עבור לתוכן

אתגר (בטח קל עבורכם) - עזרו לי להתחבר לספק שלי בארה"ב

Featured Replies

פורסם

כפי שכתבתי קודם, אתה קנית מודם עצמאית. ושלא כמו ב xDSL, המודם חייב להיות רשום בחברת הכבלים כדי שיקבל הרשאות ומהירויות גלישה. בלי שתדבר עימם ותמסור להם את כתובת ה MAC של המודם (המספר הסידורי שלו) , זה לעולם לא יעבוד.

ירח אפל, מדובר על ארה"ב. אין כזה דבר חייגן בכבלים שם, מכיון שאין צורך - ספק התשתית הוא גם ספק האינטרנט. אין הפרדה כמו בישראל.

פורסם
  • מחבר
כפי שכתבתי קודם, אתה קנית מודם עצמאית. ושלא כמו ב xDSL, המודם חייב להיות רשום בחברת הכבלים כדי שיקבל הרשאות ומהירויות גלישה. בלי שתדבר עימם ותמסור להם את כתובת ה MAC של המודם (המספר הסידורי שלו) , זה לעולם לא יעבוד.

ירח אפל, מדובר על ארה"ב. אין כזה דבר חייגן בכבלים שם, מכיון שאין צורך - ספק התשתית הוא גם ספק האינטרנט. אין הפרדה כמו בישראל.

מחייג אליהם!

המון תודה. מצטער על הטרחה, אבל לפחות למדתי כמה דברים על הדרך.

שוב - תודה לכולכם!!!

פורסם

אין בעד מה. בהצלחה.

בלי שום קשר,מצב תקין במודמים של מוטורולה (אני לא מכיר דגם זה, אבל אני מניח שהוא לא שונה) אלו 4 מנורות דולקות קבוע במודם, והחמישית מהבהבת מדי פעם.

ובמצב standby כאשר לוחצים על כפתור ה power במודם, רק נורה אחת צריכה לדלוק.

פורסם

קח בחשבון בחשבון, מניסיון אמריקאי, זול הוא לא בהכרח טוב. מספיק שתהיה לך הפסקת חשמל או פגיעה בתשתית כתוצאה מגשמים או איתני טבע כאלה ואחרים, ובארה"ב לא חסר כאלה כל השנה - אתה תמצא את עצמך בבוץ כשהחברה תנצל את סעיפי החוזה לא לתת לך תמיכה אלא רק להגיד לך "נוסיע לך כאשר התקלה תסתדר"

במילים אחרות, יגידו לך כמו כל אמריקאי - Don't call us, we will call you, רק שבמקרים האלה - הם לא באמת טורחים להודיע.

מכיר את השוני במדינות, מכיר את הבדלי העוני - יש פתרונות יותר הגיוניים.

פורסם

תגיד אתה גר בבית עץ?

פורסם

זה רק אני?? או שאני רואה בתמונה שהראוטר מחובר למודם אבל המודם לא מחובר לכלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים