עבור לתוכן

Easiest assembling ever!

Featured Replies

פורסם

היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1).

לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט!

מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm.

קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) :

לוח 22-25 מעלות.

מעבד 25-29 מעלות Idle.

34 Full Load.

8)

Starting to climb up with the Mhz.

Results will be available soon.

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/0/c/k/f/0/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402130050091681/200402130051124777/bah2.JPG

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/0/c/k/f/0/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402130050091681/200402130050393532/bah1.JPG

פורסם

Did you have an Intel or an AMD system before?

I've changed many boards based on Intel CPUs without having to format but any attempt boot with an Intel system using an OS that was installed on an AMD platform failed, never tried vice versa.

פורסם
  • מחבר

ההארדיסק נלקח מתוך מערכת ה "Sissy Rigga" (כפי שניתן לראות במפרט), המבוססת על מעבד AMD.

מערכת ההפעלה הזו רצה כחמישה חודשים והייתי פשוט בשוק לראות את הכל מסתדר כמעט לחלוטין בכוחות עצמו, לזה אני קורא P&P איכותי.

הכל רץ כמו שצריך, אך מטעמי נוחות ותאימות, העדפתי להוריד באופן אישי את ה INF Utility העדכני ביותר מהאתר של אינטל, כמו כן, גירסאות הדרייברים העדכניות ביותר עבור ה Promise, כ' הרשת וכ' הקול המובנים.

פורסם

שאלה קצת לא קשורה... בשביל מה היתה צריך לקנות את המחשב החדש כשה Sissy Rigga לא כזה Sissy... סה"כ מחשב דיי חזק...

פורסם
  • מחבר

הוא זכה לכינוי הזה רק בגלל שהוא הולך לאחותי.

פורסם
הוא זכה לכינוי הזה רק בגלל שהוא הולך לאחותי.

:lol:

נחמד... מחכה לתוצאות האוברקלוק ;).

פורסם

למי אכפת מההרכבה , תראה איזה מחשב ! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים