים שרצות ברקע

שאין שום בעיה כל עוד מדובר בטווח טמפרטורות עבודה תקינות, זה הריי ברור שהקו הזה נחצה בעיות שונות ומשונות

יכולות לצוץ להן.

להגדיר את המאוורר לעבוד במקסימום RPM שהכרטיס מגיע ל-60 מעלות לטעמי מיותר.

ושלא תבין לא נכון המדריך הוא אחלה מדריך, ומציע אחלה פיתרון למי שרוצה לשמור על הכרטיס בטמפרטורה נמוכה

יותר מזו המוגדרת בדרייבר, אני אישית לא רואה טעם בכל ההתעסקות הזו.

פורסם

המדריך נכתב בתקופה יחסית לא חמה, כאשר בקושי היה מגיע ל-54 מעלות.

לכן רשמתי שזו ההגדרה שלי ומאז הגרף אצלי הועלה ל100% מאוורר ב-70 מעלות כיוון שהתקופה חמה הרבה יותר..

פורסם
HD4850, כרטיס ה-AMD האחרון שמת לי (והראשון).

בנוסף היה לי GTX570 של NVIDIA (קירור סטוק) שהגיע לאזור 86-91 מעלות במשחק, גם הוא כבר איננו והוחלף בנוכחי שלי שכולל את הקירור של Gigabyte.

סדרת fermi מתוכננת by default לטמפרטורות של 88-90 מעלות צלסיוס. אין כל בעיה בכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים