פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים שלום,אני לא יודע אם זה פשוט או לא ,אני רק יודע שלא ניתן לעשות זאת באמצעות פקודת LS או DUאני רוצה לדעת מה גודל ספרייה מסוימת ביוניקס.לדוגמא פתחתי ספרייה בשם TEMP ושמתי שם 3 קבציםA 100BYTE B 55BYTEC 45BYTEאני זקוק לפקוגה שתראנה לי את גודל הספרייה כלומר 200 BYTEזה דחוףתודה
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים du דווקא כן עושה מה שאתה מבקש, תקרא שוב את ה-MANלמשל:~/tmp$ du -s -h167M .
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר זה לא עובד אצלי, כנראה שיש לי SHELL שונה או משהו כזהאלו האופתיות שאני יכול להשתמש בהם וזה לא עובד איתם : du [-amrs] [name
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים אמנם אצלי זה על לינוקס (וה-shell הוא bash אם זה משנה), אבל האופציה s עושה מה שביקשת (h משמשת כדי להציג את הפלט בצורה קריאה יותר)
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר זה לא עובד ???ניסיתי את כל הארומנטים ושום דבר לא מראה לי גודל בביטים או משהו כזה
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים נסה cd /tmpdu -k . (מתקבלת רשימת כל הקבצים כולל גודלם ובסוף הרשימה הגודל הכללי)או du -ks . (מתקבל רק הגודל הכללי של המחיצה)שים לב שבסוף הפקודה יש רווח של תו אחד ולאחריו נקודה
פורסם 2004 באפריל 321 שנים שלום,אני לא יודע אם זה פשוט או לא ,אני רק יודע שלא ניתן לעשות זאת באמצעות פקודת LS או DUאני רוצה לדעת מה גודל ספרייה מסוימת ביוניקס.לדוגמא פתחתי ספרייה בשם TEMP ושמתי שם 3 קבציםA 100BYTE B 55BYTEC 45BYTEאני זקוק לפקוגה שתראנה לי את גודל הספרייה כלומר 200 BYTEזה דחוףתודהduובשביל לדעת איזה פרמטרים להעביר אתה מוזמן לעשות man duאו לקרוא בגוגל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.