פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר תעבוד עם תוכנת msi אפטרברנר ותיצור לך שני פרופילים, האחד למשחקים והשני לפעילות רגילה של שולחן העבודה.תוכן ליצור להם קיצורים ולעבור בקלות מאחד לשני.ראיתי שיש כמה וכמה תוכנותיש את זאת של MSIיש של EVGAויש של ג'גהבייטמה לדעתך הכי מומלצת?ומעניין כמה OC אצליח, לא רוצה מפלצתי מידי, רוצה קצת לכרטיסים, כדי שהכל ישאר סופר יציב וטובבכל זאת יש לי מספיק כוח, לא צריך להגזים
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר MSI Afterburner היא הבוגרת, היציבה והמפוצ'רת מכולןכן ראיתי שב GURU3D אוהבים אותהמעניין אם היא תומכת ב TITAN טוב וב SLI שלו כוו'וכמובן מקווה שה DRIVERS של NIVIDA מספיק בוגרים וטובים ל SLI של TITAN
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים בשביל אחוזים בודדים לא הייתי מוסיף עוד 4000₪, אבל כל אחד והדפיקות שלו. בכל מקרה, מבית רייזר הייתי הייתי ממליץ על הBlack mamba 2013. ואגב, במקומך הייתי קונה 3 מסכים 24-27 אינץ ועושה מערך, רק ככה תוכל להצדיק בפני מישהו את הבזבוז כסף על הטיטאנים.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים EAD תשמע זה מדריך לבעלי amd אבל על אותו עקרון מבחינת פרופיל קירור:http://hwzone.co.il/community/threads/525675-מדריך-הכן-כרטיסך-לקיץ-(לבעלי-AMD)רק תעשה אותו פחות אינטנסיבי... נערך 2013 ביוני 2412 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר אולי בעתיד אוסיף עוד מסכים נראה יהיה גם כיף לחבר לטלויזיה 47 אינץ ולשחק CRYSIS 3 ב 1080P שהכל טס
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מעניין אותי כמה יקבל כזה יחיד לעומת התוצאה שלי, כמובןשיהיה הבדל בגלל המעבד אז תוצאה גרפית נטו..
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר מעניין אותי כמה יקבל כזה יחיד לעומת התוצאה שלי, כמובןשיהיה הבדל בגלל המעבד אז תוצאה גרפית נטו..הבנתיכן מענייןטוב מניח שגם לדברים אחרים יש השפעה ולו קטנה, כמו המעבד, לוח האם, זכרונות ועוד.
פורסם 2013 ביוני 2412 שנים מחבר טוב אז מעניין ו OC לכרטיס אני מניח ישנה הרבה, לא?אם אביא אותו ל 1000MHZ ל CORE לדוגמא?וכמובן DRIVERS וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.