עבור לתוכן

מנסה להבין משהו לגבי קרוספייר עם BF3 ברשת

Featured Replies

פורסם

האמת שחשוב מאוד גם איזה כ.מסך אם אתה כבר רוצה לבדוק את זה ... ואני חושב שזה משתנה מאוד לפי מפה כבדה גרפית עם הגדרות כבדות גרפיות ובלי שחקנים למשל לבין TDM 64 לדוגמא .

בכ"א אצלי זה נראה לי 70% אבל כרגע נשברא לי מהמשחק ומחקתי אותו אז לא אוכל לבדוק. D:

• תגובות 86
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חשובה לי המפה gulf of oman, שמתי לב שמבחינת המעבד זה לא משנה איזה כרטיס מסך..חשוב לי כמה צורך המעבד?

פורסם

אני יבדוק בלילה ב-GULF (כמה שחקנים?) ואני יגיד לך.

פורסם
  • מחבר

אחלה.. תבדוק בבקשה במפה עם 64 שחקנים, רק לצורך הבדיקה את ממוצע צריכת המעבד שאתה מקבל ואם תוכל להגיד לי לכמה הכי הרבה הצריכה הגיעה, מספיק משחק של 5-10 דקות.

אם כבד עליך, גם מפה של 40 שחקנים יהיה טוב..

פורסם

אני אכנס ל-64 ויסבול את התקיעות...

פורסם
  • מחבר

תודה..עוד אנשים יכולים לבדוק בבקשה?

פורסם

i7 930

gtx460 768MBx2

1680x1050

gulf of uman שרת מלא

פורסם
  • מחבר

None תודה רבה..

לא הצלחתי להבין מהתמונות מה הצריכה של המעבד, מה גם שאני מחפש תוצאות של מעבדים בסדר גודל של ביצועים כמו של המעבד שלי i5 3570k .

בכל אופן תודה רבה לך.

עוד תוצאות אנשים?

פורסם

התמונה הראשונה ליבות 0-3, שניה 4-7, שלישית 0-7, רביעית ממוצע

פורסם
  • מחבר
התמונה הראשונה ליבות 0-3, שניה 4-7, שלישית 0-7, רביעית ממוצע

התכוונתי באחוזים:

פורסם

אין לי מערך כרטיסים אבל אם תרצה אוכל לבדוק לך את צריכת המעבד

ו-תנסה להשמיד את CCC ואת האמא שלו (MOM) לפני שאתה נכנס למשחק, זה טריק ישן אבל אולי יעזור

פורסם
  • מחבר

אני צריך בדיקה רק עם כרטיס בודד כדי שאדע כמה בערך המשחק צורך בממוצע ממעבד כמו שלי..

פורסם

GULF OF OMAN 64P, במשך 15 דקות בערך המקסימום שהמעבד הגיע אליו זה 81%, לרוב הוא על 70~75.

אני משחק על LOW וAF 16X יכול להיות שזה גם משפיע על המעבד כי לפי מה שהבנתי אתה משחק על ההגדרות הכי גבוהות..

פורסם
  • מחבר
GULF OF OMAN 64P, במשך 15 דקות בערך המקסימום שהמעבד הגיע אליו זה 81%, לרוב הוא על 70~75.

אני משחק על LOW וAF 16X יכול להיות שזה גם משפיע על המעבד כי לפי מה שהבנתי אתה משחק על ההגדרות הכי גבוהות..

אכן בתור זונת גרפיקה:smiley1: אני עדיין לא מוכן להתפשר על הגדרות..

שלשום התקנתי מערכת הפעלה נקיה על הרדיסק אחר, העלתי כרגע את המשחק ושיחקתי גם במשך משהו כמו 15 דקות, אותה מפה ואותה כמות שחקנים.

שיחקתי בתצורת קרוספייר שוב, הפעם זה עבד קצת יותר חלק אך ה-FPS צנח בקרבות עמוסים לאיזור ה-50-60 FPS, מהסתכלות על ניצולת הליבות של הכרטיסים,

שמתי לב שהם היו על 35-40% ואני לא מבין למה? המעבד הגיע לאיזור ה-95% ומה גם שהוא ב-OC ל-4.5.

אני לא מבין למה שני הכרטיסים מתפקדים על שליש עוצמה וכאשר אני משחק עם כרטיס אחד הוא מתפקד על 100% ליבה..

מתרחש פה איזה צוואר בקבוק שאני לא מצליח להבין :nixweiss:

פורסם

בסוף זה יסתכם אך ורק בבעית דרייברים של AMD .

נערך על-ידי rroonnii

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים