עבור לתוכן

האם לוחות אם של אינטל פחות טובים כמו Gigabyte ?

Featured Replies

פורסם

אני שואל זאת בתור לקוח שמתבלט בעצם, למה לא לקחת לדוגמא לוח אם של אינטל? הרי בוא נגיד ש99% מהאנשים לוקחים לוחות של Gigabyte ? למה ככה? אינטל לא מספיק טובה לייצר לוחות? כי אני בקושי רואה מחשבים שיש עליהם לוחות של אינטל...

אשמח לתשובה מפרטת

• תגובות 36
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסיבה הראשונה שעולה לי לראש - מחיר.

בביקורת האחרונה שהוצגה כאן על לוחות אם אפשר לראות שהלוח של אינטל לא מתומחר נכון (הוא יקר יותר) , והופך ללא משתלם.

פורסם

אינטל מייצרים אחלה לוחות אבל הם בד"כ מה שנקרא REFERENCE. ללא שום תוספות, ללא שום מנגנוני קירור פאסיביים, בד"כ עם מינימום הרחבות.

מה שנקרא לוח STOCK ואז הOEM כמו GB או ASUS לוקחים את הציפסט ושמים עם כל התוספות שהם נותנים עם עיצוב לוח בד"כ יותר טוב.

פורסם

הלוחות של אינטל סוסי עבודה, מאוד אמינים, ובלי הרבה פיצ'רים מיותרים ש-99% מהמשתמשים לא מפעילים בחיים.

פורסם
  • מחבר
הסיבה הראשונה שעולה לי לראש - מחיר.

בביקורת האחרונה שהוצגה כאן על לוחות אם אפשר לראות שהלוח של אינטל לא מתומחר נכון (הוא יקר יותר) , והופך ללא משתלם.

אתה אומר התמורה למחיר לא משתלמת בלוחות של אינטל ביחס לGB והיתר..

- - - תגובה אוחדה: - - -

הלוחות של אינטל סוסי עבודה, מאוד אמינים, ובלי הרבה פיצ'רים מיותרים ש-99% מהמשתמשים לא מפעילים בחיים.

אז בעצם אנחנו חוזרים לאותה נקודה, אינטל מייצרת מעבדים טובים, התמורה שלהם היא לא ממשית וסתם יקרה בזמן שחברות אחרות כמו GB נותנות תמורה מלאה למחיר+פיצ'רים (קירור,עיצוב,צ'יפסט..) הבנתי נכון?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אינטל מייצרים אחלה לוחות אבל הם בד"כ מה שנקרא REFERENCE. ללא שום תוספות, ללא שום מנגנוני קירור פאסיביים, בד"כ עם מינימום הרחבות.

מה שנקרא לוח STOCK ואז הOEM כמו GB או ASUS לוקחים את הציפסט ושמים עם כל התוספות שהם נותנים עם עיצוב לוח בד"כ יותר טוב.

אז עדין יש עדיפות כיום ל- GB/ASUS והיתר..

פורסם

נכון.

פורסם

איך הבנת את מה שהבנת ? אם אתה מחפש לוח אם בסיסי ואמין שיחזיק הרבה שנים תיקח אינטל. אם אתה מחפש לוח עם מליון פיצ'רים נוספות, כי אתה רוצה לעשות OC, לחבר שנים או שלושה כרטיסי מסך, ועוד כל מיני שטויות בשביל הכיף - לך על GB.

פורסם

לאינטל יש לוחות אמינים זה נכון אבל זה לא אומר ששל GB או ASUS לא אמינים.

לטעמי חבל לקנות לוחות של אינטל כי כן הם בד"כ מתומחרים גבוה מאוד. למה ? כי אינטל יכולים. אין שום היגיון מאחורי זה.

קרסו לי לוחות אינטל וגם של חברות אחרות. אבל בסופו של דבר OEM מייצרים לוחות "שווים" יותר.

פורסם

הלוחות היקרים של אינטל הם לוחות טובים אבל לא יותר טובים מהלוחות של המתחרות הגדולות כמו אסוס וGB

הלוחות הזולים של אינטל בדרך כלל עלובים מאוד ומכילים קבלים לא מוצקים לעומת המתחרים שכן כוללים קבלים מוצקים כמעט בכל לוח.

יש סיבה למה אינטל יפסיקו לייצר לוחות תוך שנה שנתיים

פורסם

אינטל היא לא חברה שמייצרת לוחות אם בשביל למכור בהמונים

אינטל לא מתכוונת לקחת נתח שוק של GB ושל אסוס

אינטל כן מייצרת לוחות רפרנס ומשאירה במה ליצרניות הגדולות להריץ את השוק

פורסם

^ השאלה החשובה היא - למה?

פורסם

כי בשביל זה יש לך חברות שלמות שזאת ההתמחות שלהן, הן יוצרות תחרות שמביאה פופולאריות לתושבת של אינטל וזה מה שחשוב להם.

בדיוק אותה הסיבה ש-NVIDIA בעצמה לא מריצה פסי יצור של כרטיסי מסך אלא שולחת ליבות גרפיות ליצור ודמיון היצרניות

פורסם

אינטל מייצרת ציפסטים מעולים גם בתקופה שהיו להם מתחרים.היום כל החברות שייצרו ציפסטים עברו לתחום אחר [VIA/SIS/NVIDIA]..אבל מייצרים חרא של לוחות אם.אני מעדיף לקנות לוח של ECS ולא לוח של אינטל...ובטח ובטח לוח של GIGABYTE/ASUS

פורסם

הבחירה שלי היא Gigabyte או אינטל, ואני דיי מרוצה מלוחות של שתיהם

ואם מחפשים לוח אמין אז להתרחק מאסוס/pegatron כמו מאש

פורסם

מה לא אמין באסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים