עבור לתוכן

אני לא מבין את זה, למה שמישהו יירצה לקנות xbox one?

Featured Replies

פורסם
WTF

איך מ500 דולר הגיעו ליותר מכפול??

Welcome to Israel where is the money talking and you pay.

• תגובות 219
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
WTF

איך מ500 דולר הגיעו ליותר מכפול??

איך מ 660$ אם לדייק. יש מיסים בישראל

פורסם

זה עדיין מחיר מופרך לחלוטין.

פורסם

עזבו את המחיר בארה"ב, הוא זול יותר מבשאר העולם. המחיר באירופה הוא 500 יורו ובאנגליה 450 פאונד שזה בערך 2600 שקל (כולל מע"מ באנגליה שבערך אותו דבר כמו בארץ), כלומר המחיר בארץ צריך להיות 2800-2900 שקל.

בנוסף לזה כנראה שמדובר בדגם ה DAY ONE שיכול להגיע עם כונן דפוק ואז רק אלוהים יודע איך תחזירו לעצמכם את הכסף/תביאו מכשיר עובד (אני יודע שמדובר באחוז קטן של פגומים אבל בכל זאת).

דרך אגב במחיר הרבה יותר נמוך (בסביבות ה 2200 שקל שזה המחיר של הקונסולה באירופה) אפשר להביא PS4 מאיביי, רק צריך לבדוק שהספק הוא 110-230V ולא 110V בלבד.

פורסם

אבל גם זה לא דוגמה. כי בכל זאת, המכשיר עולה בארה"ב פחות מכל מקום אחר. באירופה מדובר במינימום 500 יורו לפני מיסים. או 680$ לפני מיסים.

בגרמניה נמכר תמורת 530 יורו כולל משחק. בבריטניה 710$ ללא משחק וללא מיסים. שזה כבר 3400 שח עם מיסים ישראלים.

אך כן, מדובר בסנונית ראשונה, כנראה יבוא ע"י KSP עצמם. ברגע שיחל להימכר רשמית + עוד יבוא מקבילי, המחירים ירדו.

פורסם

המחירים באתרים באנגליה כוללים מיסים 2600-2700 זה המחיר הסופי.

בדקתי וה PS4 מגיע עם ספק 110-230V אז אין בעיה להזמין בארה"ב :)

פורסם

אאה, חשבתי שהוא אומר שהמחיר באתרים לא כולל VAT והמחירים שם יותר גבוהים ברגע שהם קונים (דרך אגב זה מאוד נהוג בארה"ב לציין שהמחיר שכתוב לא כולל מע"מ). בקיצור החישוב שלי היה נכון, המחיר אמור להיות 2800-2900 שקל, כל דבר מעל זה זה להתחיל לגנוב כי בארץ חייבים 100% רווח...

פורסם

אכן, בסביבות 2850 שח ישירות מאמזון בריטניה, אם לא יהיו עוד עמלות שונות של שחרור ממכס, פרט ל 32.2% מיסים.

£8.48

Estimated Postage & Packaging

£366.81

Total before VAT

£0.00

VAT

£366.81

Estimated Order Total

רק איך המשלוח כל כך זול יחסית ?

פורסם

אמזון גרמניה אמור להיות זול יותר ועושה משלוח לארץ

פורסם

אתמול היה מבצע באמזון צרפת, הורידו 25 יורו על הקונסולה, הזמנתי סה"כ יצא 529 יורו (כולל כל המסים), הבעיה שהיא תגיע רק בינואר-פברואר.

פורסם

בגלל מחסור במלאי?

פורסם

כן

פורסם

וואו איזה הבדל לעומת ה3900 של KSP לאקסבוקס.

רק מהמחיר הייתי מעדיף את הPS4 על פני הXONE

פורסם

יותר קרוב למחיר שאמור להיות ובאג חנות יחסית יקרה. ה PS4 עולה בערך 2000 שקל באירופה אז המחיר בארץ אמור להיות בערך 2200 שקל אחרי שהוא יתיצב טיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים