עבור לתוכן

Shadow Warrior - דיון מקדים, שוחרר

Featured Replies

פורסם

הארנבים הגיעו מ Shadow Warrior המקורי, הסקס ארנבים לא ברור מאיפה הוא הגיע, הארנב הרע כנראה הגיע מהמשחק הזה. בכל מקרה שיפור גדול בהשוואה ל HARD RESET, אני מתקשה טיפה להשתמש ברובים אבל נראה לי זה כי יש חרב שהרבה יותר מהנה מהם אז אני לא באמת מנסה.

• תגובות 31
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי קופון 10% הנחה ל STEAM אם מישהו רוצה, מוריד את המחיר של הגירסה הרגילה ל 32.4$ ואת ה Special Edition ל 40.5$. לדעתי בכל זאת עדיף לקנות מ GOG (ב 36$ אבל כולל את הסאונדטראק).

עד עכשיו היה לי רק מקום אחד שה FPS ירש לרמה בלטי נסבלת, משהו כמו 10FPS, לא ברור לי כל כך מה גרם לנפילה הזו אבל במקרה שלי זה היה באמצע שנלחמתי בבוס.

אני מאוד אוהב את המשחק, מאוד מהנה, מהיר, ברמה קשה הוא באמת קשה, מלא איסטר אגז טובים. ממליץ לקנות.

פורסם

כשהגעתי לבית שלו היה לי דרוף ל25-30, אבל חוץ מזה דיי יציב על 60 (הכל אולטה עם FSAAX2).

פורסם

היי

איך אני יוצא מהבית השרוף שנפלתי בו? זה בשלב הראשון אחריי שעליתי על הפיגומים עד הבית.

פורסם

יש דלת החוצה...

פורסם

אני שם Ambient Occlusion על High במקום Ultra. שיפור ביצועים ענק.

משחק מהנה בטרוף!

פורסם
יש דלת החוצה...

לא בזה, יש עוד הרבה אחריי זה שאני נופל בתוך בית עם אש וזה רושם לי ללחוץ על D D וועוד משהו.

פורסם

בערך בדקה ה14 יש את הקטע שאתה מדבר עליו, בכל מקרה בחדר הזה יד דלת שמובילה החוצה. בכל מקרה יש מלא סרטונים של השלב הראשון, רובם מגירסת BETA ששלחו לכל מיני אנשי YOUTUBE ואתרים.

מאוד קל למות במשחק הזה, אני חושב שמתתי איזה 10 פעמים רק בניסיונות להגיע לחדרים סודיים או לבדוק מה קורה אם אני קופץ למקום שכנראה לא אמורים להגיע אליו xD אני משחק ברמה קשה וברוב המקרים שאני מת זה מוות פתאומי כי מכונית התפוצצה מאחורי או משהו כזה.

כרגע מצאתי מספר קטן של באגים:

1. תמיד תשמרו לפני שאתם לוחצים על U (בשביל לשדרג), קרה לי שלחצתי על זה משהו במסך התחיל להשתגע ואחרי כמה שניות פשוט מתתי בלי סיבה.

2. עד עכשיו מצאתי 2 מקומות שהצלחתי לדלג על חלק מהשלב (ב 2 המקרים זה היה בטעות בניסיון להגיע למקום סודי), פספוס קטן בתכנון של השלבים אבל נחמד אם רוצים לעשות speedrun.

3. בעיות ביצועים פה ושם.

פורסם

משהוא באמת ממליץ על המשחק הזה?

פורסם
  • מחבר

אם אתה אוהב משחקי FPS קלילים סגנון Serious Sam/Painkiler אז כן.

אם אתה אוהב בעיקר משחקים בסגנון ARMA 3 ו - Red Orchestra 2 אז ממש לא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיימתי לשחק שלשום. באמת שתענוג לכל מי שאוהב FPS בסגנון של פעם וגם המנוע הגראפי לא מאכזב.

מה שאהבתי במיוחד זה הפיסיקה של חביות הדלק/בלוני הגז שניתן לשחק איתה כדי ליצור מלכודות.

כל הבדיחות מ1997 שיש גם משעשעות לא פחות. :)

רק חבל שלא היה נשק בסגנון BFG והכל הסתיים ב rocket launcher.

פורסם

לא הייתי אומר שזה מסתיים בטילים, יש את החלקים של האויבים שאפשר להרים. אני עשיתי הפסקה דיי גדולה עם המשחק, סוף סמסטר (קיץ), BF4 ו DOTA 2 מפריעים...אתמול עברתי אחד מהבוסים ומחר נראה לי אני אמשיך לשחק.

מישהו ניסה לשנות את ההגדרות הגרפיות אחרי העדכון החדש? הם כתבו שיש שיפור בביצועים.

• 1 שנה מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים