עבור לתוכן

עזרה בשדרוג המחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן צהריים טובים,

אז ככה, זה המפרט שלי:

CG9psWg.png

R8SXol8.png

sd0MPRl.png

(סלוט 2 זהה לסלוט 1)

אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =]

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים)

התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)

פורסם

זה לא ברור מה המפרט שלך פרט למעבד, מפרט כולל את כל הרכיבים לא אחד. ולענייננו- רק כרטיס מסך יעלה לך בסביבות ה1000 שקל אם אתה רוצה להריץ את BF4 כמו שצריך. ויש לך מחשב מ2009 אז נראה לי שהוא יהיה צוור בקבוק ולא יעזור לך הכרטיס מסך והזכרונות. בקיצור תשדרג את כל המחשב .

פורסם
  • מחבר
זה לא ברור מה המפרט שלך פרט למעבד, מפרט כולל את כל הרכיבים לא אחד. ולענייננו- רק כרטיס מסך יעלה לך בסביבות ה1000 שקל אם אתה רוצה להריץ את BF4 כמו שצריך. ויש לך מחשב מ2009 אז נראה לי שהוא יהיה צוור בקבוק ולא יעזור לך הכרטיס מסך והזכרונות. בקיצור תשדרג את כל המחשב .

מעבד - ברור

כרטיס מסך - ברור

זיכרון - ברור

לוח אם - לא חשבתי שזה כ"כ קריטי, אבל סבבה. Gigabyte GA-MA770-US3

לגבי התקציב - ציינתי שאפשר לחרוג אם זה הכרחי וכדאי.

צוואר בקבוק - נראה לך או שאתה בטוח?

בקיצור, אשמח לעזרה קצת יותר רצינית מאשר "תשדרג את כל המחשב".

פורסם

תראה אם אתה יכול לעשות OC למעבד לסביבות ה4GHZ ואז תוכל לקנות משהו כמו HD7850 בלי שיש צוואר בקבוק.

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240

אני לא יודע כמה זכרון יש לך אבל כדאי שיהיה בסה"כ 8GB גם עם 4 אפשר להסתדר, תוסיף למה שיש לך את אותו דגם/סוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים