פורסם 2013 ביוני 2812 שנים זכור לי מדריך ממקום כלשהו בפורום על הפיכת כרטיס ג'יפורס רגיל לכרטיס מקצועי ע"י התקנת דרייברים אחרים ועוד כל מיני דברים.עריכה:אפשר לנסות לעקוב אחר ההנחיות כאן..http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539הייתה לי תחושה אבל שמישהו דיבר על זה גם בעברית. נערך 2013 ביוני 2812 שנים על-ידי EthanDW
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים כן, זה מ2009. ופה יש מדריך של שינוי במתגים בחומרה (): www.tomshardware.com/news/Nvidia-GTX-690-Quadro-K5000,21656.html אבל יש לי תחושה שצריכה להיות שיטה פשוטה יותר שכרוכה רק בהתקנת דרייברים של QUADRO. עריכה: בקשר לעניין עם שינוי המתגים, ייתכן שזה עובד וגורם ליציבות כמו בכרטיסי QUADRO, אבל הבודק בעצמו חושש להרוס את הכרטיס. לכן, לא ברור אילו מתגים יש להזיז ולאן. נערך 2013 ביוני 2812 שנים על-ידי EthanDW
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים לדעתי בכל מקרה TITAN מאוד יתאים לביצועים שכאלו, לפי מה שהבנתי (קראתי איפה שהוא מדריך), יש לו אפשרות ב DRIVER של NVIDIA לאפשר דברים כמו DOUBLE FP וכאלו, ואז אומנם פחות יזוז טוב במשחקים (משמעותית), אבל הרבה יותר יתאים לחישובים מדעיים, תוכנות גרפיות רציניות וכו'.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים לא אופייני לNvidia לאפשר לכרטיס משחקים - יקר ככל שיהיה - לעבוד באופן יציב ואמין כמו כרטיסי QUADRO.בטוח יש קאטש.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים בתחום הוידאו היתרון של Quadro הוא תמיכה ב10bit דרך DisplayPort, שזה רלוונטי רק למי שיודע מה לעשות עם זה ולמה הוא צריך את זה, ולא למי שמתעניין מה זה בכלל.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים מראש ה TITAN משתמש בשבב דומה למה שיש ב TESLA או איך שלא קוראים לזה של NVIDIAזה שבב סופר חזק110 קפלר שנועד לעבודות גרפיות מסיביות, גם אם "קיצצו" לו קצת יכולות, עדיין אמור להיות מאוד חזק ומתאים יחסית לעבודות גרפיות.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים ולמי שיש מסך שתומך ב10BIT.בהחלט הTITAN אמור חומרתית לתפקד טוב, בהנחה שהדרייברים לא יהוו בעיה.
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים לא אופייני לNvidia לאפשר לכרטיס משחקים - יקר ככל שיהיה - לעבוד באופן יציב ואמין כמו כרטיסי QUADRO.בטוח יש קאטש.כי זה כרטיס ב-1000$, פשוט קיצצו לו את האפשרויות בדרייבר לאומת ה-TESLA. נערך 2013 ביוני 2812 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2013 ביוני 2812 שנים TITAN שיעלה לך את המחיר שיעלה הQUADRO יתן הרבה יותר ביצועיםקוואדרו זה לרוב מחיר שהוא פי 3-5 רק בגלל DRIVERS ותמיכה וכאלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.