פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים אני מביא מאירופה ולכן זה יעלה לי באירו..עדיין הרבה הרבה יותר זול מישראל... ובקשר למכס אני הולך לקבל אותו מתנה מהבת זוג שלי או מקרובי משפחה שלה שגרים שם ואפתח אותוולכן אני מאוד מקווה לצאת ללא המכס הזה..על מתנות לא משלים מכס לא ככה ?
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים SteamOS :yelclap:, אם האפשרות של להכניס משחקים שלא קשורים לsteam תעבוד זה יהיה תחליף לראוי לקונסולה וביצועים טובים יותר (כמובן אם יש לך מחשב שעומד בדרישות המשחק)
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים אני יודע בדיוק איזה עבודה הם עשו בנושא הביצועים.אפס. זה בכלל לא הפואנטה של הדבר הזההדרייברים ללינוקס זה ביזיון ואל באמת תצפה מחברות מפתחים לעשות שימוש נכון בOGL
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים אז לא הבנתי איך steam מתכוונים להריץ כמו skyrim וכדומה אם הביצועים לא יהיו טובים? (אני לא בקיא בעולם הלינוקס)ולא התכוונתי להעליב
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים אני יודע בדיוק איזה עבודה הם עשו בנושא הביצועים.אפס. זה בכלל לא הפואנטה של הדבר הזההדרייברים ללינוקס זה ביזיון ואל באמת תצפה מחברות מפתחים לעשות שימוש נכון בOGLזה מבלי לקחת בחשבון ש-OGL מפגרת כמה שנים טובות מאחורי DX, ברמת API.העדות לכך עבודה חלקה בתוכנת תלת 3DSMAX, שתומכת native ב-DX בהשוואה ל-OGL.אלא מכן VALVE יפתיעו ויפתחו API משלהם, דבר שדורש שנים של פיתוח ומשאבים.
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים הסיכוי שוואלב יעשו API גרפי משלהם שואף לסיכוי שהם יוציאו את HL3 השבועאין סיבה ליצור API משל עצמך לתוך שוק שבכל מקרה נשלט ע"י DX
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מספרדברים שהבנתי אתמול, הגרפיקה בXbox One בכלל לא מלהיבה, וזה בלשון המועטה, אני באמת לא מבין אנשים שהזמינו/יזמינו מכשיר שדומה לממיר כבלים מהעשור הקודם במחיר שמיקרוסופט דורשת. צילום עם נקסוס בתנאי אור שאינם אופטימליים זה בזבוז מוחלט של זמן, וחדר עם עשרות בודדות של קונסולות ובסביבות ה100 גיימרים בו זמנית דורש יותר אבטחה משדה תעופה בינלאומי ממוצע בגרמניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.