עבור לתוכן

מסך 19'' מרובע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש מסך 19'' מרובע.

היה לי עד עתה מסך 9'' מרובע של סמסונג (SyncMaster 943) אבל הוא התקלקל ואין אחריות.

אני מאוד הייתי מרוצה ממנו. אני לא רואה בכלל סרטים וכו' במחשב וצריך אותו לעבודה

אני בפירוש לא רוצה מסך רחב. לקרובים שלי יש ואני לא אוהב כזה מסך

למישהו יש מושג אם מסכים מרובעים של 19 '' נמכרים בכלל בחנויות ?

מחיפוש שעשיתי באינטרנט ספיציפית לגבי הדגם הזה כל התוצאות מראות שהמוצר לא במלאי.

בברכה

דן

פורסם

תוכל למצוא מלא ביד 2 בסביבות 150₪ .

לא הייתי משקיע על מסך כזה חדש..

חוץ מזה רציתי להגיד לך שהטכנולוגיה מתקדמת ואתה לא יכול להתכחש לה, במוקדם או במאוחר לא ישארו בכלל מסכים מרובעים כי זה גם לא נכון לצפייה..בהצלחה

פורסם

הם לא ייעלמו מן העולם. פשוט יישארו בנישה קטנה.

פורסם

מה לא תקין במסך?

לי קרה שהחלפתי בשני מסכי LCD את הקבלים בספק הכח המובנה וזה פתר את הבעיה והמסכים עובדים מצויין.

פורסם

זה מסך שנמכר לפני חמש שנים אז בטוח שלא תמצא אותו היום כחדש.

אני רוצה לחזק את ההצעה של דני לגבי נושא הקבלים. יש לי מסך Viewsonic (מלפני לא פחות משש שנים) מעולה שתוקן בצורה הזאת ועדיין עובד מצויין.

פורסם

לא שזו בעיה להחליף קבלים, אך מחיפוש בעבר של מסכים ביד 2, אפשר למצוא כאלה ב100-150₪, אולי שווה במקום ההתעסקות.

פורסם
  • מחבר

תודה למשיבים,

idanmal, Chevy

סליחה על הבורות - אתם מתכוונים שהחלפתם בעצמכם קבלים ? לי אין מושג בזה. אני מבין שאין פה עניין של ספק כוח אחיד, כל יצרן משתמש בספק כוח מסוג מסויים.

דן

פורסם

כן,

צריך לפתוח את המסך לזהות את הקבלים הבעייתיים בספק כח, להוציא אותם מההלחמה והחליף בקבלים זהים או דומים (מבחינת נתונים טכניים).

הקבלים עולים 10-20 ש"ח בערך אם לא פחות (תלוי בסוג וכמות) ואם יש כאלה בבית אז לא עולה :)

אבל זה רק בתנאי שהבעיה אכן רק בקבלים ולא במשהו אחר.

פורסם

מעניין, אני גם רוצה לנסות להחליף קבלים למסך שלי.

איפה משיגים קבלים כאלה ב 10-20 ש"ח, למסך Viewsonic VP930 ?

ב ebay לא מצאתי בפחות מ 50 ש"ח כולל משלוח לישראל.

חיפשתי ספציפית VP930 כי אני לא מבין בתחום ולא יודע אם קבלים אחרים גם יתאימו?

פורסם

צריך לפתוח אותו, לראות ולזהות את הבעייתיים אם אכן אלו הקבלים שלא תקינים. לקרוא את הנתונים עליהם ולקנות בחנות האלק' הקרובה לביתך או להזמין מאיביי לפי הנתונים.

פורסם

אישית הייתי ממליץ לך כן לבדוק לגבי מסכי 22 ו23 אינץ מפני שהגובה שלהם מספק מבחינת גודל דף ותוכל לשיים 2 דפי וורד אחד ליד השני בנוחות שזה יתרון לצורכי עבודה.

בנוסף אתה יכול לחפש מסך עם אפשרות PIVOT ולהרוויח גובה למסך ולהכניס הרבה יותר מידע עליו.

פורסם

^גם אני חושב ומניסיון בחיים לכל דבר מתרגלים..

אם בכל זאת אתה מעוניין לתקן, כמו ש- Chevy הציע הייתי מזמין קבלים מאיבי..

פורסם

אבא שלי מצא ברחוב מסך 19 אינץ' מרובע, הבעיה היא שאני לא יודע אם הוא עובד... אני לא יודע של איה חברה.

אני אבדוק את זה מחר, ואם אתה מעוניין אתה מוזמן לקחת אותו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים