עבור לתוכן

call of duty נגד צה"ל - בערוץ 10

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

שמי אליה ואני תחקירן בתוכנית גאדג'טים שמשודרת בימי שבת בערוץ 10.

אנחנו רוצים לעשות פינה ובה נביא חייל מהשייטת ומישהו שממש יודע לשחק call of duty ונראה מי טוב יותר במשחק - החייל (שעבר אימונים של הצבא) או השחקן (שמשחק מלא)

יש לכם רעיון מי שחקן call of duty הטוב ביותר בארץ?

אשמח לשמוע - צרו קשר איתי במייל eliahaben@gmail.com או כאן

תודה

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רעיון יפה, מקווה שצה"ל לא יתבזה :D

פורסם

היי אליה, טכנית אם השחקן מהשייטת לא יודע לשחק הוא יפסיד... תמיד.

תצטרך למצוא שחקן שיש לו בסיס כלשהוא במשחק.

כמו כן מן הסתם תצטרך שחקן PC. כיוון שאלו הכי טובים.

אני מכיר אחד... אשלח לך פרטים.

פורסם

חפש משתמש בשם dagdegun

פורסם

דיי דבילי. אין שום קשר בין COD ללוחמה אמיתית.

אם אתם רוצים לעשות משהו באמת מעניין, קחו יחידה שמשחקת ARMA מול יחידת שייטת שנתנו לה להתאמן טיפה על המשחק כדי להבין את הבסיס.

פורסם

אתה רוצה לבזות חייל צה"ל ?.

כמו שאמרו למעלה , אם אין לו הכרה מסויימת עם הממשק הוא יפסיד תמיד .

למה ?

כי שחקן טוב מכיר את המפות על בוריין , ויתחבא ללוחם בכל חור מתחת לאיזה שיח ,שלא רואים כלום ,או באיזה מובלעת מעצבנת (מניסיון).

כי אין שום קשר בין לוחמה אמיתית לזו שבמשחק .

במשחק הוא יכול לקבל כדור ולהבריא לבד אחרי כמה שניות . במציאות הוא היה מסיים ומפונה . (או ההפך - גוסס).

בכל מקרה , בהצלחה .

פורסם

זה די ברור שהשחקן יקרע את החייל במשחק, בדיוק כמו שהשחקן לא יתנהל טוב בשטח כמו החייל.

זה יהיה קרב עקר.

יותר מעניין יהיה לקחת שחקן של משחקי צבא ואדם רגיל שאינו משחק בהם, ולעקוב אחריהם בטירונות ולראות מי מתרגל טוב ומהר יותר.

פורסם

תסלח לי אבל אני חושב שזה דבילי ולא שייך לשום דבר. חיילים נגד חיילים שחקנים נגד שחקנים. וברור שגם הרמטכ"ל יפסיד נו אז מה הקטע :nixweiss:.

פורסם

אם כבר לקחת את השחקן לאימון קרב בשטח בנוי ולראות מי יותר טוב..

אין במשחק הרבה קשר למציאות חוץ מפיזיקה בסיסית

פורסם

אולי תעשה לוחם שייטת מול לוחם מגלן או משהו בסגנון .. ()

פורסם

או אפסנאי נגד לוחם שייטת.

פורסם

^ רוב הסיכויים שהאפסנאי ינצח .

אתה יודע כמה זמן פנוי יש להם ?

פורסם

משחקי מחשב דורשים תירגול והטמעה בשימוש מקלדת עכבר.

שליטה והבנה של מנוע המשחק וממשק הדמות.

יכולת זיהוי ויזואלי לשטח ואובייקטים בסביבה הגראפית של מנוע המשחק.

שחקנים מנוסים מכירים היטב את המפות, יודעים כמה זמן לוקח להגיע מנקודת ההתחלה לנקודות במפה.

יודעים איפה קל להתחבא ולאיפה לכוון כדי לצוד מטרות קלות ומזדמנות.

ואפילו לאיפה לירות סתם באוויר כדי לפגוע בשחקנים מחוץ לשדה הראיה. (כמו בAMERICASARMY למי שמכיר/זוכר)

קח אפילו את החיילי קומנדו הכי מנוסים שיש, והם יצטרכו לשחק לפחות כמה שבועות כדי להגיע לרמה טובה של שליטה בסביבת המשחק.

קח אפילו את הטייס עם הרפלקסים הכי מדוייקים ומהירים בחיל האוויר, ואת נהג המרוצים הכי טוב בעולם, והם יגלו שכשמדובר במשחקי מחשב הם צריכים לעבור אימונים מחדש כדי להגיע לרמת המהירות והדיוק והתוצאות של שחקנים מנוסים.

אם אתה חושב שרפלקסים ואינסטינקטים של ילד בן 16 שמשחק כמה שנים ברציפות הם משהו שאפשר לזלזל בו, מחכה לך הפתעה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

הנקודה היא שאין שמץ של קשר בין המשחקים האלו ללחימה. באותה מידה יכלו לקחת מורה-חיילת לתכנית.

פורסם

שירתתי רוב שירותי הצבאי בבסיס אימון לוחמה מתקדמת. היה לי מחשב נייד והיה גם COD שם.

תן לי להגיד לך, מי שלא מנוסה במשחקי יריות יהיה טוב כמו כל אדם רנדמאלי אחר שתמצא. אין פה בכלל סיבה להשוות.

כמו ש-art אמר, ריפלקסים של אדם שבערך כל החיים שלו עושים את זה יהיו חדים ומהירים מונים מאלו שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים