עבור לתוכן

מאיזה חברה לעזות אינטרנט בזק או הוט

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעזות אינטרנט ורציתי לדעת על מי יותר מומלץ אני אחד שגולש הרבה במחשב ומוריד דברים כבדים למחשב אשמח אם תמליצו לי אצל מי לעשות וכמה מגה יכול להספיק לי והתאם לדרישות שכתבתי תודה

פורסם

וואו, אם אי פעם הייתה פסקה שזקוקה לפסיקים ונקודות....

פורסם

במקום להגיב ולעזור לו רשמת תגובה שלא הועילה כלל וכלל..

היי מתן..

תשמע, הייתי ממליץ לך בתור התחלה להתחבר למהירות סולידית, משהו כמו 30 מגה בתור התחלה, תמיד תוכל לשנות.

הדעות חלוקות בעניין תשתית בזק/הוט,

מבחינת ספק אני מאוד ממליץ על 014, לא הכי זולים אך נותנים שירות טוב ולא חוסמים פורטים.

אם יש לך קו בזק בבית זה יהיה אפילו יותר פשוט.

פורסם

30 מגה נחשב כבר מהירות סולידית???? בתור אחד שמוריד מעל המשתמש הממוצע ומודע לזה שקיימות המהירויות של 20 פלוס.. אני לא רואה סיבה מספיקה לבחור בהן.. עם 15 מגה מהירות הורדה אני מוריד סדרות שלמות וטורנטים וכו' מבלי להרגיש מועקה בזמנים.. בסופו של דבר מדובר בסבלנות. אם אתה מוריד המון ורוצה שהכל יהיה מהרגע לרגע אז אולי שווה להשקיע את הסכומים הגדולים שמבקשים עבור מהירויות 100... כיום אפשר להוציא מכל ספק ותשתית מהירות של 15 שלא עוברת את ה - 100 שקלים.. (אפשר גם להגיע לאזור ה - 60 70 שקלים לחודש..) מציע לך להיכנס לאתר "כמהזה" http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx ולראות ולהשוות מחירים.. הפער בין 15 מגה ל - 30 הוא כ - 20 30 שקלים שזה יכול להיות סביר.. השאלה באמת תלויה בשימוש שלך.. לטעמי ההבדל שתרגיש בזמני ההורדה לא בהכרח יהיה שווה את זה..

פורסם

כן מבחינתי 30 מגה היא מהירות סולידית כשיש 100 מגה.

העדפתי 30 מגה ללא תקלות בבזק למרות שהציעו לי 100 מגה באותו מחיר.

הבעיה עם תשתית בזק שהם לא יכולים לספק 100, אולי הם יגיעו ל60.

לעומת זה הוט כן יכולים והתשתית שלהם מגיעה ל100, אומנם לא קבוע אך מגיעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים