עבור לתוכן

call of duty נגד צה"ל - בערוץ 10

Featured Replies

פורסם

מעניין לראות טייס בחיל האוויר מול טייס מנוסה ב-bf3, שישחקו באחת המפות, אבל עם ג׳ויסטיקים מתאימים שקרובים לכאלה בתא הטייס, לא מקלדת ועכבר..

נערך על-ידי idanmal

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ח'ברה, נראה לי שנסחפתם , אולי בדיוק זה מה שרוצים להראות.

סה"כ נראה לי כתבה חביבה ומעניינת , תחשוף קצת את האנשים למשחקי מחשב, לקרבה שלהם לדבר האמיתי (מישהו אמר Battlefield 3 ו/או Arma).

גיימנינג , הוא תחום נתפס בארץ לילדים בלבד , רוב האנשים מכירים Angry Birds ו- Farmvillie.

עם כל הכבוד (ואין כבוד) , זה לא גיימינג.

רוצים לעזור , יופי.

לא רוצים , תעברו לפוסטים אחרים.

שבוע טוב.

פורסם

לילדים בלבד? כנראה שאתה לא מודע כמה אנשים בגילאי 30+ משחקים ומבזבזים הון על חומרה יקרה..

פורסם

1. אין שום מקום להשוואה, לא לאימון, לא לצורת העבודה, לא למטרה ולא לשום דבר. באותה מידה קח מנהל סניף בנק לתוכנית.

2. נראה לך שלוחם שייטת יסתכן בחשיפה בשביל תוכנית בטלביזיה ?

3. אין שום משמעות ליכולות של שחקן מחשב בשדה הקרב, לא הדף, לא משקל, לא כושר, לא ראיה מרחבית, לא גמישות, לא סיבולת.... כלום.

אם כבר - לך על מדמי טיסה ושם אולי יש קצת יותר דמיון, ועדיין זה חד כיווני לגמרי. הטייס הכי טוב בסימולטור בסבירות גבוהה יתפרק במטוס אמיתי :-) ותשווה בין מדריכי סימולטור צבאיים לשחקנים.

פורסם
לילדים בלבד? כנראה שאתה לא מודע כמה אנשים בגילאי 30+ משחקים ומבזבזים הון על חומרה יקרה..

הוא מודע מאוד.... אתה יודע אולי שיש אבל כתפיסה כולם חושבים שגיימרים זה חבורת ילדים בני 14-15.

פורסם

כל אחד ומה שטוב לו. המשחק האחרון ששיחקתי היה GTA II או III אני חושב. נהנתי מכל רגע, אבל זה ממכר ברמות, ולכן לא התקנתי אפילו את הגרסה אחריו.

מה שכן, הגיע החופש הגדול, וזה הזמן של הילדים לפרק כל יום 15 שעות על משחקי מחשב...

- - - תגובה אוחדה: - - -

(ולכן יהיו עכשיו הרבה כתבות... חלקם בטח "מוזמנות" בכל התחום של הגיימינג)

פורסם

אני מוכן להשתתף בניסוי :D

פורסם

זה לא יתפוס , לפי דעתי תפיסת המשחק ממש שונה מן המציאות שיש בשטח לא משנה כמה יעשו תמשחק ריאליסטי עדין הוא לא משתווה לתחושת השטח .

פורסם

מה גם שהמשחק עשוי בכוונה בצורה לא ריאליסטית.

פורסם

עוד לא הבנתי מה מטרת הכתבה / תחקיר.

שנבין אותה , נוכל להתייחס בהתאם.

פורסם
אני מוכן להשתתף בניסוי :D

מי אתה? ולמה נראלך שאתה שחקן COD הכי טוב בארץ?

פורסם

מי אמר שהוא הכי טוב בארץ?

פורסם

באמת למה דווקא COD?

פורסם

כי זה משחק מאוד פופולארי, לכן פותח הדיון כנראה רוצה להתמקד בו על אף שלפי דעתי השוואה יותר קורקטית תוכל להתבצע ב-Battlefield 3 למשל, משחק מעט יותר "ריאליסטי".

פורסם

כל משחק שיהיה בעל קצב סביר מספיק יהיה שנות אור ממה שקורה בשטח.

במשחק ממוצע כ50-80% מהזמן אתה באקשן, במציאות יש לך לפעמים שעות של שקט, cluster fuck של כמה דקות ואז שקט שוב פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים