עבור לתוכן

מהירות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום כאשר אנ בודק מהירות באינטרנט אני רואה שיש לי הבדלי מהירות ענקיים: בבזק (תשתית) אני מקבל 1.5 בנטוייזיון (ספק) אני מקבל 4.5 בSPEEDTEST אני מקבל 2.5 בUTORRENT ליפעמים מגיעה ל 580( ל640 שזה (5*1024)/8 אף פעם לא הגיעה). וחשוב גם להגיד שזה קרה לי רק בזמן אחרון ולא החלפתי לא ספק לא תשתית עד לזמן אחרון הייתי מאוד מרוצה מהם. ו הבעיות התחילו אצלי כאשר יום אחד הייתה לי מהירות כימעט אפסית ובבזק שאלו אותי אם אני רוצה להעלות מ5 מגה (שאני משלם עליהם עכשיו גם לספק גם לתשתית) ל 10 מגה כאשר אמרתי שלא כי גם ככה אני משלם לספק+תשתית בערך 90 ש"ח פלוס ואין לי רצון לשלם יותר אפילו עוד 5 ש"ח כי גם ככה זה לא מגיעה למהירות מרבית בהורדה. חשוב גם להגיד שאין לי לא אנטיוירוס ולא פיירוול אני פשוט כל שנה שנה וחצי מפרמט מחשב עכשיו השאלה שלי האם ה נורמלי המצב שיש לי עכשיו כי כאשר אני מברר עם בזק אומרים לי לעשות בשם מישתמש בימקום @netvision אומרים לי לעשות @1 ואז מראה לי המהירות באתר של בזק 15 ובנטויזיון אני לא משנה כלום בהגדרת של הראוטר (ישלי DLINK -2760U/E1) מראה 4.5 ואומרים שזה בסדר.

שוב פעם אני אומר ליפני שהייתה לי לפני חודש שיחה עם נציג בזק על 10 מגה לא היו שום בעיות

פורסם

בדוק בSPEEDTEST

פורסם

@1 אומר שאתה מחובר רק לבזק ללא ספק. כלומר, מבזק אתה מקבל מהירות 15 מגה ואין לך תקלת מהירות שנובעת מהתשתית (שים לב שאתה מקבל 15 מגה למרות שרשמת שביקשת מהם להשאר על 5 מגה).

אם בחיבור לנטוויזן אתה מקבל מהירות לא תקינה באתר של בזק ונטוויזן (ספידטסט לא מעניין כי אני לא יודע על איזה שרת בדקת) התקלה היא או אצלך או בספק.

מה יכול להיות אצלך? רוגלה/וירוס, שימוש בטורנט או באינטרנט בכלל בזמן הבדיקה. תדאג שיש לך רק מחשב אחד שמחובר עם כבל ישירות לראוטר ותריץ שוב את הבדיקה. אם היא לא תקינה תעשה את אותו הדבר עם מחשב נוסף אם זה אפשרי. אם עדיין לא תקין תיצור קשר עם נטוויזן. רוב הסיכויים שהם שמו לך אנטיוירוס או איזה שירות נוסף שמאט לך את הגלישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים