פורסם 2013 ביוני 2212 שנים מחבר אני לא יודע אם יש לי מאורר בפאנל הקדמי של המארז, לבדוק את זה?ואילו מאווררים אצטרך לקנות וכמה? אני מבין שלא אצטרך לשדרג מארז? ובנוגע לקדיחת החורים שלפני המאווררים, פשוט לקחת מקדח ולהגדיל כל חור וחור שם? נערך 2013 ביוני 2212 שנים על-ידי saarxee
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים מחבר אני ארצה להוציא את ה-ABPOWER, לפתוח אותו ולצלם תמונה - אבל הדבר היחיד שמפריע לי הוא האזיקון שכרגע מחזיק את רב הכבלים במארז ואחרי זה הכל יהיה מבולגן - מה אפשר יהיה לעשות? ואני חושש שלאחר מכן יהיו לי בעיות לאחר פתיחת הספק.
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים שחרר את 4 הברגים שתופסים את הספק למארז, תזיז את הספק כדי שתהיה לך אפשרות לפתוח אותו, תטה אותו אליך ותצלם..
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים אפשר.תבריג אותו החוצה ותטה אותו הצידה, שהוא עדיין מקובע למארז בכבלים שלו.וגם אם תחליף ספק, תצטרך להוציא את הספק ולאזוק מחדש את הכבלים.
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים הסיפור הזה עלול לא להיגמר טוב...לפעמים עדיף לא להתעסק יותר מדי עם דברים ללא צורך אמיתי.
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים אם הוא יעבוד כמו שהסבירו לו, זה פשוט מאוד..מקסימום סוף סוף תהיה הצדקה להחלפת הספק המפורסם..
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים מחבר בכל מקרה אני אצטרך להחליף את הספק ולא משנה מה, אז לאחר שאקנה ספק חדש אני אצלם את הספק הנוכחי.יכול להיות שה-430W ישוב למלאי, לדעתכם כדאי לבחור בו? אני מנסה לחסוך.
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים תפסיקו להיגרר למעגל הזה.אם אין לכם משהו חדש לאמר אתם לא חייבים לכתוב.אחרי כל כך הרבה דיונים דומים, נדמה כאילו כולכם נהנים להשתתף בספאם.אני לא מבין, אתם מחפשים דרכים להעלות את מונה ההודעות?אם לא הצלחתם עד עכשיו ב8 דיונים ארוכים! לסגור את מעגל ההתלבטות, לעולם לא תצליחו.רק הוא יכול לעשות זאת בשביל עצמו.
פורסם 2013 ביוני 2312 שנים ה 430 הולך להחזיק כל מה שתשים עליו, אבל כשההבדל הוא 40 שקל הייתי לוקח את ה 520
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.