עבור לתוכן

מנסה להבין משהו לגבי קרוספייר עם BF3 ברשת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אני לא שולל את האפשרות..

• תגובות 86
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב אני קצת נדחף אבל נראה לי מיותר לפתוח דיון בשביל זה,

אני זוכר שפעם AFX16 היה נחשב להגדרה כבדה שלקחה המון FPS ביחד לAF נמוך יותר או בכלל TRILIANER/ BILIANER , היום זה בכלל לא משפיע על הפריימים , איך זה?

פורסם

תלוי מתי זה פעם ואילו משחקים. יחס בין עוצמה גרפית להגדרות תצוגה ממוצעות בשוק משתנה מתקופה לתקופה, בדומה למפץ ה-DX10 הגדול שקרה ב-2007

פורסם

בדקת גם באתרים בחול? כי למה ראיתי שמערך שכזה 140 FPS .

ואצלך רץ פחות מכרטיס אחד.

פורסם
  • מחבר

איפה ראית, יש לך קישור ?

פורסם

אתרי ביצועים. לא מישהו שכתב מניסיון אישי. אך תוכל לחפש. איך עד עכשיו לא עשית זאת.

אם אין את הבעיה לאנשים אחרים. זאת אומרת אצלך הבעיה .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם התקנה נקייה של מערכת הפעלה אך ללא הצלחה..

פורסם

אבל עדיין. בדוק בפורומים בחול. הכרטיסים שלך לא זהים אולי זה עושה בעיה כאן. אולי משהו חומרתי דווקא אצלך. אם לבעלי CF אין בעיות במשחק ..אז זה נטו אצלך. אפשר להוריד מהפרק את בעית הדרייבר.

פורסם
בדקת גם באתרים בחול? כי למה ראיתי שמערך שכזה 140 FPS .

ואצלך רץ פחות מכרטיס אחד.

המפה יכולה להעלות להוריד פריימים פי 2 , ההגדרות פי כמה יותר , כמה שחקנים בשרת משפיע , אם זה נניח I5 750 מול I5 3570K@4.5GHZ יכול להיות הבדל של פי 2 פריימים במולטי ... מספרים לא הכי מדויקיים אבל כדי לתת קנה מידה , אי אפשר סתם לתת מספר כזה בכל אופן ...

זה אפילו משתנה ככה שאם יש שחקן שכל הזמן מסתכל די גבוה יהיה לו הרבה יותר פריימים משחקן שמסתכל קצת נמוך (לא על הרצפה כמובן).

פורסם
  • מחבר

נראה לי ש-GULF OF OMAN זו אחת המפות הכבדות ביותר אם לא ה...

פורסם

בדיוק אז אם הוא לא דיבר עלייה אפילו באותן ההגדרות כבר אין מה להשוות ...

פורסם
המפה יכולה להעלות להוריד פריימים פי 2 , ההגדרות פי כמה יותר , כמה שחקנים בשרת משפיע , אם זה נניח I5 750 מול I5 3570K@4.5GHZ יכול להיות הבדל של פי 2 פריימים במולטי ... מספרים לא הכי מדויקיים אבל כדי לתת קנה מידה , אי אפשר סתם לתת מספר כזה בכל אופן ...

זה אפילו משתנה ככה שאם יש שחקן שכל הזמן מסתכל די גבוה יהיה לו הרבה יותר פריימים משחקן שמסתכל קצת נמוך (לא על הרצפה כמובן).

באתרי ביצועים, שיש ציון בודד.. אז זה ממוצע .

על כרטיס אחד מצויין (על OC כללי שמגיע כם הכרטיס הזה) 74FPS ... וכך אכן הרגשתי במשחק (לרוב). חוץ מזה ,עידן מציין שמקבל פחות ביצועים מכרטיס-בודד .

פורסם

בדקתי בשבילך בגלל שהמעבדים די זהים ,מעבד: 4670K תדרים: 3.4-3.8 טורבו (תדרי הסטוק) ,מפה: Gulf of oman שחקנים:64 אחוז ניצול מעבד: 75%~80% כרטיס מסך: 7870Xt

פורסם
  • מחבר

זה בערך מה שקורה לי עם כרטיס יחיד, כאשר אני מפעיל את שנייהם המצב משתנה וצריכת המעבד עולה..

פורסם
  • מחבר

ליאור שאלה לי אליך על דבר מוזר שקורה אצלי..

רק כאשר אני משחק על רזולוצייה מפלצתית כזו, המערך מנוצל כמו שצריך והליבות פעילות בשיא כוחן...לא הצלחתי להבין את זה.

כאשר אני משחק על רזולוציה של 1080 הליבות באיזור ה-40%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים