עבור לתוכן

כך איבדתי את הסיכוי היחיד לרצות XBOX ONE

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, בעיקר למבוגרים יותר שבניכם.

אני לא יודע מול אילו משחקים אתם ביליתם את הילדות שלכם, אבל את רוב הילדות שלי ביליתי מול זה:

בישראל של אמצע שנות התשעים דבר כזה בלט מבין כל המשחקים בארכייד ופשוט הפנט את כל הבאים.

הגיימפלי משובח מאין כמונו. אפקטים, פיצוצים, באס מהמכונה בכל אגרוף שמקפיץ את כל הקומה, ופשוט אקשן וסקיל במיטבו. מורטל קומבט? אל תצחיק אותי...

לא עבר הרבה זמן, ואז קיבלנו את זה:

הגרפיקה השתכללה, הקומבואים השתכללו, הכל פשוט נהיה מהנה מאוד. מצאתי את עצמי בארכייד מבלה ימים שלמים ושורף עשרות שקלים (אז ובגילי זה היה המון).

המשכתי לשחק במשחק הזה שנה אחרי עוד שנה אחרי עוד שנה והגיעו כבר האימולטורים שבזכותם אני לא צריך לצאת מהבית.

איפשהו בין השנים 2001 ל-2003 כבר לא יכולתי להמשיך לחכות ל-KI3. בכל כמה חודשים שאלתי את עצמי מה קורה? אולי לגיימקיוב? ב-2008 אולי לווי או אקסבוקס 360? ואז איפשהו כבר איבדתי תקווה שאי פעם אראה המשך ליצירת המופת חסרת האקשן בשם Killer Instinct. זה קרה, אחרי ש-RARE המפתחת נמכרה למיקרוסופט וכך אבדה תקוותי.

לפני כמה ימים בתערוכת E3 זה קרה:

בתוך שניות בודדות הבנתי שפה נגמר הסיפור. לא נאמן לעיצוב, לא נאמן לתנועה, לא נאמן לשום דבר מהמשחקים הקודמים. למה שיהיה? מיקרוסופט נתנה לאחד אולפנים הכי גרועים לייצר את המשחק הזה.

נראה שסוף מריר לסדרת KI. המתנתי קרוב ל-15 שנים בשביל כלום, בשביל פייטר שסביר להניח שלא יקטוף ציונים גבוהים מאיזור 6.5, שאינו נאמן לעיצוב המקורי של הדמויות ושקרוב לודאי לא יהיה מהנה כמו המשחקים הקודמים.

פורסם

היית באמת קונה קונסולה שלמה ויקרה בשביל משחק אחד?

פורסם

רוב הפעמים כשמחליטים לחדש מותג זה יאכזב את הוותיקים בגלל שתמיד חייבים להתאים את המשחק לזמן הזה. גרפיקה נוצצת עטירת פרטים קטנטנים ותנועות סופר מגניבות.

אבל כן, הם הרסו את המשחק.

אני זוכר את הימים הטובים שאני וחברים שלי היינו חורשים את מכונת הארקייד של סול קאליבור. אוי הימים הטובים :)

פורסם

מסכים לחלוטין, כאשר הם הכריזו על KI התרגשתי לרגע אבל אז ראיתי את המשחק. זה נראה כמו צל של המשחקים הראשונים.

אני ממש לא מבין למה לעשות משהו כזה. כול כך הרבה מעריצים חיכו לרגע הזה ובסוף בשביל שום דבר ...

פורסם

זה הרבה יותר גרוע

המישחק הולך להיות במודל כזה שמקבלים דמות אחת בודדת בחינם ,ואז צריך לקנות דמויות נוספות ,אני מעריך שיקחו לפחות 5$ לדמות

ו13 דמויות (אחת תקבלו בחינם) ,כבר יעלה איזה 60$

שלא לדבר על זה שירצו לעשות בטח מעל 20 דמויות

בעניין ראר -זאת היתה אחת החברות שהכי אהבתי ,אבל ראר של היום שונה מאוד מראר של פעם

הרבה מהכישרונות שיצרו את דונקי קונג לSNES ואת KI ואת באנגו קזואי ,וכו וכו

כבר יתפזרו מהחברה

בכלל עם כבר להחיות מותג של ראר -יש מותגים עדיפים בהרבה דוגמת באנגו או קונקר לדוגמה

משחקי מכות יש מספיק היום

בכל מיקרה ראר התחילה לאבד הרבה מהכישרונות כבר בתקופת הגימקיוב

עד שהוציאו את STAR FOXS הדוונס ,שפותח בהתחלה לN64 כמישחק אחר אבל שינו אותו לSTAR FOXS אדוונס לקיוב ,

אז MS קנתה אותם

עם אני זוכר נכון הם הוציאו רק רימיק לקונקר לXBOX האורגינלית

ול360 פרפקט דרק 2 \קאמו \ולא זוכר עם היה להם מישחק קור מאז ,היו קזואלים אבל לא קור

היה ב2008 את "באנגו מכוניות" ,שמאוד אהבתי

אבל הוא לא היה קור ,ולא זוכר משהו רציני אחרי

לא מפתיע אותי שהם נותנים לצוות חיצוני לפתח את המישחק ,אפילו גירסאות HD ל3 מישחקי N64 שלהם פיתח צוות חיצוני

בקיצור לא היתי קונה היום XBOXONE בגלל ראר -השם דומה אבל החברה מאוד שונה

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן שתשלימו עם זה שאין יותר מפתחת משחקים בשם RARE, זה רק לוגו שמנוצל בצורה נוראית על ידי MS.

נערך על-ידי HuGeMouTh

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים